זה או זה

עונה

שם : קרן גיל : 14 עוד מעט מזל :שור --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? ג'ניפר כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? ידידיה מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? אלוני נביעות או מי עדן ? מי עדן
או
?
או
? גלידה קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? לא זה ולא זה סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב,למרות שגם את אבא שלו אני אוהבת סיגריות - בעד או נגד ? נגד
"חברים" או "סיינפלד" ? חברים שליטההההההה מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מתיו הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הקוף! זבוב או דבורה ? בעע ובעעע מטוס או מכונית ? מכונית טלויזיה או קולנוע ? טלויזיה מויאל או סקעת ? מויאל נינט או מויאל ? מויאל מויאל או סעדו ? מויאל שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ? מישה שמש או ירח ? שמש מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד.נייח. טלפון או פלא ? פלא אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? לא זה ולא זה פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? נטרלית אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ' DVD או וידאו ? דיוידי עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? לא זה ולא זה!!! צופים או הנוער העובד ? צופים צופים או שמו"צ ? שמו"צ או הנוער העובד ? חמץ או מצה ?חמץ פורים או פסח ? שניהם הדג נחש או שייגעצ ? הדג נחש סובלינימאל או הצל ? סאב קזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אמפי3 שוקולד עם תות או עם תפוז ? איככככככככ מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? לא יודעת,עוד לא "חויתי" תיכון יסודי או גן ? יסודי כיתה א' או כיתה י"ב ? הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ? מחזה
גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? פיל תגידו שלום יפה ...שלום יפה

חדשה..אז אני עונה ../images/Emo194.gif

שם : אפרת גיל : 12 וקצת(אבל כיתה ז'. חצי א',חצי ב'. ידעתי לקרוא בגן,אז היה משעמם. אל תטעו בזה ) מזל : דלי --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? ג'ניפר כלב או חתול ?
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? אף אחד מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? יש לי יס!! מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאל הנגבי נביעות או מי עדן ? נביעות :)או:( ? :)
או
?
קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר לבן קיץ או חורף ? קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב גפן סיגריות - בעד או נגד ? ברור שנגד "חברים" או "סיינפלד" ?חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים)?ג'ואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? לא ראיתי אלדין זבוב או דבורה ? כלב מטוס או מכונית? מטוס טלויזיה או קולנוע ? שניהם מויאל או סקעת ? מויאל נינט או מויאל ? מויאל מויאל או סעדו ? מויאל (אני לא מעריצה שרופה שלו. הוא פשוט יותר טוב) שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ? סקעת
או
?
מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד (קוראים לזה נייח) טלפון או פלא ? פלאפון אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד? בעד אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?ברור שקומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? תלוי בנסיבות DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? שניהם ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? אף אחד צופים או שמו"צ ? אף אחד שמו"צ או הנוער העובד ? אף אחד לחם או מצה? כרגע מצה,אבל בכלליות,לחם פורים או פסח ? פורים הדג נחש או שייגעצ ? הדג נחש סאבלינימאל או הצל ? סאבלימינל קאזה או דיסק ? לא זה ולא זה MP3 או אייפוד ? לא יודעת שוקולד עם תות או עם תפוז? שניהם מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורגל תיכון או יסודי ? יסודי יסודי או גן ?יסודי כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? אף אחד שיער - חום או בלונדיני ? שטני עיינים - ירוקות או כחולות ? תלוי באותו בנאדם. עור - ככה או בהיר ?מה זה ככה? ספר או סרט ? שניהם גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד פיל או פרה ? פיל

