עם גופיות סבא או ספגטי?
D Devils Pet New member 10/6/08 #22 ספגטי? הא? אז אני אלך על סבא, ידידתי היקרה, וחיבבת הערסים. אם כבר מתעסקים בלבנים...|אייקון של גבות| בוקסר או צמודים?
ספגטי? הא? אז אני אלך על סבא, ידידתי היקרה, וחיבבת הערסים. אם כבר מתעסקים בלבנים...|אייקון של גבות| בוקסר או צמודים?
T talosh1234 New member 10/6/08 #24 אמשיך מפה D: אממ.. גופיית סבא זה עם כתפיות ממש ממש ממש דקות .. כמו ספגטי רק יותר עבה זה מה שיש לרוב בבגדי גוף ^^ בוקסר. באלי שאלה אחרת. פלאפון- סליידר או נפתח ?
אמשיך מפה D: אממ.. גופיית סבא זה עם כתפיות ממש ממש ממש דקות .. כמו ספגטי רק יותר עבה זה מה שיש לרוב בבגדי גוף ^^ בוקסר. באלי שאלה אחרת. פלאפון- סליידר או נפתח ?
P PerfectSP New member 10/6/08 #26 זה הגופיות עם הכתפיות הדקות האלו חחח ../images/Emo190.gif של בנות^^
D Down And Away New member 10/6/08 #27 |ג'ייד|../images/Emo112.gif ראש1, דה. משקפי ערסים או משקפיים ממש גדולות ? [גל אני לא מרשה לך לענות על זה]
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ראש1, דה. משקפי ערסים או משקפיים ממש גדולות ? [גל אני לא מרשה לך לענות על זה]
T talosh1234 New member 10/6/08 #28 משקפייים ממש גדולות ^^ אותה שאלה כמו קודם פלאפון-סליידר או נפתח ?
D Down And Away New member 10/6/08 #29 |ג'ייד|../images/Emo112.gif סליידר אדום או לבן ? XDDD אין לי רעיונות
D Devils Pet New member 10/6/08 #30 לבן ../images/Emo189.gif המממ יס או הוט? *יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס* לא רמזתי כלום.
לבן ../images/Emo189.gif המממ יס או הוט? *יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס יס* לא רמזתי כלום.
D Devils Pet New member 11/6/08 #35 סתם שאלה. איפה מרשים לכם לעשן בשיעור? פור גאד סייק, באיזה בצפר את לומדת שנותנים לכם לעשות דברים כאלה?XD
סתם שאלה. איפה מרשים לכם לעשן בשיעור? פור גאד סייק, באיזה בצפר את לומדת שנותנים לכם לעשות דברים כאלה?XD
ב בבסXD New member 11/6/08 #37 לא בדיוק שואלים. זה כאילו.. "אני יוצאת להתאוורר" ואז הולכים למחששה הכי קרובה לעשן(יש לנו בערך 20 בבצפר, רק בחלק אחד שלו) ואני לומדת בבאר טוביה(שליטעעעעעעעעעעעXDD)
לא בדיוק שואלים. זה כאילו.. "אני יוצאת להתאוורר" ואז הולכים למחששה הכי קרובה לעשן(יש לנו בערך 20 בבצפר, רק בחלק אחד שלו) ואני לומדת בבאר טוביה(שליטעעעעעעעעעעעXDD)
D Devils Pet New member 11/6/08 #38 האאא, חשבתי אשכרה בתוך הכיתה. אז זה מגניב, אין מורים שמסתובבים. (כן, אצלנו מרחפת הסכנה שהמנהלת תבוא למחששה הקרובה לביתך)
האאא, חשבתי אשכרה בתוך הכיתה. אז זה מגניב, אין מורים שמסתובבים. (כן, אצלנו מרחפת הסכנה שהמנהלת תבוא למחששה הקרובה לביתך)
D Devils Pet New member 12/6/08 #40 הקטע הוא למצוא את המקום שהם לא באים אליו. זותומרת, אחרי החבורה הגדולה של המעשנים, פשוט למצוא סמטה אפלה ולהיות שם, הדיסקרטיות מובטחת!
הקטע הוא למצוא את המקום שהם לא באים אליו. זותומרת, אחרי החבורה הגדולה של המעשנים, פשוט למצוא סמטה אפלה ולהיות שם, הדיסקרטיות מובטחת!
ב בבסXD New member 12/6/08 #43 כבר תפסו אותי פעם אחת, לא השעו.. אבל תמיד יש את סכנת המורים, זה לא מה שמונע מאיתנו להמשיך לעשן..
T talosh1234 New member 12/6/08 #44 אינלנו כאלה בבית ספר ../images/Emo6.gif חרא ביתספר |: לפעמים הולכים לשיחים .. אבל גם את זה המורים גילו |: הביתספר שלנו גם מגודר וזה .. בכל פינה יש מאבטח X=
אינלנו כאלה בבית ספר ../images/Emo6.gif חרא ביתספר |: לפעמים הולכים לשיחים .. אבל גם את זה המורים גילו |: הביתספר שלנו גם מגודר וזה .. בכל פינה יש מאבטח X=