זהירות, רופא לפניך

dory30

Well-known member

נכון, זה חמור שמטופלים אלימים כלפי הצוותים הרפואיים, כאן בפירוש אי אפשר להגדיר את אשר הרופא עשה כהגנה עצמית, אלא כתקיפה לכל דבר.

אבח"י

Well-known member
זו דוגמה מובהקת לכתיבת כותרת מניפולטיבית. הרי מהכתבה עולה, שהרופא, ככל הנראה, הותקף בחדרו. האם לדעתך הרופא היה צריך לעמוד ולחכות שירצחו אותו?
מה אני, לדעתך, אמור לעשות כשתלמיד תוקף אותי - ותאמין לי, אני כבר ממש מנשק את השבעים, אין לי סיכוי לעמוד מול בחור בן 16 ש"נחה עליו" הרוח. אולי קצת קרדיט לרופא, ספק, כותרת פחות תוקפנית?

זו דוגמה מובהקת לכתיבת כותרת מניפולטיבית. הרי מהכתבה עולה, שהרופא, ככל הנראה, הותקף בחדרו. האם לדעתך הרופא היה צריך לעמוד ולחכות שירצחו אותו?
מה אני, לדעתך, אמור לעשות כשתלמיד תוקף אותי - ותאמין לי, אני כבר ממש מנשק את השבעים, אין לי סיכוי לעמוד מול בחור בן 16 ש"נחה עליו" הרוח. אולי קצת קרדיט לרופא, ספק, כותרת פחות תוקפנית?
כנראה שלא ראית את הסרטון אחרת היית רואה שהרופא בראש יותר גבוה ויותר רחב מהשנוזל, היה צריך להדוף אותו ולקרוא למאבטח שיזעיק את המשטרה.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
כנראה שלא ראית את הסרטון אחרת הייתי רואה שהרופא בראש יותר גבוה ויותר רחב מהשנוזל, היה צריך להדוף אותו ולקרוא למאבטח שיזעיק את המשטרה.
לא תשכנעי אותי בגרוש שהרופא אשם.
אין לי צורך לראות סרטון, אלא להיות בחדר מיון ולשמוע איך ישראלים מדברים לרופאים ולאחיות שמטפלים בהם, והיחס לעובדי שירות ולסניטרים.. בכלל...
סוף סוף אחד הבין שאם לא יגן על עצמו אף אחד לא יגן עליו, והתגובה דכאן, שלה אני מגיב היא דוגמה מצוינת.

אבי בן 1231

Well-known member
אין לי צורך לראות סרטון, אלא להיות בחדר מיון ולשמוע איך ישראלים מדברים לרופאים ולאחיות שמטפלים בהם, והיחס לעובדי שירות ולסניטרים.. בכלל...
סוף סוף אחד הבין שאם לא יגן על עצמו אף אחד לא יגן עליו, והתגובה דכאן, שלה אני מגיב היא דוגמה מצוינת.
אם היית נוכח בחדר מיון בברזילי ביום בו הגעתי לשם עם אמבולנס אחרי שנפגעתי קשה מדלת של מעלית,
והיית שומע כיצד רופא דיבר אליי כאשר רק פתחתי את הפה לשאול שאלה היית מבין שיש גם רופאים שמצדיקים במידה מסויימת מטופלים שתוקפים אנשי צוות.
שניות אחרי שהרופא צעק עליי הגיעו שני אנשי ביטחון ורופא אחר, הצבעתי על הרופא ואמרתי לאנשי הביטחון תוציאו אותו מפה הוא מסוכן לציבור.
הרופא הנסף שהגיע והיה מאוד נחמד הרגיע אותי ולקח אותי הצידה ובשקט אמר תרגע אני אסדר הכל.
כנראה הכיר היטב את הרופא המופרע ההוא, ואכן נתן הוראות לאיזו אחות לאן להפנות אותי להמשך טיפול.
לא פעם נתקלתי באנשי צוות שלא היה מזיק לפגוע בהם ולזרוק אותם מהמערכת!!
ואל תבין אותי לא נכון!!! אני קיצוני נגד אלימות מכל סוג!!!

ברגע שכתבת שלא ראית את הסרטון, ברור שלא אשכנע את המשוכנע שלא מוכן לראות, אולי במקרה הוא טועה.

יש כאן תגובה לא מידתית והתלונה שהוגשה כנגדו מוצדקת, כי זה מעבר להגנה עצמית וזאת תקיפה לכל דבר.

R 1 3

Well-known member
אנחנו מכירים עוד רופא מחמיץ אחד ושיננית שתקפה אותי ויצאה מזה כי נותרתי בהלם..
רופאים הם כמו טכנאי שרות. יכולים להיות נחמדים צדיקים משקיעים וגם חלאות גסי רוח ועבריינים.

dory30

Well-known member
אנחנו מכירים עוד רופא מחמיץ אחד ושיננית שתקפה אותי ויצאה מזה כי נותרתי בהלם..
רופאים הם כמו טכנאי שרות. יכולים להיות נחמדים צדיקים משקיעים וגם חלאות גסי רוח ועבריינים.
כן, היא תקפה אותך פיזית? באמת?

R 1 3

Well-known member
כן, היא תקפה אותך פיזית? באמת?
כפי שתארתי לך בפרטי, הורידה לי כתר משן בכח בלי לשאול להסכמתי
פרצה בצעקות כאילו ראתה משהו לא טוב
וההמשך ללא כל התיעצות הוביל לעקירת השן שכלל לא כאבה או התנדנדה.
בהמשך טענה שלא זוכרת מה היה שם ולא הכריחו אותי לעקור.

dory30

Well-known member
כפי שתארתי לך בפרטי, הורידה לי כתר משן בכח בלי לשאול להסכמתי
פרצה בצעקות כאילו ראתה משהו לא טוב
וההמשך ללא כל התיעצות הוביל לעקירת השן שכלל לא כאבה או התנדנדה.
בהמשך טענה שלא זוכרת מה היה שם ולא הכריחו אותי לעקור.
אכן אלימות, מקווה שתזכה בתביעה.

R 1 3

Well-known member
אכן אלימות, מקווה שתזכה בתביעה.
תביעה לא בטוח כי עברו 7 שנים אבל אולי זה לא חל על תקיפה בהינתן שחרגה מטיפול שיננית
זה עד 10 שנים עיקר התכוונתי להזהיר שהיא מסוכנת לסביבה. אין ספק שהיא והמחמיץ מתואמים.

למעלה