זהירות - גנבים !!!

AsafRave

New member
זהירות - גנבים !!!

אתמול כשיצאתי מהסופר -סנטר בהרצל ועברתי ליד הכספומט של דיסקונט.. שמעתי צרחות של אשה, כאשר פניתי לאחור להסתכל ראיתי מול עיני איך שודדים אשה בכספומט..איך שיצא הכסף התנפל עליה מישהו וחטף את הכסף וברח,ממש לא מומלץ לנשים להוציא כסף בשעות האור , ראו הוזהרתם !!

Bardug0

New member
זהירות ! רימוני גז מדמיע !

בתחילת פברואר השנה מישהו זרק ליד הבית שלי רימון של גז מדמיע ליד הבית. (הזמנו משטרה ואכן היה מדובר ברימון גז מדמיע) אתם גרים בעיר של גנגסטרים, ראו הוזהרתם !

אימלההההה

בכל מקום יש פשע והדוגמה שלי שאני גרה בכלל בשכונה שרובה דתי ועדיין יש דברים לא נעימים......

Ana1 9

New member
יא אללה איזה מגניב

ברצינות, התקדמו קצת פעם היו מאיימים רק בפצצות סירחון, כל פ"ת הייתה גדושה בדבר הזה, בייחוד באוטובוסים (קווים 9, 28, 8, 3) או שזה בגלל שפ"ת מכילה אנשים קמצנים ולא משקיעים בדברים אמיתיים, אבל אתה יודע תמיד אפשר ליראות את החצי כוס המלאה במה שקורה, לפחות לא הנחיתו לך הכנופיות טיל לאו על הבית כמו שעושים ביפו ואשקלון כשמשעמם להם בזמן האחרון. נקווה שזה לא יקרה.

Bardug0

New member
יש אנשים שמשגרים זיקוקים מהגג שלהם

נחשב ? (מי שלא שם לב, באיזור רח' יהלום-לוחמי הגיטו, לפני כיומיים.

Ana1 9

New member
באמת? זיקוקים אמיתיים?

איפה זה לוחמי הגטו? אני אבוא ליראות

Bardug0

New member
אמיתיים לגמרי

אין דבר יותר כיפי מרעשי בומים אימתניים ומאורות מהבהבים לקראת שעות הלילה.

Ana1 9

New member
כמה רומנטי

חוץ מזה, בתור מתופף שמרעיש בלילות (ככה פעם כתבת פה) אתה אמור לקחת את זה בקלות

Bardug0

New member
אני מרעיש במקומות אחרים

לא בבית. אני גם מאז ומתמיד שמרתי על החוק והתחשבתי ב"הסדרים" שהשכנים החליטו עליהם ואני בלית ברירה הסכמתי.

Ana1 9

New member
זהירות! מוקשים! שירשור זהירותים

היום, אתמול, שילשום, בעצם מאז שאני גרה פה, יוצא לי לדרוך על מוקשים ברחוב, בעיה תבוראתית קשה ומסריחה ביותר, אבל אל דאגה! ראש העיר השקיע 6 מיליון שקל על פורייקט לאסיפת מוקשים מכל רחבי פ"ת והפיכתם לספריית DNA ארוכה, כל כלב יהיה מקוטלג שם ועל ידי כך יתפסו את הפושע שהרשה לעצמו קצת יותר מידי חופשיות! אל תגידו שפ"ת לא מתקדמת ולא משקיעה את מירב כספה בפשע הנורא. הרי אין לנו בשביל מה עוד לבזבז 6 מיליון שקל מכספי התושבים חוץ מעל חרא של כלבים.

Hallucinate

New member
זהירות!

לאחרונה נצפו ברחוב ערסים פקאצות גנגסטרים גנגסטרים וואנאביז פרחות חשים ואנשים ממוצא רוסי העונים לשם "בווועעריס" שלומדים בעמל ובהפסקה נטפלים אליך ושואלים "מה היה בפיזיקעעעעעעע???????" ואתם מסבירים להם בפעם המאה שאין להם שמץ כי אתם לומדים ביולוגיה!!

Ana1 9

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי איך הצלחת להעביר את המבטא הרוסי דרך המקלדת...
אשכרה ככה.

למעלה