tuty20

New member
עונה

שם : מור גיל : 16 מזל : מאזניים --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? אנגלינהההההה כלב או חתול ? כלבבבבבב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מי? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מי? נביעות או מי עדן? מין עדן או ? או ? קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? קיץץץץץץץץץ סתיו או אביב ? סתיו אביב גפן או יונתן גפן ? אביב סיגריות - בעד או נגד ? בעד "חברים" או "סיינפלד" ? חבריםםםםםםם מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאטטטטטט הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? ? זבוב או דבורה ? זבוב או ? טלויזיה או קולנוע ? טלויזיה מויאל או סקעת ? מויאללללל נינט או מויאל ? מויאללללל מויאל או סעדו ? סעדו שירי או סקעת ? שיריי סקעת או מישה ? סקעת או ? מחשב נייד או לא נייד ? מחשב טלפון או פלא ? פון אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג התנתקות - הייתם בעד או נגד ? נגדדדדדדדדד אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ DVD או וידאו ? דיוידי עט או עיפרון ? עיפרון ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? כחול צופים או הנוער העובד ? נועל צופים או שמו"צ ? שמוצ??? מזה? שמו"צ או הנוער העובד ? נועל או ? פורים או פסח ? פורים הדג נחש או שייגעצ ? דג סובלינימאל או הצל ? סאב קזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אמפי שוקולד עם תות או עם תפוז ? בע מכבי או הפועל ? בע כדורגל או כדורסל ? רגל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? יבבבבבבבבבב הארי פוטר או רון וויזלי ? שיער - חום או בלונדיני ? בלונדי עיינים - ירוקות או כחולות ? ירוקות עור - ככה או בהיר ? ספר או סרט ? סרט גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? תגידו שלום יפה ... שלום יפה

litalosh3

New member
../images/Emo9.gif

שם : גיל : מזל : --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ?ג'ניפר אניסטון!! כלב או חתול ?כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?מיכאל מושונוב מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?מי זה ידידיה ויטל?
מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?מיכאל הנגבי נביעות או מי עדן ?לא משנה
או
?
או
?
קולה או פפסי ?קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?איכס שניהם סוכר לבן או סוכר חום ?לבן קיץ או חורף ?קיץ סתיו או אביב ?אביב אביב גפן או יונתן גפן ?לא מתה על שניהם סיגריות - בעד או נגד ?נגד!!!
"חברים" או "סיינפלד" ?אויי שניהם קורעים אותי!
מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?מתיו פרי שולט
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?אבו זבוב או דבורה ?זבוב עדיף על דבורה למרות שהוא ממש ממש מעצבן
או
?
טלויזיה או קולנוע ?קולנוע מויאל או סקעת ?מויאל נינט או מויאל ?מויאל מויאל או סעדו ?מויאל(ואני ממש לא מתה על מויאל הוא פשוט עדיף
) שירי או סקעת ?שירי סקעת או מישה ?מישה
או
?
מחשב נייד או לא נייד ?נייד טלפון או פלא ?פלא אורנג' או סלקום ?אורנג' סלקום או פלאפון ?פלאפון פלאפון או אורנג' ?אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ?נגד אדום או כחול ?אדום סרט אימה או סרט קומדיה ?שניהם טובים כפתורים או ריצ'רץ' ?ריצ'רץ' DVD או וידאו ?DVD עט או עיפרון ?עט ורוד או סגול ?סגול כחול שחור או ירוק שחור ?מממ..שניהם
צופים או הנוער העובד ?כלום
צופים או שמו"צ ?כלום
שמו"צ או הנוער העובד ?כלום
או
?
פורים או פסח ?פורים הדג נחש או שייגעצ ?שייגעצ סובלינימאל או הצל ?
קזה או דיסק ?קזה MP3 או אייפוד ?MP3 שוקולד עם תות או עם תפוז ?שוקולד בלי כלום מכבי או הפועל ?מכבי כדורגל או כדורסל ?כדורסל
תיכון או יסודי ?יסודי יסודי או גן ?יסודי כיתה א' או כיתה י"ב ?מממ...קשה! הארי פוטר או רון וויזלי ?זה הכי קשה שיש!! אבל נראה לי רון וויזלי שיער - חום או בלונדיני ?בלונדיני עיינים - ירוקות או כחולות ?כחולות עור - ככה או בהיר ?בהיר ספר או סרט ?שניהם טובים גלידת שוקולד או וניל ?שוקולדדד!
פיל או פרה ?פיל
תגידו שלום יפה ...ביי ביייי

polbblop

New member
...

