זהירות

gs4ever

New member
זהירות ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב הפורומים בח"ול גועשים לאחר הפרומו של הפרק עם לידי הת'ר בו גריסום צועק את שמה בחרדה כולם דואגים האם זה יסכן את "מערכת היחסים" בין גריסום ושרה . אבל לא בישביל זה אני כותבת הפרק עוד 3 שבועות בערך 617 הולך להיות פרק מיוחד שבו מצלמים סוג של סרט דוקומנטרי על הצוות מה שמעניין הוא ששרה מסרבת להשתתף בו מה שמעלה (בפורומים השונים) כמה שאלות שאולי עוד לא גילינו הכל על שרה ושאולי היא מסתתרת ממישהו הרי אנחנו לא יודעים מה הייתה הסיבה שהיא החליטה לעזוב את בוסטון ולעבור לווגס ואני חושבת שיש סיבה נוספת חוץ מזה שגריסום ביקש ממנה . אני אשמח לשמוע את הדעות שלכם.:):) נ.ב הראיון של וויליאם ומלינדה(THE O.C) על הפרק של לידי הת'ר הראיון הזה עורר את גל ההתרגשות של הפורומים : (הראיון הוא מ TV GUIDE שידועה בניפוח עובדות) This episode is one of the darkest I've ever read," Melinda Clarke (Lady Heather) told TV Guide this week. She refers to "Pirates of the Third Reich," the episode that will see the return of Lady Heather and her reunion with Grissom. When Heather's daughter Zoe is murdered by a serial killer engaging in weird experiments, Grissom will have to deliver this horrible news. Clarke didn't give much away, except the news will cause the always composed Lady Heather to, "lose control." The episode promises to be so dark, intense, and emotional, even the normally stoic Grissom will let his emotions come through. "It's an intense situation," William Petersen (Gil Grissom) said, adding that the episode may make Grissom realize that he, "wants to be a part of [Lady Heather's] life. When you find someone who may share your soul, it has an impact." This will not be the first time the Grissom-Lady Heather relationship will be put under the microscope on screen. The last time we saw Lady Heather ("Lady Heather's Box") the writers delivered a scene that suggested she and Grissom spent the night together. Though fans are still debating whether they did or did not, Petersen admits these two characters are more alike than they seem. "I think they have a very interesting intellectual flirtation," he said. "She respects him, but she's so involved in what she does that she's a scientist in her own right." But this doesn't mean Lady Heather and Grissom will share a happily ever after moment. In typical Grissom-Lady Heather fashion, the questions regarding their relationship won't be answered... at least not in this episode. Supervising producer Richard Lewis promised this isn't the end of Lady Heather. "Clearly the audience loves her," he said. "Grissom is pretty asexual. He's not that interested in anything other than work – except for Lady Heather. She's the closet to getting his heart of anyone." He continued, "In the end, they go through such a traumatic experience that they do get together on some level. This sets it up for her to come back and, perhaps, pursue the love interest."

gs4ever

New member
זה פרק.....

כמו שכתבתי פרק 617 Pirates of the Third Reich זה הפרק שמשודר חמישי שבוע הבא בארה"ב ומה גם זה ממש לא פייר שאתה יודע את השם שלי ואני לא יודעת את שלך:)

deathcaster

New member
תגובה

רגע אז אם מדובר בפרק שישודר בשבוע הבא, כל המידע שלך הוא ספקולטיבי בלבד , לא ? ולגבי השם שלי - זוהר, נעים מאוד ! אלינה.... הידעת כי לשם שלך יש 3 פירושים ? 1. אלינה - מוצא עברי , הפירוש "אצילה" 2. ALINA = צורת חיבה של EILEEN = צורה אנגליקנית של EIBHLÍN = הטיה אירית של AVELINE = הטיה מצרפתית עתיקה של AVILA = הטיה לטינית של AVIS = "ציפור" 3. שם חיבה של ADELINE = הטיה של השם הצרפתי ADÈLE= מקור למגוון שמות ממוצא גרמני שנגזר מהשורש adal = באופן לא מפתיע "אציל"

gs4ever

New member
זוהר....

