זהירות, מתחזה!

sleep1937

New member
זהירות, מתחזה!

את הזן הספציפי של המקלון המדהים הזה גילו רק לפני כמה חודשים (או לפחות ככה תורגם לי אחרי שנתקלתי בתמונות במקרה באתר בערבית). אם מישהו שמע או קרא כתבות בעניין אשמח להפניה. בינתיים אתם מוזמנים לשטוף את העיניים וליבב "אני רוצה כזה".

חיפושית ../images/Emo5.gif

זה בטוח לא לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה זה בדיוק אולי סוג של Leaf Insect שזה סוג של מקלון

מצאתי מצאתי זה Jungle Nymhp

אנו אוהבת אתגרים כאלה חיפוש של 10דקות באינטרנט בהתחלה דרך תמונות אח"כ דרך השם הלטיני אז ככה החרק נקרא Jungle Nymph או בלטינית Heteropteryx dilatata רוב המידע שמצאתי היה לא באנגלית הנה אתר אחד באנגלית זה סוג של מקלון, כנראה שרק הנקבה ירוקה ואילו הזכר שונה וחום המקור של החרק הזה הוא ממלזיה והוא אוהב לאכול גויאבות! (אולי הכוונה לעלים של)

sleep1937

New member
זה כולם אותו אחד. התמונה האחרונה

היא החרק הפוך על גבו. זה אכן leaf insect, (אני חושבת שבעברית קוראים גם ל"מקלות" וגם ל"עלים" מקלונים). אבל רציתי לדעת מאיזה זן ספציפי, ממה הוא ניזון וכו'...

../images/Emo153.gif

אני די בטוח שהאחרון זה לא מקלון אני בטוח במאה אחוז שזה לא אותו החרק בתמונות שלפניו. למקלון יש מחושים קטנים וזוג הרגליים הקדמיות פונה קדימה כמו מחושים. לאחרון יש מחושים גדולים כמו אנטנות והרגליים שונות.

dpascal2

New member
אני מסכים

האחרון והראשונים זה לא אותה חיה. לאחרונה גפיים צרות מאוד ואני בספק אם זה מקלון.

זה לא אותו חרק

רואים שהוא לא הפוך על גבו אלא עם הגב כלפי המלצמה אחרת היינו רואים את הרגליים יוצאות מהבטן

sleep1937

New member
צודקים

אז מה זה?

../images/Emo15.gif../images/Emo31.gif

על פי מבנה הגוף והרגליים זה ממש לא חיפושית גם אין כנפיים! לדעתי כמו שאמרתי זה סוג של leaf insect או חרגול או משהו בסגנון בטוח שלא שום חיפושית

למעלה