זה או זה נמשך...

Digi Lista

New member
זה או זה נמשך...

יאנה כתבה אחרונה את השאלה: ראנאמון(לוחמת המים) או ריינמון(הדיג'ימונית של ריקה)? אני הולכת על ריינמון של ריקה למרות שגם השנייה מדליקה(לא כשהיא גודלת...איכס!) ארמדילומון או הוקמון?

Dark SpaWn

New member
הזה של קואיצ'י !!!!!!! איזו שאלה ?!

שאלה אם שלוש אפשריות קוג'י כ-:... ראפר,סקייטר או פריק ?

Ray girl

New member
XD ראפר!

כן כן כן כן כןכןכןכןכןכןןכ! ראפר! ממממממ... איזי בטלנובלה או ג'ו באופרה?

OFIRB9

New member
איזי, יש גבול למה שאפשר לסבול

איזי או קודי כאח קטן?

Rnamon

New member
דוימון.......מרושע.....

^_^ לסוע בטריילמון או ללכת ברגל??????

Ray girl

New member
טריילמון

גם חברה וגם אפשר לשבת בניחותה (X_X) מממממ... קן או קייזר?

OFIRB9

New member
לא יודעת מה להחליט

קייזר חמוד רבל יש לו את הקול של מקיטה...טוב קייזר הכלב של קוג'י או מיקו החתול של קארי?

Ray girl

New member
הכלב

יותר מצחיק מה שהוא עשה לקוג'י XD מממ.... קואיצ'י עם או בלי כובע?

OFIRB9

New member
קן כפאפי דההה!!!

ימאטו מחופש למומיה מיצרית או לאינדיאני?

niena

New member
לאינדאני...

לא מתאימות לו תחבושות. נעלי בית פרוותיות עם הראש של קוג'י או עם הראש של קן?

לא לא לא!!!!!!

אף אחד, זה זוועה לדמיין את זה בכלל. בסדר, סאבלימינל, להם לפחות יש טיפונת חוש קצב (אני מדגישה, טיפונת) קארי וטיקיי או דייוויס וטיקיי? *חיוך מרושע*

Dark SpaWn

New member
אלו אלו אלו !

קודם כל תשובה לשאלה, ... אני מעדיף את קארי כי הם כאלו חמודים ביחד... זו היתלבטות קשה אבל לבסוף עלי לבחור בקארי... ועכשיו להיתנגדות למה שלימור אמרה ! קודם כל בראפ המוזיקה עצמה אניה חשוב,הקצב קיים רק בשביל שהמילים היו... בקצב,הכי חושב בראפ אלו המילים והמסר שמועבר בשיר (אני יכול עכשיו להעביר דיון שלם בקשר לעליונות הראפ על כל סוגי המוזיקה,*מישתחווה לראפ*) ואולי אמינם באמת מקבל את רוב הפופולריות שלו כי הוא לבן אבל זה גם בעיה כי הרבה אנשים בגלל זה מיתעלמים מהכשרון האדיר שלו,בשירים שלו הוא מישתמש בכמות חריזה פנימית עצומה וזה דבר קשה מאוד לעשת,רוב הראפרים אפילו לא מנסים להיתמש בזה,ואולי הוא עדיין ממש לא ברמה של דר. דרה עדיין צריך לתת לו קצת כבוד,ואולי סאבלימינל הוא זונה מסחרית קטנה הוא עדיין הראפר הישראלי השני הטוב ביותר בישראל בכל הזמנים (שבק ס' עדיין עליו באלף) ולא כמו כל הראפרים הישראלים האחרים הוא נשאר אם ראפ טהור במקום לעשות כל מיני שילובים מסריחים של ראפ אם רוק ומזרחית,השילובים האלו הם מה שהורס את תעשיית הראפ הישראלית ועוצר אותה מלהיתקדם... רק רציתי לציין את זה והשאלה שלי היא קוג'י כחתול או ארנב ? (מוזר הא ?)

למעלה