זהירות מונעת אסון

אלה1000

New member
יופי של חלום

קורה לך הרבה שאתה מרגיש שאתה מנסה להציל אנשים מברות שהם כורים לעצמם ולא מצליח לגרום להם להקשיב?

הולמס 30

New member
את מתכוונת לשאול

אם אני מרבה לומר "אמרתי לך" ? או ששאלתך יותר מורכבת והיא משלבת את נאום הלוויתנים, וינסטון צ'רצ'יל וקאטו הזקן?

אלה1000

New member
זה הרבה מעבר

מה שעולה מהחלום הוא לא שאתה אומר "אמרתי לך" אלא שיש לך תחושה מאוד חזקה של אחריות אישית כלפי אנשים (לדעתי בעיקר כלפי אנשים שקרובים אלייך מבחינה משפחתית) אתב דואג להם. אתה רוצה לעזור להם. ופשוט הורג אותך לראות אותם מכניסים את עצמם למלכודות. החלום הזה אומר עלייך דברים מאוד נחמדים הולמס. הוא אומר שאתה גבר ראוי

הולמס 30

New member
טוב, התאפקתי

אבל אני חייב לומר לך שיותר מאחת מאלו המכירות אותי כאן סימנו לך
ענק על הניתוח שלך והגדירו אותך כחדת אבחנה אז החלטתי שמגיע לך לדעת את זה

luckycharm

New member
אכן תמונות קשות

ואגב, אחי מעדכן אותי שכיום נהוג לומר פשוט "אח". ככה בכלליות. אין כבר צורך בשיוך (שלו, שלי וכו') שמע עוד רעיון, פרטי שלי. בזמנו כשהייתי יכול לישון כאוות נפשי - אם הייתי מתעורר מחלום מסויים ולא מבסוט ממה שראיתי שם, הייתי חוזר לישון. מחכה שיבוא חלום מתאים יותר. ורק אז יוצא לעולם

הולמס 30

New member
ברחה לי השינה

ואין לי כח לגלגל מה שאומר שכשאחליט שההתאוששות נגמרה, אצא לצוד לי טרף

אייבורי

New member
סע לאט

נוסעים במכונית החדישה, לתוך הלילה הרטוב. הפתק שוב נזרק, ולא רואים ממטר. סע לאט. לאקי אומר שפתקים כאלו מזיקים לנשואים ואני חושב כמה חם בבית, ואיזה מסכנים החרמנים- שקוראים עכשיו בבלוג. סע לאט, סע לאט

luckycharm

New member
נוסע מהר לרוב

(אם כי אתה משורר מוכשר) ועכשיו עשיתם אותי רעב.

luckycharm

New member
חחח נחמד

רק שאני לא ביקשתי ממנה כלום. גם די בטוח שראיתי אותה רושמת מספר. (אולי מספר של חברה שלה)

הולמס 30

New member
מזל שזה לא היה פתק שרשרת :

בסגנון: "עליך להכין 20 פתקים ולהשחילם בעשרים חלונות - או שמזל רע יפקוד אותך"

lililove

New member
אז מה בעצם אתה אומר?

שנשים לא נוהגות טוב? וגם לא מכוונות טוב? ושבעצם הכי טוב שנהיה יפות ונשתוק? או שבעצם אנחנו צריכות לפצוח בהודיה שמזל על הגברים שבסביבה? זה מה שאתה בעצם אומר?
או שבעצם מה שאתה אומר כאן, אני גבר ככל הגברים ומספיק חיוך של אשה יפה להמיס אותי ולהוציא לי את כל האוויר ... :) תהיה מקסים ותשתוק...
<לילי שגם שמחה על הגברים שסביבה וגם מכוונת טוב וגם נהגת זהירה>

luckycharm

New member
איזה מקסימה את

רק כמה שאלות... כבר היית פותחת סקר :) מעדיף אתכן גם מוכשרות, גם יפות, גם דעתניות וגם מודות כשאני בסביבה. וכן, חיוך של אשה יפה עושה לי טוב. רק שמכניס (ולא מוציא) לי אוויר. ואיך את מחייכת כשאת יפה?

למעלה