זהירות - צנזורה!!!!!!!

שרקייה

New member
זהירות - צנזורה!!!!!!!

שמעו סיפור... מתקשרת אלי היום האחראית על האירועים בתאטרון בית שמואל ומודיעה לי שעיריית ירושלים מסרבת לתלות את הפוסטרים של המופע "תל אביב - קהיר - תל אביב". אחרי שגמרתי להתעלף, ניסיתי להבין למה. התשובה היתה (ואני מצטטת) : "נכון שהפוסטר תקין לחלוטין - כלומר אין בו דבר תועבה. אבל... במופע עצמו משתתפות רקדניות בטן ואנחנו לא מוכנים שמידע על מופע כזה יהייה תלוי בעיר" להיות עם חופשי בארצינו????? גליה

lydiamai

New member
כמה מקומם - באמת עובר את הגבול

מה מצב מכירת הכרטיסים למופע? זה בוודאי פגיעה גדולה - לא?

ayelet 24

New member
זה באמת מעצבן../images/Emo4.gif

השאלה היא גם היכן ניתלו הפוסטרים. ליד שכונת מאה שערים או באיזור חילוני יותר? מחשבה שלי: אולי הם הגיבו כך כי ראש העיר הוא דתי וכך מתנהלים דברים לפיו? בכל מקרה בהצלחה

אודם44

New member
ממש ממש לא ראוי

ואף מאוד פוגע בך, במופע ואפילו, בנו - ציבור הרקדניות. לדעתי, יש כאן אף פגיעה בחוק יסוד: כבוד האדם וחירותו ובנוסף פגיעה בחוק יסוד חופש העיסוק מאחר וזה פוגע לכם בפירסום המופע. תליית הפוסטרים מהווה חלק מאמצעי התקשורת והפרסום של המופע. ממש מרגיז ומציק יחס העירייה לרקדניות בטן. הפגינו בורות איומה!!! אנחנו לא חשפניות והגיע הזמן שאנשים יבינו זאת!!!!

חופשי, אבל עד גבול מסויים... ../images/Emo7.gif

כילידת ירושלים, וכאדם שחי שם עד לא מכבר, מדכא אותי "לשוב" לשם כמו באיזו מנהרת זמן דרך התיאור המזעזע של הודעתך, גליה. כמה אני שמחה שאיני חיה עוד בתחושה המעיקה, באפרוריות המדכאה, בסגירות החונקת שליוו אותי בכל שנות חיי בעיר הזאת. יסלחו לי כל אוהביה, סוגדיה ומהלליה. אני נפרדתי ממנה, ולא בצער.

סביוני

New member
גליה - לכי עם זה לתקשורת!!!!!!

שולח לך מסר פרטי. יחד עם זאת יש לי שאלה - האם המופעים הקודמים בירושלים לא היה כדבר הזה? רק מהיום?

לגליה - מה לא שמעו שם על

חופש הביטוי? אני לא כל כך מבינה, האם המופע גם יערך בתאטרון בית שמואל או שרק רצית פרסום נוסף? בכל מקרה, סביוני צודק, רוצי לתקשורת ועשי גלים גבוהים כמו בהוואי ועל תנוחי ועל תשקטי עד שיבוא הצדק! מספיק כבר עם ימי חשכת הביניים !!! מספיק עם הבערות והצדקנות! ומספיק כבר עם האפליה הזאת! תמרה

bellydancer1

New member
תלוי בעיר - תרתי משמע

אני חייבת לומר שממש התאכזבתי והתעצבנתי לשמוע על הענין הזה. אבל עוד יותר כעסתי על כך שלא מדובר כאן על שלט חוצות חושפני אלא על כך שהפריע להם העובדה שמשתתפות רקדניות בטן. זה בהחלט מרגיז ומעלה שאלות אך יחד עם זאת מדובר בירושלים וראש עירה הוא דתי- אני מאמינה ומקווה שזה לא קרה לכם בערים אחרות בארץ. מה שעניין אותי לדעת איך האחראית על האירוע בבית שמואל ששם האירוע מתקיים (נכון???) הסכימה שתופיעו שם אך לא תומכת בפירסום של האירוע - מה מצד אחד היא מאפשרת לכם להופיע בתיאטרון והיא לבטח מקבלת על זה כסף ומצד שני לא באמת ובתמים רואה בזה אומנות ומופע ראוי - זה מקומם בכמה רמות (עסקים כרגיל) ושוב אם המודעות היו חושפניות במידה מסויימת הייתי מקבלת ומכבדת(תלוי איפה המודעות נתלו בעיר) אך לא בזה עסקינן כך שנשאר לי טעם רע בפה. המלצה שלי: אם המטרה הראשונית היא לפרסם את האירוע רוצו לתקשורת זה בהחלט אייטם ויכול לפתוח את הנושא לדיון תקשורתי מסוים מה שיזכה אתכם בפירסום (אין פירסום רע) והציטוט של הגברת יכול לשמש כפתיח טוב לכתבה. ואני חייבת לומר דבר אחרון שאתם ראויים להערכה על כך שאתם מתמודדים עם הקשיים האלה וסוללים דרך אולי בעוד זמן (לא ארוך אני מקווה) ריקודי בטן יקבלו את הבמה הראויה להם אני מאחלת לכם הצלחה וישר כוח אני אעשה את הכל בכדי להגיע ואצביע ברגליים!!!

שרקייה

New member
חברי, ריגשתם אותי בתגובות שלכם

בפורום ובאופן אישי. וקצת תשובות לשאלות שהועלו... 1. כן, יש פגיעה במכירות. פרסום על גבי לוחות המודעות הוא חלק גדול מהפרסום. 2. הילה, רכזת התרבות של בית שמואל עושה ככל יכולתה לסייע, אבל קשורה במגבלות תפקידה. הציטוט שלה הוא ציטוט של תשובת העיריה. 3. שני המופעים הקודמים שהצגנו בבית שמואל היו מופעי "כוכב המזרח". הפוסטר של המופע היה פוסטר מאד פרובוקטיבי, ובמסגרת גבולות הסובלנות שלי, הבנתי (גם אם לא קבלתי) את הסרוב של העיריה - אז זה היה עדיין בגדר הצנזור המקובל באזור הזה - צנזור של מה שנראה כלומר אנשים יחשפו שלא בטובתם (לדעתם) לתמונה שתפגע ברגשותיהם. הזעם שלי עכשיו הוא בגלל עזות המצח בצנזור התוכן. ובקיצור - נראה לי שהוכרזה מלחמה... תודה לכולם, גליה

tzurtzur

New member
אפשר להיות בשוק?../images/Emo67.gif

תודה. אני בשוק. פשוט גועל נפש.

תגובה

ירושלים עיר המחרדת, מה גם שממלא מקום ראש העיר הוא חרדי לדעתי מכאן זה נובעת (אולי טעיתי) ההתייחסות לתליית הפוסטר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה במופע

tlingit

New member
ברוכה הבאה זוהר האור ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך לספר קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו'

למעלה