אני אף פעם לא אמרתי שזה נכון רק סיפרתי מה הולך בפורומים הזרים . נ.ב 1 נעים מאוד 2 השם שלי בא מאנה קארנינה אבל תודה על הפרוש (תמיד חשבתי שאני אצילית)

deathcaster

New member
אלינה

השם שלך מאנה קרנינה ? לא הבנתי.... הרי זה ברור לך שהשם אלינה היה קיים לפני הספר נכון ?

gs4ever

New member
זוהר 2

ברור אבל ההורים שלי קראו לי לאחר שהם מצאו את השם באנה קארנינה זה שם שולי לחלוטין הספר הדודניות הרחוקות רחוקות של סטפאן ארקדיץ(אח של קרנינה). ההורים שלי לא חקרו יותר מידי וכששאלתי הם פשוט אמרו זה מתוך איזה ספר כשתגדלי תקראי . אבל תודה על הפרוש :)

deathcaster

New member
בעיה רצינית

הרבה אנשים שהכרתי שעלו לארץ ממזרח אירופה אינם יודעים מה הפירוש של השם שלהם, וששאלתי אותם , התשובה הרווחת היתה : "אין פירוש" מאוד מוזר, איך אפשר להתסובב עם שם מבלי לדעת מה פירושו ?!

gs4ever

New member
חבל

הייתי עונה לך אבל אני יודעת כמה שאתה לא אוהב שגיאות כתיב (למרות שזה סוג של תשובה )

deathcaster

New member
תגובה

אני אשמח לקבל ממך תשובה יקירתי. את מיד יכולה לפני שאת לוחצת "שלח הודעה" לראות אם רשמת שגיאות או לא, לא ?

gs4ever

New member
תגובה לתגובה

סתם הייה לי יום ממש רע ואני מצטערת שנגררתי לוויכוח המיותר הזה על השגיאות .(ואולי לא כל כך מיותר אני מסכימה לחלוטין שיש לדעת את השפה של הארץ שחיים בה ,אבל אתם לוקחים יותר מידי מאליו שנולדתם כאן ןלא מבינים את הקושי בלימוד שפה חדשה ואל תגידו שלמדתם אנגלית זה לא אותו דבר .) כדי לדעת שיש טעויות צריך לדעת איפה הטעויות ואני כנראה לא יודעת . לא קראתי לעצמי רוסיה אמרתי הסך הכל את המוצא שלי= רוסיה אני לא יודעת איך זה הגיע לאן שזה הגיע. ובקשר לשמות ברוסיה יש ממש מעט שמות עם פרושים הרוב זה הטיות של שמות מהברית החדשה לכן אני באמת כמו שאמרתה לא מכירה אנשים מרוסיה שיודעים מה פרוש השם שלהם. אגב תמיד אומרים שכל השמות ברוסית נגמרים ב ה' וזה ממש לא נכון נראה אם אתה יודע? ומה שרציתי לדעת איך ידעת את הפרוש של השם שלי ? (די חקרתי את סבתה רבה /רבא [מחק את המיותר] והיא לא ידעה את הפרוש בכלל ,די מוזר בתחשב שהיא מגרמניה . ובקשר לCSI מוזר אבל אני חושבת שאמרתי כל מה שאני יודעת חוץ מזה שיש פרק היום הארוץ 11. וזוהר אני מבינה שטעויות מעצבנות אותך אבל אולי קצת יותר בעדינות :)

deathcaster

New member
את טועה

ואני אוכיח שאת טועה. א. את טועה שרוב השמות הרוסיים הם הטיות של שמות מהברית החדשה, ואני אוכיח לך את זה. ב. את טועה שיש מעט שמות עם פרושים. וגם את זה אני אוכיח לך , אם תרצי כמובן. זה שלא יודעים מה הפירוש של מילה, לא אומר שאין לה פירוש. תני לי רשימה של שמות שאת טוענת שאין להם פירוש ו/או שמקורם בברית החדשה ואני אראה לך שאת טועה. "אגב תמיד אומרים שכל השמות ברוסית נגמרים ב ה' וזה ממש לא נכון נראה אם אתה יודע?" - ברור שזה לא נכון, לא הבנתי מה אני צריך לדעת כאן... "איך ידעת את הפרוש של השם שלי ? " - אני תותח על, סתם , אני חובב אטימולוגיה, לא לבלבל עם אנטימולוגיה שזה התואר של ד"ר גיל גריסום
"וזוהר אני מבינה שטעויות מעצבנות אותך אבל אולי קצת יותר בעדינות " - אל דאגה , אלינה, אני עדין מתי שזה באמת חשוב, אם את מבינה למה אני מתכוון

