הנרי די ריפר או חרא בלבן?
D Digi Lista New member 28/2/04 #24 אופנימון../images/Emo152.gif קוקיות כמו של סוזי למימי עונה שנייה או שהשיער של מימי יפה כמו שהוא בעונה השנייה?
אופנימון../images/Emo152.gif קוקיות כמו של סוזי למימי עונה שנייה או שהשיער של מימי יפה כמו שהוא בעונה השנייה?
A Apikachu L New member 28/2/04 #25 קוקיות מורפיוס הוא האח הסודי של ג'י פי או אריניטי היא האחות הסודית של קוג'איצ'י?
O OFIRB9 New member 28/2/04 #26 מורפיוס נו בטח טף אחד לא יוסיף לקוג'יצ'י אח שלישי! בעיקר לא נקבה מאט מחופש לזורו עם גלימה שפם והכל או קן מחופש לזורו?
מורפיוס נו בטח טף אחד לא יוסיף לקוג'יצ'י אח שלישי! בעיקר לא נקבה מאט מחופש לזורו עם גלימה שפם והכל או קן מחופש לזורו?
O OFIRB9 New member 29/2/04 #28 מאיפה הקרצת את זה? קן וויקי ועכשיו כדי שגם את תתעצבני מיוטיסמון ולידידוימון או מיוטיסמון ואנג'וומון?
N niena New member 29/2/04 #29 מיוטסמון ואנג'וומון... הרי זה ידוע שהפכים נמשכים... קן+סורה או טאקויה+זואי?
O OFIRB9 New member 29/2/04 #30 *מצילה את טקי מידיה של איזומי* קארי\ דיוויס וקן\טיקיי או טיקיי\דיוויס וקארי\קן? שאלה מכשילה
A Apikachu L New member 3/3/04 #32 טאקוג'י גילוי עריות לא ממש מיסתדר לי.... עכשיו.... טאיצ'י+איזומי(טאי+זואי) או סורה+קואיצ'י?
N niena New member 3/3/04 #33 למען האמת, גם לי לא... טאיצ'י+איזומי. סורה וקואיצ'י לא מסתדר לי בראש... ונעבור לנושא הבא: טאי בלחמניה מתובל בקארי (התבלין), או קארי (הילדה) בפיתה מתובלת בחרדל?
למען האמת, גם לי לא... טאיצ'י+איזומי. סורה וקואיצ'י לא מסתדר לי בראש... ונעבור לנושא הבא: טאי בלחמניה מתובל בקארי (התבלין), או קארי (הילדה) בפיתה מתובלת בחרדל?
A Apikachu L New member 4/3/04 #34 קארי בלחמניה מתובלת בחרדל נישמע יותר טוב.... עכשיו, ריקה בנקישה לוהטת עם קאזו או ג'רי בנשיקה לוהטת עם קנטה?
קארי בלחמניה מתובלת בחרדל נישמע יותר טוב.... עכשיו, ריקה בנקישה לוהטת עם קאזו או ג'רי בנשיקה לוהטת עם קנטה?