זהירות-גנב!

זהירות-גנב!

בנות יקרות. אני מרגישה חובה להזהיר אתכן מגנב המסתובב כבר זמן רב במחלקות הפוריות. בלי בושה,הוא נטפל דווקא אלינו,מאותגרות הפוריות. לי,לדוגמא,הוא גנב לפני שבועיים. היה מאוד לא נעים לגלות שנעלם לי משהו שהיה שלי הרבה שנים. מהכרותי עם בנות אחרות במחלקה,נודע לי שרבות סבלו ממנו. ולא יעזור אם תשאירו את חפציכם אצל האחיות,הוא ממזר מתוחכם. לתדהמתי הרבה נודע לי שחלק מהרופאים משתפים איתו פעולה. יש אפילו כמה מסכנות שסבלו ממנו כמה פעמים. המוזר הוא, שהוא נטפל רק לבחורות. לא ידוע על אף גבר שהגיש תלונה. אחרי שהתלוננתי הציעו לי לפנות למחלקת אבדות של בית-החולים. מסתבר שרבות כבר חיפשו שם, אך לשווא. פניתי למשטרה ושם טענו שהם עלו עליו,שהוא מאוד מוזר ושידם קצרה מלהושיע. עד כה הפרטים היחידים שידועים עליו הם ששמו מר דקפפטיל,שהוא נוהג לגנוב רק מחזורים חודשיים של בנות בטיפולים ולא ברור היכן הוא מסתיר את שללו. אם מישהי פה ניתקלה בו במיקרה-אשמח לשמוע. אולי בכוחות משותפים נצליח לעשות משהו בענין. בינתים לא נשאר לי אלא לחכות בסבלנות. מוזר ככל שזה ישמע,הבלשים טוענים שכנראה בשל יסורי מצפון,הוא נוהג להחזיר את הגניבה אחרי כמה חודשים. ראו הוזהרתן!

kasa

New member
לא נתקלתי בגנב המדובר, אבל

אני חייבת להגיד לך שהכשרון הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם !!! אני לא מפספסת אף הודעה שלך, ותמיד - מתמוגגת מנחת.... הכל כתוב בכזה כשרון והומור. טוב שיש אותך כאן - שמעלה כל פעם מחדש חיוך על שפתנו !!!
שרית

נועם@בת

New member
זה לא גנב, זה רובין הוד הפוך

את כל המחזורים שהוא גונב לאלה שאחרי טיפולים, הוא שולח ביד נדיבה לבנות הפורום
ככה הוא מתעלל בכולם, באלו שמחכות למכשפה, ובאלו שמנסות להמלט ממנה כל עוד נפשן בן.
נועם שמימילא מתחילה להזריק בקרוב אז בכלל לא אכפת לה לאן תעלם המכשפה ש@$%##

הרמוניה

New member
נתקלתי גם נתקלתי....

אחרי שהוא ניסה לעזור לי עם מיומה (וכמובן נכשל כישלון חרוץ) הוא העלים את המחזור שלי לכמעט 5 חודשים תמימים.... יש בלשית אחת בשם פרוגילטון שעזרה לי להשיג אותו בחזרה...... בהצלחה הרמוניה

מיליקי

New member
לולי את גדולה!../images/Emo6.gif

תמשיכי לכתוב לנו קטעים מצחיקים שכאלו! ואם צריך להעיד במשטרה על עלילותיו של הגנב, אני בהחלט מוכנה להעיד!!! מילי

אין כמוך!! ../images/Emo24.gif

פשוט כשרון מבוזבז... היית צריכה להיות סופרת ! גדולה, גדולה! (ולחשוב שעוד תהיתי לעצמי מה הוא כבר גנב לך??

למעלה