זה או זה?D: מסנגר או פייסבוק?D:
D Dana SP New member 16/7/10 #2 מסנג'ר!!!../images/Emo69.gif כולם להוסיף אותי ! XD [email protected] יס או הוט ?
ה ההולנדית המעופפת New member 17/7/10 #4 ברור שאצל מישו P: ../images/Emo60.gif אני שונאת שישנים אצלי \ באים אליי חחחחח לגור בעיר במרכז או במקום לא מוכר? XD
ברור שאצל מישו P: ../images/Emo60.gif אני שונאת שישנים אצלי \ באים אליי חחחחח לגור בעיר במרכז או במקום לא מוכר? XD
P PerfectSP New member 19/7/10 #6 אפחד ../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif אפרסק, שזיף, או אפרשזיף? D:
D Dana SP New member 19/7/10 #7 חחחח זה נקטרינה לא אפרשזיף! ../images/Emo69.gif וברור שנקטרינה! D:: פיפי או קקי? [נו זה הדבר הראשון שעלה לי לראשXD]
חחחח זה נקטרינה לא אפרשזיף! ../images/Emo69.gif וברור שנקטרינה! D:: פיפי או קקי? [נו זה הדבר הראשון שעלה לי לראשXD]
I I just wanna JUMP New member 19/7/10 #8 חחחח דנה XD פיפי XDDDDDג זה יותר מהיר מה ספרייט או קולה? P:
ה ההולנדית המעופפת New member 19/7/10 #10 חחחחח לא D: ../images/Emo60.gif אוכלאוכלאוכללל למרות שאבא שלי צם המממממממ טילון או מגנום? D:
T Tutix New member 19/7/10 #12 ../images/Emo210.gif המ. פייסבוק למרות ששם אין את דיויד ושאר סימפל כמובןXD אבל אני סתם בקטע דיוידיי כזה D: או ? חחחXD לא היה לי רעיון לשאלה נו XD
../images/Emo210.gif המ. פייסבוק למרות ששם אין את דיויד ושאר סימפל כמובןXD אבל אני סתם בקטע דיוידיי כזה D: או ? חחחXD לא היה לי רעיון לשאלה נו XD
ה ההולנדית המעופפת New member 20/7/10 #13 ../images/Emo22.gif חחחחחח XD ../images/Emo60.gif אנשים עם שפם מפחידים אותי חורף או קיץ? D:
D Dana SP New member 20/7/10 #14 חורף! ../images/Emo69.gif אפשר לעשות סקי חחח XD אממממממ סקי או סנובורד? D::
S shaked2010 New member 20/7/10 #15 סנובוווררדדד D: הכי מגניב.. חחח בסוני XD אממ.. מכוער או חתיך? XDDDDDDDDD
P PerfectSP New member 20/7/10 #16 ברור שחתיך מה את פה XDDD ../images/Emo190.gif מה יותר טעים בל"ג בעומר, המרשמלו או התפו"א?
Y yarjor New member 20/7/10 #17 מרשמלו ../images/Emo13.gif לא סובלת תפוחי אדמה סרטים בבית או בקולנוע?
Y yarjor New member 20/7/10 #19 גם וגם XD זה קשה.. No Pads, No Helmets... Just Balls, or Simple Plan?
T Tutix New member 20/7/10 #20 ../images/Emo210.gif האהוב עליי זה SNGA אבל אחריו... אמ.. נראלי שSP בגלל הולדין און *-* אמ.. לק ירוק או אדום ?
../images/Emo210.gif האהוב עליי זה SNGA אבל אחריו... אמ.. נראלי שSP בגלל הולדין און *-* אמ.. לק ירוק או אדום ?