זהירות תמרורים

natyh

New member
זהירות תמרורים

מן המסעות בעולם הגדול זוכרים תמיד את הקוריוזים : כמו אותו רמזור בעיירה הבוליביאנית טרינידד שמופעל ביד , וכלה בתמרורים מוזרים . ולהלן תמרור מוזר התמונה לקוחה מתוך מסע האופניים של טים וסינדי טראוויס מסע מתוכנן לשבע שנים הם כעת בארגנטינה באמצע השנה השלישית . והפעם זהע\ירות הר געש . תיהנו נתי

sela v

New member
אני זוכר

את התמרור של זהירות צפרדים חוצות את הכביש, אבל אם אני לא טועה חבר שלי צילם את זה, אז אני צריך לבקש ממנו שיחפש אם עדיין יש לו את התמונה, אבל רעיון טוב לשרשור. למישהו יש עוד תמונות באותו נושא?

שלט מטופש של אמריקאים

באיזה איזור קניות ענקי עם מלא מא מלא מלא מלא חניה אין מצב שאין לך חניה מסםיק קרובה לחנות שתרצה ראינו מן שלט שתופס חניה אחת (ישר אחרי הכמה חניות השמורות לנכים - יעני מן חניה טובה במיוחד כזאת ששמור למי??? לעובד המצטיין של החודש - LOL ממש כבוד בצורת חניה שמורה מקווה שרואים בתמונה

kogawa

New member
נתי - קבל שלט

דמות שודד וכיתוב "עריית לייקווד שומרת על עצמה"

kogawa

New member
ולהבדיל, בארץ מתפתחת

מצירים לנהג את ציור הכביש כדי לחלילה לא יתבלבל.....

lady_anne

New member
../images/Emo32.gifלצלמי השלטים המצחיקים

בירחון "מסע עולמי" (אשר אני חלק מצוותו, למען הגילוי הנאות), יש מדור בו מתפרסמות תמונות שצילמו קוראים ברחבי העולם ובהן נראים שלטים מוזרים ו/או מצחיקים. אם מישהו מכם צילם שלט כזה במו במצלמתו נשמח לקבל את התמונה ולפרסמה בירחון. הכתובת: "ראיתי צילמתי" ירחון "מסע עולמי" ת.ד. 34550 ירושלים 91343 ותודה לסלע שאישר לי להעלות הודעה זו
,

sela v

New member
מה הבעיה

תסתכלי שאת מוסיפה הודעה בסוף הדף יש מקום להוסיף קובץ.

ddorrittoss

New member
שאלה טובה

לא יודעת! גם בעבר זה מה שניסיתי ולא הצלחתי. גם אתמול (או שלשום) וגם עכשיו. חוץ מזה זה גם מופיע תחת "קבצים שאינם מהסוגים המותרים"...

yayou

New member
רמזור לרוכבי אופניים

מצטערת על איכות התמונות ועל איכות הסריקה (מתוך עצלנות סרקתי מהאלבום ולא מהנגטיב...)

למעלה