קפה תווים או טאבים? (רמז: טאבים זה פויה)
N noosh New member 30/1/08 #22 תווים, ברור. הייתי מתרגמת טאבים לתווים ומנגנת ככה . תה עם סוכר או עם דבש?
ל ל שכזו New member 30/1/08 #23 סוכרזית../images/Emo88.gif גם אני מתרגמת טאבים לתווים פי-ג'יי או טורי?
S so are you to me New member 30/1/08 #24 שוב הילדים שלי?!?!? ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif טורי, חלאות. לנגן לאב אפייר או לנגן ברייל? [עם תווים, לא טאבים וברור שעל הפסנתר ]
שוב הילדים שלי?!?!? ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif טורי, חלאות. לנגן לאב אפייר או לנגן ברייל? [עם תווים, לא טאבים וברור שעל הפסנתר ]
S so are you to me New member 1/2/08 #28 צהוב לסביות או הומואים? [סליחה, הייתי חייבת . וואו, ועכשיו זה כל כך פונקציה של מי שעונה ]
A Alnilam New member 1/2/08 #29 לסביות! [כי גברים הם עם חרא]. לקבל מחזור פעם בחודש, או לקבל זקפה בזמנים אקראיים לחלוטין? (שזה כמו לשאול "גברים או נשים", אבל בצורה יותר מעניינת)
לסביות! [כי גברים הם עם חרא]. לקבל מחזור פעם בחודש, או לקבל זקפה בזמנים אקראיים לחלוטין? (שזה כמו לשאול "גברים או נשים", אבל בצורה יותר מעניינת)
S so are you to me New member 1/2/08 #31 חחחח הרגתם אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif פנטזיה. אבל לא של ספרים סתם נונונו אממממ נמנמנמ וולך או רביקוביץ'?
חחחח הרגתם אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif פנטזיה. אבל לא של ספרים סתם נונונו אממממ נמנמנמ וולך או רביקוביץ'?