זה או זה ספיישל 2

זה או זה ספיישל 2

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל? --- או שוקולד לבן? --- או שוקולד מריר? --- או שוקולד חלב? --- או טיק טאק? --- או סוכריות גומי? --- או טופי? ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? --- או משפ' סימפסון? --- או חברים? --- או ארץ נהדרת? --- או השיר שלנו? --- או פרשת השבוע? --- או השמינייה?

../images/Emo210.gif חח גיוונתי..

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל? סוכרייה על מקל ---סוכרייה על מקל או שוקולד לבן?סוכרייה על מקל --- סוכרייה על מקל או שוקולד מריר? סוכרייה על מקל --- סוכרייה על מקל או שוקולד חלב? סוכרייה על מקל ---סוכרייה על מקל או טיק טאק? סוכרייה על מקל ---סוכרייה על מקל או סוכריות גומי? סוכרייה על מקל --- סוכרייה על מקל או טופי? סוכרייה על מקל ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? --- או משפ' סימפסון? --- או חברים? --- או ארץ נהדרת? --- או השיר שלנו? --- או פרשת השבוע? --- או השמינייה?

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל --- או שוקולד לבן? סוכריה על מקל --- או שוקולד מריר? סוכריה על מקל --- או שוקולד חלב? שוקולד
--- או טיק טאק? שוקלוד --- או סוכריות גומי? שוקולד --- או טופי? שוקולד
ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניה --- או משפ' סימפסון? משפ' סימפסון --- או חברים? חברים --- או ארץ נהדרת? ארצנהדרת --- או השיר שלנו? השיר שלנו --- או פרשת השבוע? השיר שלנו --- או השמינייה? השיר שלנו

sukrazit

New member
שלי...

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל? סוכרייה על מקל סוכרייה על מקל או שוקולד לבן? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד מריר? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד חלב? שוקולד חלב שוקולד חלב או טיק טאק? שוקולד חלב שוקולד חלב או סוכריות גומי? שוקולד חלב שוקולד חלב או טופי? שוקולד חלב ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? ראש גדול ראש גדול או משפ' סימפסון? ראש גדול ראש גדול או חברים? ראש גדול ראש גדול או ארץ נהדרת? ראש גדול ראש גדול או השיר שלנו? השיר שלנו!!! השיר שלנו או פרשת השבוע? השיר שלנו השיר שלנו או השמינייה? השיר שלנו!

bezalel h

New member
עניתייי

טופי או סוכרייה על מקל?סוכריה על מקל --- או שוקולד לבן?שוקולד לבן --- או שוקולד מריר?מריר --- או שוקולד חלב?מריר --- או טיק טאק?אהה? מז זה? --- או סוכריות גומי?גומי --- או טופי?גומי ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול?לא מכירה --- או משפ' סימפסון?סימפסון --- או חברים?חברים... --- או ארץ נהדרת?חברים --- או השיר שלנו?חברים --- או פרשת השבוע?חברים --- או השמינייה?חברים

לושהה

New member
ME../images/Emo9.gif

טופי או סוכרייה על מקל:: טופי
טופי או שוקולד לבן: שוקולד לבן
שוקולד לבן או שוקולד מריר: שוקולד לבן
שוקולד לבן או שוקולד חלב: חלב
שוקולד חלב או טיק טאק: שוקולד חלב
שוקולד חלב או סוכריות גומי: שוקולד חלב
שוקולד חלב או טופי: שוקולד!!
השמינייה או ראש גדול: השמינייה השמינייה או משפחת סימפסון: השמינייה. השמינייה או חברים: חברים!
חברים או ארץ נהדרת: חברים
. חברים או השיר שלנו: חברים. חברים או פרשת השבוע: חברים
. חברים או השמינייה: חברים
.

dana re3

New member
עונההה

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על המקל --- או שוקולד לבן?סוכריה על מקל --- או שוקולד מריר?סוכריה על מקל --- או שוקולד חלב?סוכריה על מקל --- או טיק טאק?סוכרה על מקל --- או סוכריות גומי?סוכריה על מקל --- או טופי?סוכריה על מקל ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול?השמיניה --- או משפ' סימפסון?השמיניה --- או חברים?השמיניה --- או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת --- או השיר שלנו?השמיניה --- או פרשת השבוע?השמיניה --- או השמינייה? השמינייה

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifז'ו../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל --- או שוקולד לבן? שוקולד לבן --- או שוקולד מריר? שוקולד לבן --- או שוקולד חלב? שוקולד חלב --- או טיק טאק? שוקולד חלב --- או סוכריות גומי? שוקולד חלב --- או טופי? שוקולד חלב השמיניה או ראש גדול? השמיניה --- או משפ' סימפסון? השמיניה --- או חברים? חברים --- או ארץ נהדרת? חברים --- או השיר שלנו? חברים --- או פרשת השבוע? חברים --- או השמינייה? חברים

../images/Emo13.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל סוכריה על מקל או שוקולד לבן? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד חלב? שוקולד לבן שוקולד לבן או טיק טאק? שוקולד לבן שוקולד לבן או סוכריות גומי? שוקולד לבן שוקולד לבן או טופי? שוקולד לבן ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניה השמיניה או משפ' סימפסון? משפחת סמפסון משפחת סימפסון או חברים? משפחת סימפסון משפחת סימפסון או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או השיר שלנו? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או פרשת השבוע? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או השמינייה? ארץ נהדרת

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo214.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל. סוכריה על מקל או שוקולד לבן? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד מריר? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד חלב? שוקולד לבן שוקולד לבן או טיק טאק? שוקולד לבן שוקולד לבן או סוכריות גומי? שוקולד לבן שוקולד לבן או טופי? שוקולד לבן..חחחחח
ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניה השמיניה או משפ' סימפסון? השמיניה השמיניה או חברים? חברים חברים או ארץ נהדרת? חברים חברים או השיר שלנו? חברים חברים או פרשת השבוע? חברים חברים או השמינייה? חברים

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל --- או שוקולד לבן? סוכריה על מקל --- או שוקולד מריר? סוכריה על מקל --- או שוקולד חלב? סוכריה על מקל --- או טיק טאק? סוכריה על מקל --- או סוכריות גומי? סוכריות גומי --- או טופי? סוכריות גומי
ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניה --- או משפ' סימפסון? השמיניה --- או חברים? השמיניה --- או ארץ נהדרת? השמיניה --- או השיר שלנו? השמיניה --- או פרשת השבוע? השמיניה --- או השמינייה? השמיניה

עונה~

טופי או סוכרייה על מקל? טופי טופי או שוקולד לבן? טופי טופי או שוקולד מריר? מריר מריר או שוקולד חלב? מריר מריר או טיק טאק? מריר מריר או סוכריות גומי? מריר מריר או טופי? מריר השמיניה או ראש גדול? השמינייה.(סורי תם...) השמינייה או משפ' סימפסון? השמינייה השמינייה או חברים? וואוו..התלבטות..אני מאוד אוהבת את שניהם!השמינייה נראה לי השמינייה או ארץ נהדרת? השמינייה השמינייה או השיר שלנו? השמינייה השמינייה או פרשת השבוע? השמינייה השמינייה או השמינייה? וואו זה קשה!אין לי מושג מה לענות!נראה לי אני אענה..השמינייה?

Rosalyn

New member
../images/Emo204.gifאוי, זה ממש נחמד!

*אהבתי* ~עונה~ טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל סוכרייה על מקל או שוקולד לבן? סוכריה על מקל סוכריה על מקל או שוקולד מריר? שוקולד מריר
שוקולד מריר או שוקולד חלב?
שוקולד וזהו. שוקולד או טיק טאק? שוקולד! שוקולד או סוכריות גומי? שוקולד.. עם סוכריות גומי! (עליתי על ממתק חדש?) שוקולד עם סוכריות גומי או טופי? שוקולד, וגם סוכריות גומי
השמיניה או ראש גדול? שמינייה (אז מה שראיתי אולי רבע פרק מזה פעם) השמיניה או משפ' סימפסון? משפחת סימפסון משפחת סימפסון או חברים? חברים! חברים או ארץ נהדרת? איי... שאלה קשה. נגיד שחברים. חברים או השיר שלנו? חברים חברים או פרשת השבוע? חברים חברים או השמינייה? חברים

../images/Emo55.gif

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל?טופי --- או שוקולד לבן?שוקולד לבן --- או שוקולד מריר?שוקולד לבן --- או שוקולד חלב?שוקולד חלב --- או טיק טאק?שוקולד חלב --- או סוכריות גומי?שוקולד חלב --- או טופי?שוקולד חלב ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול?ראש גדוללל --- או משפ' סימפסון?ראש גדוללל --- או חברים?ראש גדוללל --- או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת --- או השיר שלנו?ראש גדוללל --- או פרשת השבוע? ראש גדוללל --- או השמינייה?ראש גדוללל

