זהירות ספויילר!

• פותח הנושא בן0
  • פורסם בתאריך

בן0

New member
זהירות ספויילר!

אז מחר מעיין תעוף במשימת הדחה ואח"כ במועצת שבט דן מודח!כמה חבל...שחקן חזק גם פיזית וגם אסטרטגית וחבל שהוא המודח הבא ואם תחשבו על זה הפעם לשם שינוי לבנתיים כל המושבעים(חוץ ממעיין כמובן)היו מצביעים לו בגמר אז זה אולי גם הסיבה העיקרית להדיח אותו וגם תחושת בטן שלי שבשבקין הצליח לשמור על עצמו בעזרת הפסל חסינות.אז בהצלחה לשפקס,שרון,קפון,בשבקין.ברגע שדן מנו הלך נגמר המשחק וזה שיזכה בגמר לדעתי זה מי שיהיה המודל לחיקוי הכי טוב שלו שזה שפקס או קפון למרות שהם ממש רחוקים ממנו למרות שמדברים כאן שבשבקין לוקח תגמר שזה לא פייר להפעיל רק כח ולא לקחת ריזיקות וככה להתקדם במשחק בלי לעשות שום מהלך!?ולאלה שמתפלאים ששפקס הגיע כ`כ רחוק זה לא כ`כ פלא כי שפקס מנסה לחקות את דן הבעיה היא שדן כבר נחשף בזה שהוא `תחמן`-אסטרטג אבל שפקס לא כי זה פעם ראשונה שלו במשחק והשחקנים לא באמת רואים את מה שמראים לנו וזה ממש קשה לבוא שוב להישרדות עם מטרה גדולה על הגב ולהתקדם במשחק אז דן מנו..הפקה או לא הפקה בכל אופן לדעתי שחקן ענק.

mormor30

New member
../images/Emo58.gif

לפחות עכשיו אני לא אצטרך להתלבט יותר מה לראות צחוק מהעבודה או הישרדות בלי דן מבחינתי העונה הזאת לא שווה, אני לא אדליק את הטלוויזיה בשביל לראות את בשבקין ושפקס

denur1

New member
אין כל חדש הכל כבר ידוע כמה ימים

מתח כבר אין ונראה לי שאחוזי הרייטינג יגלשו במורד בפרקים הבאים.

למעלה