שם : ליזה.
גיל : 14 מזל : קשת. --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון? מי זו ג'ין אניסטון?
[כנראה שאנג'לינה..]
כלב או חתול?
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק? הממ.. כן, שני אלה..
מיכאל אלוני או ידידיה ויטל? ואוו, אני ממש לא מכירה אנשים.. מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי? מי זה אלוני? ואת הנגבי אני לא ממש אוהבת.. נביעות או מי עדן? מי עדן.
או
?
או
?
קולה או פפסי? קולה, כמובן. קולה דיאט או פפסי מקס? דיאט.
סוכר לבן או סוכר חום? לבן. קיץ או חורף? חורף.
סתיו או אביב? סתיו. אביב גפן או יונתן גפן? אביב.
סיגריות - בעד או נגד? נגד. "חברים" או "סיינפלד"? חברים. מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים)? כל-כך ג'ואי.
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין)? הקוף.
זבוב או דבורה? דבורה.
או
?
. טלויזיה או קולנוע? תלוי. מויאל או סקעת? מויאל. נינט או מויאל? מויאל. מויאל או סעדו? מויאל. שירי או סקעת? שירי. סקעת או מישה? מישה.
או
?
מחשב נייד או לא נייד? לא נייד.. טלפון או פלא? פלא'. אורנג' או סלקום? אורנג'.
סלקום או פלאפון? פלא'. פלאפון או אורנג'? אורנג'. התנתקות - הייתם בעד או נגד? בעד. אדום או כחול? אדום.
סרט אימה או סרט קומדיה? תלוי במצברוח. כפתורים או ריצ'רץ'? ריץ'-רץ'. DVD או וידאו? DVD עט או עיפרון? עט. ורוד או סגול? סגול, כמובן. כחול שחור או ירוק שחור? כחול-שחור. צופים או הנוער העובד? שניהם אותו חרא.. צופים או שמו"צ? ^^ שמו"צ או הנוער העובד? ^^
או
?
פורים או פסח? פורים, כמובן.
הדג נחש או שייגעצ? שייגעצ. סובלינימאל או הצל?
קזה או דיסק? דיסק. MP3 או אייפוד? דיסקמן. שוקולד עם תות או עם תפוז? שוקולד עם עוד שוקולד.
מכבי או הפועל? מכבי. כדורגל או כדורסל?
תיכון או יסודי? תיכון. יסודי או גן? גן. כיתה א' או כיתה י"ב? א'. הארי פוטר או רון וויזלי? הארי. [לא אוהבת ג'ינג'ים..] שיער - חום או בלונדיני? תלוי למי.. עיינים - ירוקות או כחולות? כחולות. עור - ככה או בהיר? תלוי.. ספר או סרט? סרט. גלידת שוקולד או וניל? שוקו-וניל.
פיל
או פרה
?
תגידו שלום יפה ... שלום יפה.

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

שם : רותם גיל : 14 מזל : מאזניים --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? אף אחת כלב או חתול ? חתוללל
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מיכאל אלוני מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? אלוני נביעות או מי עדן ? מי עדן או ?
או ?
קולה או פפסי ? אף אחד קולה דיאט או פפסי מקס ? כנ"ל סוכר לבן או סוכר חום ? לבן
קיץ או חורף ? קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב גפן סיגריות - בעד או נגד ? נגד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? שיהיה מתיו
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?
הנמר זבוב או דבורה ? זבוב או ?
טלויזיה או קולנוע ? קולנוע מויאל או סקעת ? סקעת נינט או מויאל ? נינט מויאל או סעדו ? מויאל שירי או סקעת ? שירי
סקעת או מישה ? סקעת או ?
מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד טלפון או פלא ? טלפון אורנג' או סלקום ? אורנג' סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ? פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ? אין לי דעה
אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ' DVD או וידאו ? DVD עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול כחול שחור או ירוק שחור ? ירוק שחור צופים או הנוער העובד ? צופים צופים או שמו"צ ? צופים שמו"צ או הנוער העובד ? מה זה שמו"צ? או ?
פורים או פסח ? פסח הדג נחש או שייגעצ ? דח נחש סובלינימאל או הצל ? אף אחד
קזה או דיסק ? אה? MP3 או אייפוד ? אמ פי שוקולד עם תות או עם תפוז ? עם שוקולד מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ?כדורסל תיכון או יסודי ? יסודי יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? רון שיער - חום או בלונדיני ? בלונדיני עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ? ספר גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ?
תגידו שלום יפה ...שלום יפה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

