זה או זה המבורגר או קבב?
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #3 אם כבר זה או זה...אז../images/Emo26.gif אז זה או זה שקשור בג'נגו מה אתם אומרים?? עודד.. בקשר להמבורגר או קבב.. [ברור המבורגר ] אז יאללה.. אני מתחילה.. לב או סדק בלב ??
אם כבר זה או זה...אז../images/Emo26.gif אז זה או זה שקשור בג'נגו מה אתם אומרים?? עודד.. בקשר להמבורגר או קבב.. [ברור המבורגר ] אז יאללה.. אני מתחילה.. לב או סדק בלב ??
A amitshilo New member 11/3/08 #6 זה יותר מידי קשה. אז אני אהיה מקורית! (פחח ) הוידיאו של "בואי הביתה" שהבאתן לנו מההופעה עמיר רוסיאנו או ג'נגו? (רק מבחינת שם)
זה יותר מידי קשה. אז אני אהיה מקורית! (פחח ) הוידיאו של "בואי הביתה" שהבאתן לנו מההופעה עמיר רוסיאנו או ג'נגו? (רק מבחינת שם)
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #8 ברור שהמייספייס../images/Emo3.gif אפילו שהוא ירוק בזבובים או באסקוט?
M mazalika7 New member 11/3/08 #10 אסקוטטטטט!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif הרכב מלא, או רק תופים?
K kurt2000 New member 11/3/08 #11 מה את כותבת איתי? (ובטח גם מחזירה לי עכשיו תשובה) יפה, יש פה הרבה אנשים בשעת ערב שכזאת.
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #12 עודד.. תקרא הוראות../images/Emo3.gif שיניתי את זה.. לזה או זה שקשור לג'נגו
K kurt2000 New member 11/3/08 #15 ../images/Emo4.gif איך את יכולה לשנות לי משחק שאני התחלתי טוב, נו, סליחה. אני אף פעם לא קורא עד הסוף
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #18 חח אני יודעת../images/Emo6.gif חוצפה../images/Emo3.gif אבל זה יותר מעניין וכיף.. תודה שיותר כיף יו יורדות פה דמעות מצחוק
חח אני יודעת../images/Emo6.gif חוצפה../images/Emo3.gif אבל זה יותר מעניין וכיף.. תודה שיותר כיף יו יורדות פה דמעות מצחוק
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #4 מזל הזאת../images/Emo3.gif תמיד כותבת איתי ביחד... שיהיה נאצ'וס.. נשמע יותר טוב.... ועכשיו לשאלתי שנמצאת ממש הודעה מתחת.. וקשורה בג'נגו
מזל הזאת../images/Emo3.gif תמיד כותבת איתי ביחד... שיהיה נאצ'וס.. נשמע יותר טוב.... ועכשיו לשאלתי שנמצאת ממש הודעה מתחת.. וקשורה בג'נגו
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/3/08 #13 ממשיכים ממזל../images/Emo26.gif אסקוט../images/Emo99.gif הרכב מלא, או רק תופים?