זהירות בכבישים

זהירות בכבישים

חבר´ה ריכבו בזהירות, ביום ב´ האחרון נפגע ורד אהרון הטריאטלת מנס ציונה ע"י רכב שלא עצר בצומת ליד מושב גאליה. הבחור נפגע בגפיים, הקסדה הצילה את חייו והתרסקה לחלוטין. נאחל לו החלמה מהירה.

Lance_Armstrong

New member
שיהיה בריא!!!

וגם אותי ניסו לפני כמה ימים לדחוף מהאופניים!!!! רכב התקרב אליי והתחיל להוציא ידיים למזלי הוא לא הצליח!!! רציתי לעשות לו אצבע משולשת אבל הייתי ממש בשוק!!! וזה עוד כלום!!! לפני עוד כמה זמן רכב התחיל להאיץ לעברי!!! ופתאום סטה מהמסלול!!! ותתפאלו אנשים! זאת הייתה נהגת!!! בחיים שלי לא ראיתי נהגת עושה כזה דבר!!! ועוד עם ילדים באוטו!!!
בהחלט חייבים להיזהר!!!

nirkebar

New member
מספר הטריאתלטים שנפגעו בעת רכיבה

הולך וגדל ובל נשכח את אלו שקיפחו את חייהם (דבורסקין, דוד ועוד) אז דיר באלק חברה לא רוצים עוד תחריות על שם של ספורטאים שנהרגו (חלילה וס וחלילה וחס) סעו בזהירות ותזכרו של בכל רכב נוהג/ת איזה מניאק/ית שלא שם עליכם.

Lance_Armstrong

New member
היום היה לי מקרה!!! ../images/Emo7.gif

היום רכבתי לי בפלמחים ולפתע רכב הגיע לידי במהירות!!! ופתאום ציפצץ והבנאדם שישב ליד הנהג הוציא חצי גוף מהחלון ולא יודע מה הוא רצה!! הוא עבר ס"מ לידי!!!! כוס עמק!!! שילכו לעזאזל כל הנהגים ה@##%^& האלה!!! למה להם להרוג ילד ?!?!?! למה להם להרוג מישהו בכלל?!?!!? או לפצוע אותו?!?!?! כאילו יש שם תנועה ישר רושמים את המס´ שלהם!!! איזה מפגרים!!! שילכון @#$%^!!!! קיבינימט!!!

למעלה