שם : קרן
מזל : תאומים
|אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? ג'ניפר אניסטון
כלב או חתול ? כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס אולארצ'יק
מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? ידידיה ויטל
מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאל הנגבי
נביעות או מי עדן ? מי עדן
או
?
או
?
סוכריהה
קולה או פפסי ? קולהה
קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט
סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר לבן
קיץ או חורף ? אביב
סתיו או אביב ? איב
אביב גפן או יונתן גפן ? אביב
סיגריות - בעד או נגד ? נגד!
"חברים" או "סיינפלד" ? אני אוהבת את שתי התוכניותת
מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? מאט להבלנק - רק ג'ואי!
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? אבו
זבוב או דבורה ? זבוב
או
?
אוטו
טלויזיה או קולנוע ? קולנועע
מויאל או סקעת ? שניהםם
נינט או מויאל ? מויאל
מויאל או סעדו ? מויאל
שירי או סקעת ? שירי
סקעת או מישה ? סקעת
או
?
ירח
מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד
טלפון או פלא ? חח לא יודעתת
אורנג' או סלקום ? אורנג'
סלקום או פלאפון ? אורנג'!
פלאפון או אורנג' ? אורנג'!!
התנתקות - הייתם בעד או נגד ? לא יודעת :-\
אדום או כחול ? כחול
סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיהה
כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ'
DVD או וידאו ? DVD
עט או עיפרון ? עט
ורוד או סגול ? ורוד
כחול שחור או ירוק שחור ? מה?
צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד
צופים או שמו"צ ? צופים
שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד
או
?
פורים או פסח ? פוריםם
הדג נחש או שייגעצ ? הדג נחש
סובלינימאל או הצל ? סאבלימינאל
קזה או דיסק ? ממ.. שאלה קשהה
MP3 או אייפוד ? MP3
שוקולד עם תות או עם תפוז
?
לא זה ולא זה
מכבי או הפועל ? מכבי
כדורגל או כדורסל ? כדורסל
תיכון או יסודי ? חטיבה
יסודי או גן ? יסודי
כיתה א' או כיתה י"ב ? עוד לא הייתי בי"ב..
הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי פוטר
שיער - חום או בלונדיני ? חום
עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות
עור - ככה או בהיר ? כהה
ספר או סרט ? שניהםם
גלידת שוקולד או וניל ? וניל
פיל או פרה ? פרה
תגידו שלום יפה ... שלום יפההה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

h e n y

New member
....

שם : חן גיל : 16 מזל : סרטן --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ?: ג'ין אניסטון כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס אולארציק מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? לא מכירה מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?לא מכירה נביעות או מי עדן ?מי עדן או ? או ? קולה או פפסי ?קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ?סוכר לבן קיץ או חורף ?קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב סיגריות - בעד או נגד ? בעד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? צ'נדלר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?אבו זבוב או דבורה ?זבוב או ? טלויזיה או קולנוע ?טלוויזיה מויאל או סקעת ? לא שניהם נינט או מויאל ?נינט מויאל או סעדו ? איכס שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ?מישה או ? מחשב נייד או לא נייד ? מחשב נייד טלפון או פלא ?פלא אורנג' או סלקום ?סלקום סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ?פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ?נגד אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?אימה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצ'רץ DVD או וידאו ?דיוידי עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? סגול כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור צופים או הנוער העובד ?לא זה ולא זה..פסגות:) צופים או שמו"צ ? שמו"צ או הנוער העובד ? או ? פורים או פסח ?פסח..יותר חופש הדג נחש או שייגעצ ? שייגעצ סובלינימאל או הצל ? הצל קזה או דיסק ? קזה MP3 או אייפוד ?אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ?איכס מכבי או הפועל ? מכבי כדורגל או כדורסל ? כדורסל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ?יסודי כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי שיער - חום או בלונדיני ?בלונדיני עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? בהיר ספר או סרט ?סרט גלידת שוקולד או וניל ?וניל פיל או פרה ?פיל

