זה או זה? כי הרבה זמן לא שיחקנו D: פו"ב או פאניק?
L Lolaxit New member 12/6/08 #2 צר לי אנשים אבל...../images/Emo129.gif אני בוחרת בפאניק מממ... אימו או פריק?
C CindyPancho New member 12/6/08 #3 אוו :\ איך יכולת???!?!? :OOO , אימו..!! :} חח nobody puts baby in the corner - אקוסטי או רגיל ? חח
J JustEden New member 13/6/08 #4 ../images/Emo203.gifרגיל אממ... Infinity On High או From Under The Cork Tree?
D DrainAlltheBlood New member 13/6/08 #5 FUTCT ../images/Emo47.gif ../images/Emo101.gif ואנס או אולסטאר?
M Mori C New member 13/6/08 #7 ../images/Emo41.gifדאנס דאנס קליפ: This aint a scene its an arms race או Thnks fr th mmrs ?
D DrainAlltheBlood New member 13/6/08 #8 דיס אינט א סין ../images/Emo99.gif ../images/Emo101.gif כוס זכוכית או כוס פלסטיק?
L Lolaxit New member 13/6/08 #11 |פוך|../images/Emo99.gif|גולגות| ממממ.... ונילה סקאי |ריררר| או מקפליי ?????????.....................
|פוך|../images/Emo99.gif|גולגות| ממממ.... ונילה סקאי |ריררר| או מקפליי ?????????.....................
J JustEden New member 14/6/08 #12 ../images/Emo203.gifאני לא מכירה את ונילה סקיי אז מקפליי... My Chemical Romance או 30 Seconds To Mars?
../images/Emo203.gifאני לא מכירה את ונילה סקיי אז מקפליי... My Chemical Romance או 30 Seconds To Mars?
ע עדן וונטז New member 14/6/08 #13 מיי כמיקל רומאנס../images/Emo47.gif ולמעריצות הגדולות שפה..מדברים על הופעה בארץ זה נכון? נממ..נסטי או קולה?
מיי כמיקל רומאנס../images/Emo47.gif ולמעריצות הגדולות שפה..מדברים על הופעה בארץ זה נכון? נממ..נסטי או קולה?
D DrainAlltheBlood New member 14/6/08 #14 כרגע לא ידוע על הופעה בארץ למרות שיש ../images/Emo101.gif פרוייקט חדש שהתחלנו לפני חודש וחצי-חודשיים שבתקווה יגרום להם לבוא לארץ ו.. נסטי |רירררררררררררר| בקבוק או פחית?
כרגע לא ידוע על הופעה בארץ למרות שיש ../images/Emo101.gif פרוייקט חדש שהתחלנו לפני חודש וחצי-חודשיים שבתקווה יגרום להם לבוא לארץ ו.. נסטי |רירררררררררררר| בקבוק או פחית?
L ligalosha New member 14/6/08 #17 שחור... טוב מה? חדשה חדשה ,אבל צריכה להשתלב... אווריל או הילארי? הכי לא קשור לחיים...
L Lolaxit New member 14/6/08 #18 ../images/Emo6.gif ../images/Emo129.gif אם אני חייבת לבחור אז את אבריל... מממממממ.............. פרחה או פקאצה?
../images/Emo6.gif ../images/Emo129.gif אם אני חייבת לבחור אז את אבריל... מממממממ.............. פרחה או פקאצה?
C CindyPancho New member 14/6/08 #19 דיי אותו דבר לא?.. עדיף פרחה,יותר ידידותית pretty in punk או honorable mantion ?
B Bedussey New member 14/6/08 #20 Honorable Mention../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo217.gif האמ... פסים בשיער, כחול או סגול?
Honorable Mention../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo217.gif האמ... פסים בשיער, כחול או סגול?