זה אדון או גברת?????

tairon

New member
זה אדון או גברת?????

הקדמה ----- קוריוז ואולי לא..שסופר לי ע``י חבר של דוד שלי הוא לא צחק בכלל אני הייתי על הריצפה!!! זה אדון או גברת --------------- מעשה שהיה כך היה היה זה בקיץ לפני מספר שנים יום שרבי חום מעיק הערב שירד לא שיפר במהומה ו.ניסים (שם בדוי מפאת שמו הטוב של האיש וכבודו) החליט שעדיף לצאת מן הבית למקום ממוזג מאחר ובדירתו לא היה מיזוג התלבש במיטב בגדיו שם אפטר שייב והחליט היום אני מכיר מישהי ויהי מה עם לפחות להזיע אז לצד מישהי נכנס לרכבו ירד לתל-אביב העיר כמובן ששעה לקח לו עד שאיתר חניה הגיע לפאב מקומי נכנס לו והתיישב על הבר לשאלת הברמן מה תשתה השיב J.B כוסית ראושנה..כוסית שניה..מצב רוח עולה פלאים גם הוא הפסיק להזיע וגם המוסיקה היתה בכייף את הכוסית השלישית הברמן הביא לו ללא שהזמין לשאלתו מה זה? הצביע הברמן על בחורה מעברו של הבר ששלחה לניסים כוסית הסתכל ניסים לכיוון הבר ועיניו ראו בחורה עם יופי מדהים הכי יפה שראה מימיו בדרך כלל לא היתה לניסים הצלחה עם בנות המין היפה הוא זכה רק לאכזבות אבל פה אותה אחת מתענינת בחילופי מבטי עיניים נשאלה השאלה האם תוכל הבחורה להצטרף לניסים אל הבר משהנהנן בראשו התרוממה הבחורה התקדמה לעברו הגיעה אל מולו ומיהרה להציג את עצמה `` היי אתה נורא מוצא חן בעיניי שמי נטליה`` ניסים לא היה רגיל שבחורות מתחילות איתו אמר לעצמו אני יכול להתרגללרעיון הזה נחמד לאללה חוסך עבודה ישבו יחדיו פיטפטו צחקו ... ואפילו רקדו ריקוד ניסים בחן אותה שוב ..ושוב כאילו שמוחו סירב לקלוט שזה קורה לו לפתע פנתה נטליה לניסים ואמרה `` אצלי או אצלך נסגור את הלילה?`` ניסים שנפשו לא ידעה אושר מיהר להשיב פן תתחרט נטליה איפה שיותר קרוב לבסוף הוחלט שנטליה גרה הכי קרוב ובנוסף בביתה היה מזגן אז ההחלטה היתה די קלה שילם ניסים לברמן ויצאו נטליה את ניסים לכיוון ביתה הגיעו אל ביתה נכנסו פנימה ועוד לפני שהיד נשלחה אל מתג האור הידים של שניהם אחזו זו בזה זי בזו התגופפו להם ובכל פעם שניסים שלח יד לכיוון הרגלים נטליה דחפה את ידו של ניסים חשב בליבו ניסים אההה היא מגרה אותי מאד מין משחק שכזה המשיכו להתנשק בלהט ניסים כבר חצי מבגדיו היו על הריצפה ונטליה צועקת לו ..``תרים אותי על ידיך קח אותי אל חדר השינה`` ניסים מיהר לעשות כרצונה הרים אותה ורץ איתך אל חדר השינה הניח אותה על המיטה נשכב מעליה וידיו משוטטות לכל כיוון אפשרי לגשש לגעת שולח יד אל בין רגליה........ומרגיש את החום..את...העוצמה....את הלהט של מוט ההילוכים רגע .. רגע... חשב לעצמו זה לא שלי!! הגברת התברר היתה לאדון ....

moran.l

New member
זהו..יפטרו אותי מהעבודה

אם אני ממשיכה לצחוק ככה... כבר למקלדת אני לא מגיעה...

למעלה