ביום, כי שקיעה זה עוד יום... שוקו או קפה?
י יש לי סיכוי New member 6/1/05 #46 רוק שניצל תרד או שניצל תירס?! אני לא ארגע עד שתענו על השאלה הזאת!!!!!
O One Echoe New member 6/1/05 #47 רק כי אני אוהב אותך שירן תירס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. ממ...הופעה אקוסטית\מחשמלת?
רק כי אני אוהב אותך שירן תירס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. ממ...הופעה אקוסטית\מחשמלת?
N NAT 1 New member 7/1/05 #49 קעקועים (אבל יש לי פירסינג קעקוע אני אוהבת רק לראות על אחרים ) לא עולה לי שאלה... אמ.. קולה RC או קוקה קולה?
קעקועים (אבל יש לי פירסינג קעקוע אני אוהבת רק לראות על אחרים ) לא עולה לי שאלה... אמ.. קולה RC או קוקה קולה?
M moshit1 New member 8/1/05 #66 אמ. זה ממש קשה. נראה לי יחסים פתוחים. הייתם בהופעה אתמול או לא הייתם? |חחחח|
ש ש שפ שפי שפירית New member 7/1/05 #1 ממשיכים אכן../images/Emo79.gif שוקלד(תשובה לנמש) ../images/Emo107.gif או ../images/Emo54.gif../images/Emo35.gif החיה לא האייקון...
ממשיכים אכן../images/Emo79.gif שוקלד(תשובה לנמש) ../images/Emo107.gif או ../images/Emo54.gif../images/Emo35.gif החיה לא האייקון...