עונהה

שם : יהודית גיל : 13 מזל : קשת --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? כלב או חתול ? חתול
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? מיכאל אלוני מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאל אלוני נביעות או מי עדן ? לא משנה
או
?
או
?
קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ? פפסי מקס סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? קיץ סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב גפן סיגריות - בעד או נגד ? לא בעד ולא נגד! "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?מאט להבלנק הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? זבוב או דבורה ? זבוב
או
? טלויזיה או קולנוע ? תלוי... מויאל או סקעת ? נינט או מויאל ? מויאל או סעדו ? שירי או סקעת ? שירי סקעת או מישה ?
או
? גם תלוי...
מחשב נייד או לא נייד ? לא נייד טלפון או פלא ? פלאפון
אורנג' או סלקום ? סלקום סלקום או פלאפון ? סלקום פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? לא יודעת.. אדום או כחול ? כחול סרט אימה או סרט קומדיה ? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ? ריצרץ DVD או וידאו ? וידאו עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? ירוק שחור צופים או הנוער העובד ? הנוער העובד צופים או שמו"צ ? צופים שמו"צ או הנוער העובד ? הנוער העובד
או
?
פורים או פסח ? פסח הדג נחש או שייגעצ ? סובלינימאל או הצל ? קזה או דיסק ? קזה MP3 או אייפוד ? MP3 שוקולד עם תות או עם תפוז ? תפוז
מכבי או הפועל ? כדורגל או כדורסל ? כדורגל
תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? אני חושבת ש י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? שיער - חום או בלונדיני ? בלונדיני
עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? כהה ספר או סרט ? רוב הפעמים סרט.. גלידת שוקולד או וניל ? וניל פיל או פרה ? פיל תגידו שלום יפה ...

עונה

שם :נוי גיל : 14 מזל :תאומים --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ?אניסטון ברור!!!! כלב או חתול ?כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?מקס אולארצ'יק מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?- מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?הנגבי נביעות או מי עדן ?מי עדן או ? או ? קולה או פפסי ?קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?דיאט קולה סוכר לבן או סוכר חום ?לבן קיץ או חורף ?קיץ סתיו או אביב ?אביב אביב גפן או יונתן גפן ?יונתן סיגריות - בעד או נגד ?אין דעה בעניין "חברים" או "סיינפלד" ?חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?שאלה קשה הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?קוף זבוב או דבורה ?זבוב או ? טלויזיה או קולנוע ?קולנוע מויאל או סקעת ?מויאל נינט או מויאל ?מויאל מויאל או סעדו ?מויאל שירי או סקעת ?שירי סקעת או מישה ?מישה או ? מחשב נייד או לא נייד ?נייד הכי טוב רק שאין לי :| טלפון או פלא ?פלא אורנג' או סלקום ?סלקום סלקום או פלאפון ?סלקום למרות שאני בפלאפון פלאפון או אורנג' ?פלאפון התנתקות - הייתם בעד או נגד ?נגד אדום או כחול ?כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?קומדיה כפתורים או ריצ'רץ' ?ריצ'רץ DVD או וידאו ?DVD עט או עיפרון ?עיפרון ורוד או סגול ?ורוד כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור צופים או הנוער העובד ?כלוםםםםםםםםםםםםםם
צופים או שמו"צ ?מה זה שומ"צ!? שמו"צ או הנוער העובד ?מה זה שומ"צ!? או ? פורים או פסח ?פסח.. הדג נחש או שייגעצ ?דג נחש סובלינימאל או הצל ?סאב קזה או דיסק ?שניהם ביחד MP3 או אייפוד ?אמ פי שוקולד עם תות או עם תפוז ?עם כלום מכבי או הפועל ?מכביייייייי כדורגל או כדורסל ?כדורגל תיכון או יסודי ?יסודי יסודי או גן ?גן כיתה א' או כיתה י"ב ?א הארי פוטר או רון וויזלי ?- שיער - חום או בלונדיני ?בלונדיני עיינים - ירוקות או כחולות ?ירוקות עור - ככה או בהיר ?בהיר ספר או סרט ?ממ...לא יודעת. גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד פיל או פרה ?פרההההההההה

