זהירות מגנבים

בניהשמן

New member
זהירות מגנבים

חיפשתי צילינדר ובוכנה למובי בסיבוב טלפוני היה רק מוסך המגרש כמה אתה רוצה 450 ש"ח (ערב חג שני פסח) על הדרך עברתי בצק פוסט נכנסתי לשמעון הכל לאופנוע כי בטלפון לא ענו ופלא קניתי צילינדר בוכנה 300 ש"ח וכוס קפה
חיפשתי CDI מוסך המגרש רצה רק 400 ש"ח למשומש שמעון לקח רק 150 ש"ח וכוס קפה חינם
שלשום קיבלתי פנצר בדיאלים 250 שלי פרקתי גלגל הלכתי לפנצר מכר אמר שאין לו מכונה והיציע להכניס שילשול אבל בשביל זה לא צריך אותו ותיקנתי לבד נסעתי לעכו ובחזרה שוב ברח האויר שוב פרקתי גלגל נסעתי לפנצר מכר אחר אמר אין לו מכונה במוסך המגרש יש זוכרים אותו מתחילת הסיפור
הגעתי נתתי את הגלגל שאלתי יכול לתקן אמר כן לקח והתחיל לתקן והפקידה יוצאת אליו חוזרת ואומרת לי 100 שקל.
יצאתי אליו ושאלתי על מה 100 שקל לא פרקת כלום הבאתי אני את הגלגל ברכב מפרקים גלגל מתקנים מרכיבים חזרה 40 שקל על מה אתה רוצה 100 תשובה = ככה אנחנו לוקחים ניגשתי לאבא ולבן הגדול ובכעס רב ניסיתי להבין למה 100 שקל עמדו מולי שניהם הסתכלו עלי בעיניי עגל ולא ענו .
אמרתי להם שהם גנבים ויותר לא אכנס אליהם ועצוב שהתשובה שלהם היא שתיקה.
חזרתי למשרד הפקידה יצאה שוב חזרה ואומרת לי אמרו לי לא לחייב אותך
סוף הסיפור כאשר החזירו לי את הגלגל התחילו לדבר איתי יפה ואמרו לי שהתיקון יעלה רק 50 שקל.
אז לכל הצפוניים דיי להיות פריירים ומוסך כזה מנסה כל פעם לגנוב אותנו פשוט תצביעו ברגליים לא להכנס לא חסרים אנשים הגונים
חג שמח

אם פי 3

New member
כמה דברים

קודם כל - סליחה שאני מתמקדת בצורה לפני התוכן, אבל אם תכתוב עם פסיקים ונקודות, יהיה הרבה יותר קל להבין מה אתה מנסה להגיד.
&nbsp
בנוסף - אתה יכול לטעון שהם יקרנים, אבל לא צריך גם להשמיץ. נתנו לך הצעת מחיר - לא מוצא חן בעיניך, חפש משהו אחר. לא רימו אותך ולא גנבו ממך כלום. והם לא המוסך היחידי באיזור, ככה שאתה תמיד יכול לבחור.
&nbsp
לא בדיוק הבנתי איזו עבודה עשו או לא עשו לך, אם אתה רוצה רק חלקים, באמת סביר שעדיף לקנות אותם במקום במוכר חלפים, ולא במוסך. אבל אם עשו עבודה, אז גם מגיע להם כסף על זה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה