אלו אלו אלו !
קודם כל תשובה לשאלה, ... אני מעדיף את קארי כי הם כאלו חמודים ביחד... זו היתלבטות קשה אבל לבסוף עלי לבחור בקארי... ועכשיו להיתנגדות למה שלימור אמרה ! קודם כל בראפ המוזיקה עצמה אניה חשוב,הקצב קיים רק בשביל שהמילים היו... בקצב,הכי חושב בראפ אלו המילים והמסר שמועבר בשיר (אני יכול עכשיו להעביר דיון שלם בקשר לעליונות הראפ על כל סוגי המוזיקה,*מישתחווה לראפ*) ואולי אמינם באמת מקבל את רוב הפופולריות שלו כי הוא לבן אבל זה גם בעיה כי הרבה אנשים בגלל זה מיתעלמים מהכשרון האדיר שלו,בשירים שלו הוא מישתמש בכמות חריזה פנימית עצומה וזה דבר קשה מאוד לעשת,רוב הראפרים אפילו לא מנסים להיתמש בזה,ואולי הוא עדיין ממש לא ברמה של דר. דרה עדיין צריך לתת לו קצת כבוד,ואולי סאבלימינל הוא זונה מסחרית קטנה הוא עדיין הראפר הישראלי השני הטוב ביותר בישראל בכל הזמנים (שבק ס' עדיין עליו באלף) ולא כמו כל הראפרים הישראלים האחרים הוא נשאר אם ראפ טהור במקום לעשות כל מיני שילובים מסריחים של ראפ אם רוק ומזרחית,השילובים האלו הם מה שהורס את תעשיית הראפ הישראלית ועוצר אותה מלהיתקדם... רק רציתי לציין את זה והשאלה שלי היא קוג'י כחתול או ארנב ? (מוזר הא ?)