ester6

New member
../images/Emo205.gif

שם : אסתר. גיל : 14. מזל :
--------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון
ג'ניפר אניסטון. כלב או חתול
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק
מקס אולארצ'יק.. מיכאל אלוני או ידידיה ויטל
אף אחד מהם.. מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי
מיכאל הנגבי.. נביעות או מי עדן
מי עדן. או
???! אה?? או
ואני יגיד את זה שוב- אה??? קולה או פפסי
קולה. קולה דיאט או פפסי מקס
דיאט קולה. סוכר לבן או סוכר חום
לבן. קיץ או חורף
חורף. סתיו או אביב
סתיו. אביב גפן או יונתן גפן
אביב גפן.. סיגריות - בעד או נגד
נגד..
"חברים" או "סיינפלד"
"חברים" ברור!! מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים)
אני אוהבת את שניהם.. אבל ג'ואי יותר חמוד...
הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין)
אבו הקוף..
זבוב או דבורה
אני לא סובלת אף אחד מהם..
או
אה???? (בפעם השלישית..) טלויזיה או קולנוע
מויאל או סקעת
מויאל.. נינט או מויאל
נינה.. מויאל או סעדו
מויאל.. שירי או סקעת
שירי סקעת או מישה
סקעת. או
אה???? מה אתם רוצים שאני יכתוב?? מזה אמור להביע?????!
מחשב נייד או לא נייד
גם וגם..
טלפון או פלא
אני מעדיפה לדבר מה-
שלי.. אורנג' או סלקום
אורנג'. סלקום או פלאפון
אף אחד מהם.. פלאפון או אורנג'
אורנג'. התנתקות - הייתם בעד או נגד
נ-ג-ד.. בלי שום ספק..
אדום או כחול
סרט אימה או סרט קומדיה
זה ממש תלוי במצב רוח אבל בעיקרון אני מעדיפה קומדיה..
כפתורים או ריצ'רץ'
ריצ'רץ'.. DVD או וידאו
DVD.. עט או עיפרון
עט.. ורוד או סגול
כחול שחור או ירוק שחור
כחול שחור... צופים או הנוער העובד
לא זה ולא זה.. צופים או שמו"צ
לא זה ולא זה.. שמו"צ או הנוער העובד
לא זה ולא זה.. או
די כמה פעמים אני יגיד- אאה?!?!!?!?!? פורים או פסח
הדג נחש או שייגעצ
ה-
נחש.. סובלינימאל או הצל
סאבלימינל.. קזה או דיסק
קודם כל כותבים קאזה.. דבר שני אם אני אוהבת מאוד את הזמרים אני קונה מקוריים אבל בעיקרון אני גם צורבת דיסקים..
MP3 או אייפוד
IPOD.. שוקולד עם תות או עם תפוז
איכס.. עם אף אחד מהם... מכבי או הפועל
ביתר.. כדורגל או כדורסל
תיכון או יסודי
יסודי.. בא לי לחזור ליסודי.. יסודי או גן
כיתה א' או כיתה י"ב
א' הארי פוטר או רון וויזלי
רון וויזלי..
שיער - חום או בלונדיני
גם אני בלונדינית.. עיינים - ירוקות או כחולות
ירוקות.. שוב זה העיניים שלי.. עור - ככה או בהיר
בהיר.. כמו שלי.. ספר או סרט
סרטים.. גלידת שוקולד או וניל
פיל או פרה
לא יודעת למה אבל הפיל באייקונים נראה לי פתאום ממש חמוווווווד...
... עזבו אין לי מוסג מה עובר עלי פתאום...
תגידו שלום יפה ... ביי ביי.. מספיק יפה

עוננננההננההנהנה ../images/Emo199.gif

|אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ? ג'ין כלב או חתול ? כלב מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ? מקס מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? הא? מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאל הנגבי נביעות או מי עדן ? נביעות או ?
או ? גלידה of cource ! קולה או פפסי ? קול:ה קולה דיאט או פפסי מקס ? קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ? לבן קיץ או חורף ? חורף סתיו או אביב ? אביב אביב גפן או יונתן גפן ? אביב סיגריות - בעד או נגד ? נגד "חברים" או "סיינפלד" ? חברים מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ? ג'ואי הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ? הנמר זבוב או דבורה ? זבוב פחות מזיק...אבל דבורה יותר יעילה
או ? גם וגם טלויזיה או קולנוע ? גם וגם מויאל או סקעת ? מויאל נינט או מויאל ? מויאל או סעדו ? מויאל שירי או סקעת ? סקעת סקעת או מישה ? סקעת, לא יודעת מיזה מישה או ? שמש מחשב נייד או לא נייד ? לא משנה טלפון או פלא ? טלפון לא מסרטן
אורנג' או סלקום ? לא משנה סלקום או פלאפון ? פלאפון פלאפון או אורנג' ? אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ? דעתי חלוקה
אדום או כחול ? אדום סרט אימה או סרט קומדיה ? גם וגם כפתורים או ריצ'רץ' ? ריץ' DVD או וידאו ? וידאו עט או עיפרון ? עט ורוד או סגול ? ורוד כחול שחור או ירוק שחור ? כחול שחור צופים או הנוער העובד ? נוער העובד צופים או שמו"צ ? שמוץ??? WTFFFFFS? שמו"צ או הנוער העובד ?----"---- או ? לחם of cource ! פורים או פסח ? פורים הדג נחש או שייגעצ ? שייגעצ סובלינימאל או הצל ? לא מבינה בזה ממש קזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אייפוד שוקולד עם תות או עם תפוז ? עם תות מכבי או הפועל ? נגיד שמכבי. כדורגל או כדורסל ? נגיד שכדורסל. תיכון או יסודי ? תיכון, ברור. יסודי או גן ?גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? הארי שיער - חום או בלונדיני ? חום עיינים - ירוקות או כחולות ? כחולות עור - ככה או בהיר ? לא משנה לי ספר או סרט ? גם וגם גלידת שוקולד או וניל ? וניל עם פצפוצי שוקולד -יאמיייייי
פיל או פרה ? פרה

