זהירות!!!

זהירות!!!

יש בכפר תופעה נוראית ושוויצרית של בני נוער עם פז"ם רישיון של יום וחצי שנוסעים כאילו הם שומאכר!!!
נוסעים בדרכי העפר ובכבישים במהירויות מופרזות שלא נותנות סיכוי לפעוטות ההולכים מולם.
לפני שמישהו מחסרי האחריות האלו יפגע בילד חסר ישע (ויקרה אסון)- תעצרו את זה.
אני אישית ניסיתי להסביר עכשיו לנהג צעיר. אבל ללא הצלחה. פעם הבאה- אני אזמין לו משטרה שהיא תטפל בתופעה הנוראית הזאת.
תושבים, זה בנפשנו.

זוית אחרת למה שקרה..

זהירות?..
חיו ותנו לנו הנוער גם לחיות.
אנחנו באמת נהגים צעירים אבל אנחנו זהירים, נוהגים לפי החוק ויודעים שבישוב יש ילדים צעירים ולכן נזהרים, אבל לומר עלינו שאנחנו פוגעים בחסרי ישע? ושאנחו חסרי אחריות?
ניסינו להסביר לגברת רפופורט מהם המניעים לכך שנסענו בדרך העפר ליד הבית שלה אך ללא הועיל, שוחחנו איתה בכבוד אך היא בחרה לאיים עלינו במשטרה.
אנחנו פעילים בתנועה ותורמים ליישוב, מספיק לחפש אותנו כל הזמן!!

זה נשמע כמו התחלה של מערכון ליום העצמאות

הנה הצעה למערכון:

שנת 2011:
למה מחפשים אותנו ?
אנחנו מרעישים, אנחנו מפריעים ? די כבר. אנחנו כל היום מכינים שיעורי בית, מגיעים בזמן לבית הספר, ואפילו משתתפים בתנועת הנוער.
מה קרה, אסור קצת להסתובב ברחוב ? מה ללכת בקבוצה זה פשע ?
ביום שישי אי אפשר להפגש בגן הציבורי ? כך הכל 182 חברים ? מה יש ?

שנת 2014:
זהירות ? למה נדבקים אלינו ?
אנחנו מתנדבים בתנועת הנוער, אפילו קיבלנו ציונים טובים בבגרות, אנחנו הולכים לשנת שירות. מה קרה ?
כבר אסור לנסוע בדרכי עפר ? מה אנחנו לא נזהרים ? אז מה אם אנחנו נהגים צעירים ? למה קופצים עלינו ? מה אנחנו לא יודעים לנהוג מצוין ולשלוט בסיבובים ? מה קרה ?
די, תנו לנו לחיות.

שנת 2017:
מה מציקים לנו ? מה יש ?
מה לא עשינו צבא, לא התנדבנו ? לא הזענו בצבא ?
כבר אסור להקים בסטה בגן הציבורי ? מה אי אפשר קצת להתפרנס בכבוד במדינה הזאת ? אז מה אם קצת בנינו איזה חושה והתחלנו למכור בנדנות, ומכנסיים, ותיקים מהמזרח ? קצת לעשות כסף באזרחות ? למי זה מפריע בכלל ?
למה רק להיטפל ולהציק ? אין לכם חיים ?

שנת 2020:
מה קורה כאן ? איזה מן מקום של פיינשמייקרים ?
מה לא הלכנו למילואים ? לא התחלנו לשלם מס הכנסה ? אפילו אגרת טלביזיה אנחנו משלמים (לתקן את המערכון, האגרה התבטלה ב 2015) ?
אז מה אם קנינו קרוואן, והוא חונה קצת ומפריע לחנייה של השכנים ? ה לא באמת מפריע, הם יכולים להכנס ולצאת מהחניה. זה בכלל לא בעיה.
אז מה בגלל שכשאנחנו מנקים את הקרוואן, ושופכים קצת מים על הכביש, וטיפה לכלוך מתפזר ברוח, בגלל זה להתלונן ? לא מגיע לנו ?

ובכלל, אולי במקום להיטפל אלינו, תדאגו למשטרה, לפקחים, לסיירת סבתות ? לסיירת מטכל !!
מה זה הרעש הזה בגינה הציבורית ?? מי זה חבורת הילדים, אפילו לכיתה ט' הם לא הולכים, אפילו לא עשו מחוייבות אישית ?
איזה מן דבר זה, מי צריך לדאוג שנישן בלילות ?
מה לא מגיע לנו ?

נערכפר

New member
בדיחות של מבוגרים..

איציק ירחי אנחנו נראים לך צוחקים בעניין זה?
באים ומדברים ברצינות על דברים שמפריעים ואתה מתחיל לספר לי מערכון ליום עצמאות? מזל שהוא כבר עבר ואתה תצטרך לחכות לשנה הבאה.
אחרי זה מתפלאים שאנחנו לא מבינים אתכם.. כי כשאנחנו באים לדבר ברצינות אתם באים ומספרים לנו בדיחות ורוצים לנהל הכל בעצמכם.

ולעמית אני מבין שיש לך ילדים קטנים שאת שומרת עליהם, בדיוק כמו שאני שומר על האחים הקטנים שלי שלא ידרסו אותם בכביש. אבל לבוא ולהגיד שאנחנו לא נותנים לפעוטות שלך סיכוי?, על מה את מדברת בכלל?. בין השביל עפר שנמצא בסמוך לביתך לבין ביתך יש גדר שבגובה של יותר ממטר המפרידה בין שני הצדדים, אז איפה הפעוטות שלך ואיפה הסכנה להם?. בכל מקרה גם אם יצא ועברת את הגדר איתן(מה שלא קרה), את באת הסברת והבנו את עמדתך שניסע שם יותר לאט וביותר זהירות כי זה מסוכן, ובזה ניגמר הסיפור.

moshes20

New member
בנוסף לכל הנאמר

אם בכל זאת את רוצה לערב משטרה כי זה מסכן את הילדים שלך אז:
1. בזמן אמיתי לחייג 100 ולתת את כל הפרטים
2. ובנוסף ביכולתך לגשת בכל זמן שהוא לנקודת המשטרה במחסום חשמונאים עם תעודה מזהה ולדווח את כל מה שקרה
משה

למעלה