זהירות בדרכים ....או פוליטיקה בגרוש

Master Stav

New member
זהירות בדרכים ....או פוליטיקה בגרוש

אז תקראו לי קטנוני, או אחד שמחפש להכפיש אבל בדקתי ....ובכל המועצות בהן ניתלו השלטים הצהובים ( אגב רק בצורן וקדימה דם שלטי פח ) לא מופיע ראש המועצה אלא לוגו של המועצה
מעבר לכך .... להעביר את ילדים כביש ? איך אמרה לי ילדה אחת ...אוף עוד פעם הוא בא להפריע ? אז איציק ....אתה מפריע למקרה שלא הבנת לעמוד שם עם הילדים הורס את הרעיון של משמרות הזה"ב שמנוהלות ומתופעלות עלידי ילדים אתה יודע ...אחריות ....ראייה כוללת....( ממ שאני חושב על כך ראש מועצה צריך כאלו לא ? ) מבוגר שעומד שם ... ועוד מבוגר עם שומר ראש .... רגע .....מאיימים עליך ? האם זה לא מסכן גם את הילדים ? איציק ...די .

כל כך מסכימה...

אני עכשיו בכיתה ז', זאת אומרת שבשנה שעברה הייתי במשמרות הזה"ב. לא רק שאדון גולברי הנכבד מציק, מפריע ולא מועיל, הוא גם מזיק. הוא עובר על החוקים של משמרות הזה"ב; עוצר אוטובוסים, משאיות ואופנועים, עומד על הכביש, ובנוסף הוא מסיט את דעתם של ילדי המשמרות מהכביש. באמת שקשה לתפקד כך. ומלבד זאת, אני זוכרת את עצמי מתפללת בכל יום, בבקשה שאני לא אהיה בצומת שלא, בבקשה. זה ייגמר באסון. -_-

Master Stav

New member
ברוכה הבאה לפורום

טוב לראות פה את דור העתיד שלנו נשמח בך ובדעותיך ואם תרצי גם בחריך וחברותיך כפיעלים ופעילות בפורום הזה .

למעלה