וואו יא עילגים!!

שמו"צ=>השומר הצעירררררררררר(בתחילת השירשור הסבירו לכם!!) עם החוט הלבןןןןןןןןןןןןןןןן כמו הנוע"ל(אוי גם את זה אתם לא מכירים נכון?)חולצה כחולה?חוט לבן?ראיתם פעם? (תזכירו לי איפה אתם חיים?מאדים?אז אני מבינה שאין שם אנשים בשומר הצעיר...) להסביר לכם מה זה השומר הצעיר?או שהבנתם שזאת תנועת נוער?(הרבה יותר טובה מהצופים אגב..) יומטוב לכם!מקווה שרמת האיי קיו שלכם עלתה קצת:]

ירדנדן

New member
תשובות../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם : ירדן גיל : 13 מזל : תאומים --------------------------------------------------------------------- אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ?ג'ניפר אניסטון כלב או חתול ?כלב
מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?מיכאל מושונוב!!חמוד!!! מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ? ידידיה ויטל מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ? מיכאלה הנגבי השווה..חח נביעות או מי עדן ? נביעות
או
?
או
?
..גלידה עושה לי קר בשיניים.. קולה או פפסי ? קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?דיאט קולה סוכר לבן או סוכר חום ? סוכר לבן קיץ או חורף ? קיץ
סתיו או אביב ?אביב אביב גפן או יונתן גפן ?אביב גפן
סיגריות - בעד או נגד ? נגד
"חברים" או "סיינפלד" ?חברים!!! מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?מתיו פרי..יותר חמוד ויותר יפה.. הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?אבו!! זבוב או דבורה ? דבורה..כי היא מתה אחרי שהיא עוקצת אותך..הנקמה!
או
?
טלויזיה או קולנוע ?טלוויזיה..איפה אני אראה האלופה?! מויאל או סקעת ?סקעת.. נינט או מויאל ?מויאל מויאל או סעדו ?מויאל שירי או סקעת ?שירי סקעת או מישה ?סקעת
או
?
מחשב נייד או לא נייד ?נייד
טלפון או פלא ?פלאפון.. אורנג' או סלקום ?אורנג'! סלקום או פלאפון ?פלאפון! פלאפון או אורנג' ?אורנג'! התנתקות - הייתם בעד או נגד ?בעד
אדום או כחול ?אדום!הפועל עולה!! סרט אימה או סרט קומדיה ?קומדיה =) (למרות שיעד סופי3 סרט טוב!) כפתורים או ריצ'רץ' ?ריצ'רץ'.. DVD או וידאו ?דיוידי עט או עיפרון ?עט ורוד או סגול ?ורוד כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור..מה זה ירוק שחור? צופים או הנוער העובד ?צופים צופים או שמו"צ ? צופים שמו"צ או הנוער העובד ?הנוער העובד
או
?
פורים או פסח ? פסח הדג נחש או שייגעצ ?הדג נחש סאבלימינל או הצל ?סאבלימינל קזה או דיסק ? דיסק MP3 או אייפוד ? אמ.פי3 שוקולד עם תות או עם תפוז ?עם תות
מכבי או הפועל ?הפועל!!חיפה חיפה הפועל שלי!! כדורגל או כדורסל ?כדורגל תיכון או יסודי ? תיכון יסודי או גן ? גן כיתה א' או כיתה י"ב ? י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ? רון וויזלי..אבל הארי יותר שווה! שיער - חום או בלונדיני ? בלונדיני(כמוני
) עיינים - ירוקות או כחולות ?כחולות(כמוני
) עור - ככה או בהיר ?באמצע ספר או סרט ?ספר!!!
גלידת שוקולד או וניל ?שוקולד..בעעע וניל! פיל או פרה ?פיל
תגידו שלום יפה ... שלום יפה..!

