זהירות מחברת elbaria

זהירות מחברת elbaria

היום ב13:20 קיבלתי את ההודעה הבאה מחברת אלבריה ( הם עושים קורסים במט"ח והרצאות ושטויות נוספות וטוענים שהם ( הוא ) תותח במט"ח בס"ד נכנסו שורט EUR/USD יעד ראשון 1.3080 בהצלחה עודד אמרתי לעצמי בוא ננסה ונכנסתי לשורט ביורו דולר בסביבות 13:25 באתי אחריי שעה וכמובן ראיתי שקרה בדיוק ההפך והגרף עלה למעלה והפסדתי כסף מוסר השכל אל תקשיבו לכל השטויות ולכל הציטוטים שמספקים לכם חברות אחרות למה אם זה היה אמין ויעיל הם היו סוחרות לעצמם ולא מחלקות הערכות שלא שוות כלום

ctber

New member
לאמיר

שלום אני לא יודע איך הפסדתה סה"כ זה עלה-ב40 פפיס

נכנסתי ב 1.3183 וזה הגיע ל 1.3245

כלומר יותר מ 60 פיפסים וזה סטופ לוס לגיטימי כאשר יעד הרווח הוא 100 פיפסים ( הוא גם לא אמר איפה לשים את הסטופ לוס וככה הוא יכול להגדיל לעצמו את מרווח הטעות שזה עוד שיטה של נוכלים ולמרות השיטה של לא להגיד איפה הסטופ לוס זה עלה מעל 60 פיפסים )

arkadiyb

New member
ממליץ בחום על אלבריה

אני מזה חודשים עוקב אחרי ההמלצות שלהם ובדרך כלל הם פוגעים בול. עדיין מוקדם להחליט אם לצאת מהעסקה אך גם אם הם טעו אז זהו טעות אחת מתוך 10 המלצות טובות, עדיין שווה........... אם הייתה נכנס לפי כל ההמלצות שלהם אז בטוח הייתה ברווח. בכל מקרה הם לא נוכלים ואתה לא חייב להקשיב להמלצות שלהם.

שושן7

New member
גם אני ממליץ

גם אני עוקב אחריהם ולרוב יש מה לשמוע נראה לי שהם הסתמכו על תבנית ראש וכתפיים וראיתי את זה בעוד סקירות

שוקי46

New member
שלום

גם אני מצטרף וממליץ למי שמעונין לסחור במט"ח לעשות קורס אצל עודד שובל (ELBARIA). אני מקבל את ההמלצות שלו במייל כבר כ-3 חודשים ואפשר לומר ש-95% מההמלצות שלו התקיימו כמעט במלואם. בתקופה האחרונה אני גם סוחר על פי ההמלצות שלו ואני בס"ד בס"ד ושוב בס"ד מרוויח יפה מאד. לפני כמה שבועות סיימתי אצלו קורס במט"ח ואני ממליץ מאד ללמוד אצלו ניתוח טכני במט"ח . מהיכרות אישית שלי איתו אני יכול לומר שעודד,הוא בן אדם נפלא ואיש מיוחד ומעביר את הקורס בצורה מעניינת ומיוחדת ונותן כלים מאד טובים כדי לסחור ,והדבר שהכי פחות מתלבש עליו זה המילה נוכל.

l i 8

New member
המלצות זה גרוע

עדיף ללמוד איך סוחרים מאשר ליפול על הצלחות/כשלונות של סוחר אחר. אין סוחר שלא מפסיד מידי פעם אתה יכול לקחת דווקא את העסקאות הכושלות שלו...

נוכלים בני נוכלים

לא הפסדתי דולר בגללם אבל לשכנע סוחרים תמימים שאפשר להרוויח במט"ח, ועוד להכריח אותם לסחור דרך חברות שיש להם הסכם איתן,קצת הרבה רמאות אל תהיו תמימים ואם אתם כבר נכנסים לעסק הזה אל תתנו לנוכלים להרוויח על חשבונכם.

פורקס7

New member
חברת ELBARIA

עשיתי את הקורס אצל עודד מחברת אלבריה. מדובר באיש מקצוע מהטובים שיש. בנוסף, מדובר באיש טוב לב המעוניין לעזור. חבל סתם לפגוע במישהו מה"טובים".

עשית קורס

עשית קורס אבל השאלה החשובה היא אם אתה סוחר מצליח כרגע כלומר אם הקורס עזר לך להרוויח במט"ח ובלי להכיר אותך אני יודע שאתה מפסיד ואם עכשיו אתה לא מפסיד בעתיד אתה תפסיד בהבטחה

מיקי256

New member
שמע..

לא מכיר את החברה אז אין לי עדיין דעה לגביה, מה שכן אני יכול להגיד לך, זה שאף אחד, אבל אף אחד, לא צודק ב-100%. אפילו הטובים שבטובים טועים לפעמים, וטעות אחת עדיין לא אומרת שהחברה גרועה ולא אמינה. אני הייתי מציע לך לבדוק את ההצעות שלהם בטווח ארוך יותר (אולי אפילו עם חשבון דמו אם אתה קצר במזומנים), ואז לבוא בהאשמות.

למעלה