gs4ever

New member
לסיום

אני לא אתחיל לתת דוגמאות לכל השמות זה יכול לקחת נצח . זכותכה (זכותחה) לא להסכים ,אתה יותר מבין מזה ממני ואני לא אתווכח כשמראש אני יודעת את התוצאה אני לא מתיימרת לדעת הכל ונהנת ללמוד מאחרים. בקשר לפסקה 5 מה שרציתי להגיד זה שתמיד אומרים שכל השמות הנשיים ברוסיה נגמרים ב: ה' יה' וכו'. תבדוק ותראה אני הצלחתי למצוא רק שם אחד שלא נגמר כך. נ.ב אני דווקה אוהבת את זה קשוח
אם אתה מביו למה אני מתכוונת. ( ובזואת אנחנו מפסיקים לפני שיעיפו אותנו מהפורום )

deathcaster

New member
מממממממ............

לא זכותכה ולא זכותחה אלא - זכותך
אני יכול גם קשוח, אבל אני בחור עדין מטבעי

אני חייב להודות שהראיון מעט מרגיע

אותי. חברי השיפרים סיפרו לי על "הצהרות של בילי שגריסום וליידי הת'ר הם נפשות תאומות!", כשפועל, כרגיל המשפט שלו הוצא מהקשרו ("שימו לב למילה MAY - כלומר - "כשאתה מוצא מישהו שאולי תוכל לחלוק איתו..." וכו'. מקרה דומה היה בעונה שעברה כשהעולם השיפרי כולו הספיד את הקשר בין שרה לגריסום כשטענו שגריסום מזמין את סופיה לדייט - כשכל מה שהוא אמר זה "Dinner?" באורך תמים ואפלטוני לחלוטין. אני חושב שכרגיל פשוט שעולם המעריצים עושה הר מנמלה, ושאי אפשר לקחת כמה מילים שנאמרו בראיון - להוציא אותן לגמרי מהקשרן ולהספיד על פי זה את כל הקשר. אבל זו דעתי (וניף עכשיו לא תדבר איתי שנה)

הילה הץ

New member
בלי פאניקה+ תיקון

גם ממה שאני קראתי בפורומים המעריצים כבר לא לוקחים כל רמיזה כזו הכי רחוק שאפר, וכרגע מדברים על "גרע אינטימי בסגנון גריסום", מה שאומר הרבה רמיזות, ואפילו לא בטוח שזה יעבור את שלב האפלטוניות. כמו שכתבתי כבר אני רואה את העונה השישי כי אין לי דרך או סבלנות (אבל אני קוראת ספויילרים), ואני מקווה שערוץ 11 יביא את העונה השישית ממש מהר.
אה, ושרה באה מסן פרנסיסקו, לא בוסטון.

../images/Emo58.gif דרך אגב, אני מתפלא שלא

דיברו פה על הפרק שעבר - 6x13, שהכיל את אחד הרגעים השיפרים החזקים ביותר בסדרה - סאבטקסט כמעט בוטה של גריסום ושרה: שרה: "אבל הודג'ס, אתה לא יודע ששיער אפור יכול להיות מאד מושך?" גריסום [מרים גבה] הודג'ס [מרים גבה כלפי גריסום - ואז כלפי שרה] שרה [מחייכת ומסמיקה מעט]

gs4ever

New member
גם אני חושבת כמוך

ניסיתי לשים את הקטע פה אבל זה גדול מידי (מה גם שבאנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב). אני בכלל לא דואגת מהראיון כי אתה צודק הם תמיד מגזימים אבל אתה חייב להכנס לאחד הפורומים הזרים כדי להבין את הפניקה שהולכת שם הם כבר מתכננים לכתוב עצומה לCBS בקשר ללידי הת'ר . וגם התמונה ממש חמודה, ממש לא נעים לי לבקש אבל אולי אתה יכול להכין לי אחת אבל מהפרק BUTTERFLIED פליס:)

אני אעבוד על זה ../images/Emo13.gif

וזה בסדר, אני גולש קבוע באחד מהפורומים הלועזיים הגדולים (YTDaW) אז אני יודע מה הולך (וגם מעדכנים אותי באופן אישי כשלא
)

למעלה