SapirChuk

New member
עונה

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה:
טופי או סוכרייה על מקל?
טופי או שוקולד לבן? שוקולד לבן
שוקולד לבן או שוקולד מריר?שוקולד לבן
שוקולד לבן או שוקולד חלב? שוקולד חלב
שוקולד חלב או טיק טאק? שוקולד חלב
שוקולד חלב או סוכריות גומי? שוקולד חלב
שוקולד חלב או טופי? שוקולד חלב
ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי:
השמיניה או ראש גדול? ראש גדול
ראש גדול או משפ' סימפסון? ראש גדול
ראש גדול או חברים? ראש גדול
ראש גדול או ארץ נהדרת? ראש גדול
ראש גדול או השיר שלנו? השיר שלנו
השיר שלנו או פרשת השבוע? השיר שלנו
השיר שלנו או השמינייה? השיר שלנו הודגש באמצעות מדגישומטיק!

My self and i

New member
עונה ../images/Emo135.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל --- או שוקולד לבן? סוכריה על מקל --- או שוקולד מריר? סוכריה על מקל --- או שוקולד חלב? שוקולד חלב --- או טיק טאק? שוקולד חלב --- או סוכריות גומי? סוכריות גומי --- או טופי? סוכריות גומי ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניה --- או משפ' סימפסון? השמיניה --- או חברים? חברים --- או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת --- או השיר שלנו? ארץ נהדרת --- או פרשת השבוע? ארץ נהדרת --- או השמינייה? ארץ נהדרת

D o o S h a

New member
עונההה.

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל סוכריה על מקל או שוקולד לבן? שוקולד לבן! שוקולד לבן או שוקולד מריר? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד חלב? חלב שוקולד חלב או טיק טאק? חלב! שוקולד חלד או סוכריות גומי? שוקולדדד שוקולד חלב או טופי? שוקולד חלבבב! ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? השמיניההה!!!
השמיניה או משפ' סימפסון? השמיניה השמיניה או חברים? השמיניה השמיניה או ארץ נהדרת? זה לא ממש השוואה... נגיד השמיניה השמיניה או השיר שלנו? הש"ש הש"ש או פרשת השבוע? ש"ש ש"ש או השמינייה? חח היה לי כבר תא השאלה הזאת פה.. הש"ש

Ofek The Diva

New member
עונהה

נו, למי שלא זוכר: במקום הריק שמים את מה שבחרתם למעלה: טופי או סוכרייה על מקל? סוכרייה על מקל סוכרייה על מקל או שוקולד לבן?שוקולד לבן ברורר שוקולד לבן או שוקולד מריר? לבן לבן או שוקולד חלב?לבן לבן או טיק טאק? שוקולד לבן שוקולד לבן או סוכריות גומי?שוקולד לבן שוקולד לבן או טופי?שוקולד לבןןןןןןןןןן ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול?ראש גדול ראש גדול או משפ' סימפסון?ראש גדול ראש גדול או חברים?ראש גדול ראש גדול או ארץ נהדרת?ראש גדול ראש גדול או השיר שלנו?השיר שלנו השיר שלנו או פרשת השבוע?השיר שלנו השיר שלנו או השמינייה?השיר שלנו

green rebel

New member
../images/Emo191.gif

טופי או סוכרייה על מקל? סוכריה על מקל סוכריה על מקל או שוקולד לבן? שוקולד לבן
שוקולד לבן או שוקולד מריר? שוקולד לבן שוקולד לבן או שוקולד חלב? שוקולד לבן שוקולד לבן או טיק טאק? שוקולד לבן שוקולד לבן או סוכריות גומי? שוקולד לבן שוקולד לבן או טופי? שוקולד לבן ועוד אחד, כי ממש ממש משעמם לי: השמיניה או ראש גדול? ראש גדול ראש גדול או משפ' סימפסון? ראש גדול ראש גדול או חברים? ראש גדול ראש גדול או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או השיר שלנו? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או פרשת השבוע? ארץ נהדרת ארץ נהדרת או השמינייה? ארץ נהדרת

למעלה