זה או זה

danina the 1

New member
זה או זה ../images/Emo85.gif

למי תאמינו יותר- לחבר\ה או לחבר\ה טוב\ה?? מקווה שהבנתם.....

danina the 1

New member
המורדים....

ברוכה השבה
מסיבת פיג'מות אצל חברה או מסיבה במועדון עם כולםםם??

חניניתה

New member
פירותתתתת איכס ירקות!!

לנסוע למשלחת לבוסטון שבועים ולהנות או להשאר בארץ וללמוד? חחח מנחשת את התשובה..חח מחר אני טסההה

danina the 1

New member
ברור שלנסוע למשלחת לבוסטון ולהנות!!

תהני וטיסה נעימה
אמממממ... חו"ל או ישראל??

אליתוש

New member
הלוווו ברוררר שחו"ל!!!

אבל לא לגורררר.....רק לכמה שנים חח.... בלבלתי ת'מוח. קיצר חזרתי משבת BEST חברות סבבות.... בננות ובנינים!! חזרת משבת (BEST!) עם חברות, ואת מתה מעייפות, ויש פגישה עם הבנים מהשכבה שלך, תלכי? תזכרו שאתן מתות מעייפות... (תנסו להיכנס לנעליים העייפות שלי.....)

חניניתה

New member
ברור שאני אלך!!

מחר יש לך מבחן קשה מתמטיקה ואת לא יודעת כלום אבל את מתה מעייפות כי ישנת 3 שעות בלילה וגם שבועים את כבר לא ישנה כמו שצריך.. מה תעשי: תלמדי או ללכת לישון?

אליתוש

New member
אני אלך לישון........

ובבוקר נראה מה המצב של המתמטיקה בראש שלי... אם ממש נורא, אל תלכי!! חח לראות עכשיו נשיקות גנובות או להמשיך להתכתב עם ידיד?

אליתוש

New member
חח אני בחרתי את השני.. בוגדת שכמותי

סתם.... קיצר... לא שאלת שאלה אז אני אשאל עוד אחת: מה יותר כיף- להתכרבל במיטה ולראות סרט בDVD שגנבת לאח'שלך, או, להתכרבל במיטה ולישון? (דרך אגב אני עשיתי את שניהם... חח לא ברור לי איך..)

אליתוש

New member
מזרחית.....

לא אוהבת כל כך רוק......... ללכת להתרמה או להמשיך לישון? (פחח אפשר לחשוב שכל החיים שלי אני ישנה... מה שנכון בערך)

danina the 1

New member
ללכת להתרמה.....

תמיד כיף להתרים!! להתכונן למבחן בהיסטוריה או לנסוע לחרמון??

אליתוש

New member
מה את מסטולה?? ברור שלחרמון!../images/Emo113.gif

מחרותיים אנחנו מקבלים תעודות... פליז שהיא תהיה בסדר!!! שופינג ב- TNT או FOX??

danina the 1

New member
TNT!!

למרות שתמיד שאני הולכת לקניות אני קונה בפוקס.... ואני העדפתי להשאר בבית וללמוד למבחן {שהיה היום} בהיסטוריה!! בהצלחה עם התעודה!!!! שופינג עם אמא או עם חברות??

למעלה