d r o r y

New member
עונה:

שם :דרורישה גיל :24 מזל :חסוי --------------------------------------------------------------------- |אנג'לינה ג'ולי או ג'ין אניסטון ?שניהם לא כלב או חתול ?שניהם לא,אבל נלך על חתול מיכאל מושונוב או מקס אולארצ'יק ?לא מכיר מיכאל אלוני או ידידיה ויטל ?לא מכיר מיכאל אלוני או מיכאל הנגבי ?לא מכיר נביעות או מי עדן ?שניהם,לא משנה או ?שאלה טובה או ?כנ"ל קולה או פפסי ?קולה קולה דיאט או פפסי מקס ?קולה דיאט סוכר לבן או סוכר חום ?לבן קיץ או חורף ?קיץ סתיו או אביב ?סתיו אביב גפן או יונתן גפן ?ברור שאביב גפן סיגריות - בעד או נגד ?נגד! "חברים" או "סיינפלד" ?איכס ופיכס מאט להבלנק או מתיו פרי (ג'ואי או צ'נדלר-מחברים) ?לא מכיר הנמר של יסמין (מאלדין) או אבו (הקוף של אלדין) ?לא מכיר זבוב או דבורה ?אמממ....שניהם ממש ממש ממש לא.אבל אם כבר,אז עדיף זבוב או ?לא יודע טלויזיה או קולנוע ?טלוויזיה! מויאל או סקעת ?אף אחד מהם נינט או מויאל ?אף אחד מהם מויאל או סעדו ?נלך על מויאל כי הוא שר פחות מזרחית שירי או סקעת ?אף אחד מהם סקעת או מישה ?לא מכיר את מישה או ?לא יודע מחשב נייד או לא נייד ?לא נייד טלפון או פלא ?פלא אורנג' או סלקום ?אורנג' סלקום או פלאפון ?סלקום פלאפון או אורנג' ?אורנג' התנתקות - הייתם בעד או נגד ?אמממממ.....מצד אחד זה לא עניין אותי בכלל,אבל אם אני חושב על זה מצד שני אז נגד אדום או כחול ?כחול סרט אימה או סרט קומדיה ?אמממ...זה צריך להיות באמצע.כי אם זה יותר מידי קיצוני לכאן או לכאן אז את שניהם אני לא יאהב בכלל. כפתורים או ריצ'רץ' ?רי'צ'ץ' DVD או וידאו ?וידאו עט או עיפרון ?עט ורוד או סגול ?סגול כחול שחור או ירוק שחור ?כחול שחור צופים או הנוער העובד ?לא מבין בזה מספיק צופים או שמו"צ ?כנ"ל שמו"צ או הנוער העובד ?כנ"ל או ?לא יודע פורים או פסח ?נלך על פורים הדג נחש או שייגעצ ?לא מכיר את השניים סובלינימאל או הצל ?שניהם לא קזה או דיסק ?דיסק MP3 או אייפוד ?לא מכיר את השני שוקולד עם תות או עם תפוז ?עם תפוז מכבי או הפועל ?מכבי כדורגל או כדורסל ?כדורגל תיכון או יסודי ?שניהם היו לי חרא חבל"ז,אבל התיכון עוד יותר נסבל לפחות. יסודי או גן ?גן כיתה א' או כיתה י"ב ?י"ב הארי פוטר או רון וויזלי ?לא מספיק מכיר שיער - חום או בלונדיני ?חום בדר"כ...בלונדיני רק לפעמים. עיינים - ירוקות או כחולות ?אמממ....אותו דבר.ממש קשה להכריע עור - כהה או בהיר ?בהיר...אבל לא חייב להיות ממש בהיר.גם באמצע זה מעולה.מן צבע מוקה כזה. ספר או סרט ?סרט גלידת שוקולד או וניל ?וניל פיל או פרה ?פרה תגידו שלום יפה ...אם את כ"כ מתעקשת אז....שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום.

למעלה