היא לא נעלמה היא מתה....
V Vdrums New member 17/7/07 #93 אם אני לא טועה זה היה בFAT CAMP שקני היה זונה שעשה דברים בשביל כסף והיה אמור להיכנס לרחם שלה למשך 6 שעות. בסוף נכנס הילד שהתחזה לקרטמן ומת. אני חושב שגם היא לא שרדה את העניין.
אם אני לא טועה זה היה בFAT CAMP שקני היה זונה שעשה דברים בשביל כסף והיה אמור להיכנס לרחם שלה למשך 6 שעות. בסוף נכנס הילד שהתחזה לקרטמן ומת. אני חושב שגם היא לא שרדה את העניין.
N noa mizrahi New member 19/7/07 #95 היא מתה בפרק שקרטמן "קיבל" כוחות על טבעיים היה את הרוצח שחותך את היד השמאלית של הקורבן והיא היתה אחת הקורבנות
היא מתה בפרק שקרטמן "קיבל" כוחות על טבעיים היה את הרוצח שחותך את היד השמאלית של הקורבן והיא היתה אחת הקורבנות
U Under the GUN New member 12/7/07 #39 איזה פרק כפול? cartoon war או cartman's mam is a slut/still a slut?
W with or without New member 12/7/07 #41 אני לא בטוחה שראיתי את cartoon war ... תזכיר לי על מה היה הפרק?
W with or without New member 12/7/07 #40 חיות הכלב ההומו של סטן או החתולה של קרטמן (עונה ראשונה אאל"ט)
J jamoosa New member 12/7/07 #42 מיסטר קיטי!!!1 בגלל זה קראתי לארנב שלי מיסטר חיליק, וכל פעם שהוא עושה צרות אני אומרת לו: "that's a bad mister chilik" and i smack him on the head! עונה ראשונה או עונה אחרונה?
מיסטר קיטי!!!1 בגלל זה קראתי לארנב שלי מיסטר חיליק, וכל פעם שהוא עושה צרות אני אומרת לו: "that's a bad mister chilik" and i smack him on the head! עונה ראשונה או עונה אחרונה?
J JPing New member 12/7/07 #44 אחרונה למורות שהיא לא העונה הכי טובה שלהם היא יותר טובה מהראשונה שמנים בתפקידי אורח : סלי סטוטרס או רוסי אודונול ?
אחרונה למורות שהיא לא העונה הכי טובה שלהם היא יותר טובה מהראשונה שמנים בתפקידי אורח : סלי סטוטרס או רוסי אודונול ?
U Under the GUN New member 12/7/07 #45 ../images/Emo6.gif רוזי אודונול השאלה הגורלית: סטן או קייל? ואני אשאל שוב, סטן או קייל?
W with or without New member 12/7/07 #48 או או... חשבתי לשאול את השאלה הגורלית הזאת, אבל לא רציתי אפילו להיכנס לזה לא מסוגלת לענות.
U Under the GUN New member 12/7/07 #50 בלי שמץ של ספק טריי איזה פרודאיה? two days before the day after tomorrow או הפרק הזה בעונה ה11 שצוחק על 300? (שחכתי איך קוראים לו )
בלי שמץ של ספק טריי איזה פרודאיה? two days before the day after tomorrow או הפרק הזה בעונה ה11 שצוחק על 300? (שחכתי איך קוראים לו )
W with or without New member 12/7/07 #52 למה "בלי שמץ של ספק"? אה ו.. two days before the day after tomorrow אהבתי במיוחד את החלק בסוף שסטן אמר שהוא שבר את הסכר וכולם קמו ואמרו את זה גם
למה "בלי שמץ של ספק"? אה ו.. two days before the day after tomorrow אהבתי במיוחד את החלק בסוף שסטן אמר שהוא שבר את הסכר וכולם קמו ואמרו את זה גם