זה אבא שלי

holtzy

New member
ביום שישי הוא חגג 60

וחשב שהוא הולך לצנוח עם נבחרת ישראל

holtzy

New member
מה שהוא לא ידע

ולא גילה בזכות ה"פוקר פייס" של שלומי

holtzy

New member
בקיצור מה שהוא לא ידע

זה שיצטרפו לצניחה עוד כמה צנחנים

holtzy

New member
ולסיום בעל השמחה נכנס למרכז המעגל

והודה לכל אחת אישית על החגיגה היה מרגש עד דמעות ותודה לכל מי שעזר והשתתף מכל משפחת הולץ

AlonHaramati

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טיפה הבהרה של התמונה הראשונה.

braunies

New member
../images/Emo49.gif

מזל טוב למשפחת הולץ ולאב הגאה ותודה רבה לצלם המוכשר (יואב?) שבזכותו הצלחנו לראות איך זה היה נראה מלמעלה... שתדעו שמלמטה גם ראו את המבנה וזה היה מדהים!! צניחות בטוחות, שמיים כחולים.. ו...רוחות מזרחיות - לא בסופ"ש, כבר אמרתי??

paradive nimfo

New member
כל הכבוד לאבא ולכל מי שאירגן

היה מרגש גם בשביל כאלה שרק ראו את זה מן הצד. הלוואי עלי אבא שיצנח בגיל 60. אגב מי באמת היה הצלם? אחלה תמונות של מעגל ההורה ממטרה.. שוב מזל טוב כבר אמרתי?

holtzy

New member
אמנם יואב תרם את המצלמה המעולה שלו.

אבל הצלם המוכשר הוא לא אחר מאשר ינון רז - ויש עוד מלא תמונות מדהימות

shklele

New member
הולץ, מה הסוד???

אני ואוהד ניר (שעובד איתו) יושבים לאבא שלי על הווריד שיעשה כבר קורס. "הברך...." "המשקל..." "אין זמן..." חלאס! גלה לי את הסוד!

elraviv

New member
מדהים../images/Emo70.gif

ולאלון כל הכבוד על ההבהרה של התמונה

paradive nimfo

New member
הולצי תכניס עוד תמונות -זה

זה מתחיל לעבוד על אבא שלי. עוד כמה פושים כאלה ואני מעלה אותו למטוס. אמנם הוא לא צנח מאז שהיה בצנחנים במלחמת ששת הימים אבל התמונות של אבא שלך (בעקר ההורה בשמים כנראה) מדגדגות לו משהו . אז בבקשה תשלח עוד תמונות יפות אם יש. ונסייים בביאליק לשם שינוי: לֹא זָכִיתִי בָאוֹר מִן-הַהֶפְקֵר, אַף לֹא-בָא לִי בִירֻשָּׁה מֵאָבִי, כִּי מִסַּלְעִי וְצוּרִי נִקַּרְתִּיו וַחֲצַבְתִּיו מִלְּבָבִי. לילה טוב.

bluerage

New member
גם יומולדת 60 וגם עם הולצי...

אמא שלי עושה טנדם ליומולדת 60 עם הולצי ואייל מצלם אבל זהירות - אני הסתבכתי... היא רוצה כל שנה!!!

למעלה