זהירות ספוילר....

זהירות ספוילר....

בפרק 32664367468346378437 פלוריסיינטה נופלת לסם עובדת בזנות ולאחר שאהובה פדריקו לא רוצה אותה היא מתאבדת בתליה לאחר ששתה 20 כדורי מנטוס!

שיט, קילקלת לי את כל העונה

מה, את הכדורי מנטוס שותים? כי אני עד עכשיו רק אכלתי אותם.... ידוע לך מה יקרה לילדים?

פלורותם

New member
שאלה דחופה בקשר לרבלדהה!!

מישוו יודעע מה יקרה שרוברטה תגלה שמרטין זה אבא שלה? למה במורדים מריצה גזרה את הראסטות אבל לה אין ראסטות..=/

שכחת משו נורא חשוב חומד

שבדרך היא יולדת גור תנין אפריקאי מצוי עם נקודות ורודות על הזנב וקוראת לו אלימלך, ואז רוברטה מתאהבת בו ושניהם מקימים להם קן בצפון גרינלנד כדי להיות קרובים לאמא של רוברטה שנסעה לשם לחקור תנשמות ירוקות עין עם נוצה בצבע אפרסק בזנב. אפרסק
יאמי:] חחחח

נכון...

באיזה פרק נופל עליהם הגשם-שוקו (שזה גשם של מים ושל אבקת קקאו, ואז יוצא השוקו היאמיי) והם מסתתרים בקן ומתלבשים בבגדים מונעי גשם של 47 סטריט? אגב, מחשבה שעלתה במוחי (סוף סוף משהו קורה שם) - אם פלוריסיינטה הייתה מבוססת במקום על סינדרלה על עמי ותמי, תתארו לכם כשהם היו מגיעים לבית הממתקים... (רמז, פרסומות "סמויות")

חחחחחחחחחחחח יווו כל הבית היה

עשו ממטריות שוקולד או משו חחחח מארטיקים קופסאות שוקו ופלים כאלה שהיו להם נממממ מה עוד ביז'יקן!!!!! יאמיייייייייייייייייייי 3> חחחח

sweet shir

New member
חחחחח כי יש יותר מושלמים ממנו..

והיו לי יותר מ-500 תווים. אני הייתי צריכה לצמצם...

למעלה