זהירות אינטרנט...

עמליה

New member
זהירות אינטרנט...

עד עכשיו אסף תמיד היה זהיר, הוא מעולם לא נתן למישהו טלפון או שלח תמונה, אפילו שם פרטי הוא בד``כ לא ציין. אז איך זה קרה לו ? פעם אחת הוא נתן לעצמו להיסחף, זה התחיל מטלפון ואז תמונה ולפני שהוא הבין מה קורה הוא נסחף במערבולת של רגשות הוא חשב עליה כל שניה כל דקה כל דבר שהוא ראה הזכיר לו אותה הוא לא הצליח לישון בלילות זה כבר נראה לו גובל באובססיה. אז אסף החליט להבהיר לה מה הוא מרגיש ולנסות ליזום, פעם שניה בחיים שלו שהוא עושה דבר כזה, פעם ראשונה שזה שווה את זה. אז הוא כמובן לא יצא בהצהרה ברורה אבל היא הבינה למה הוא מתכוון. אסף היה בטוח שהיא הרגישה גם ככה או לפחות משהו קרוב לזה, כנראה שהוא טעה. אסף נתן לה את הלב שלו, אמר לה שלא תפחד לזרוק אותו לפח, אבל היא לא זרקה אותו. היא גם לא לקחה אותו. היא פשוט אמרה לו תחכה, והשאירה אותו על ספסל ציבורי באיזה גן, ואסף מחכה, מחכה שתגיד לו מה היא רוצה, אבל היא לא אומרת, ועכשיו כבר מאוחר מידי והיא יודעת את זה. יש זמן מוגבל שלבבות יכולים להישאר מונחים להם לד על ספספלים והלב של אסף כבר בחירחורי גסיסה. אז אסף כמו כל אדם קטן ומסכן עם לב שבור חיפש מקום להתלונן בוא אבל אפילו הפורום כבר לא בטוח, רוב הסיכויים שגם את ההודעה הזו היא תיקרא מתישהו אז הוא כותב בעילום שם. אסף בכלל חשב שהיא מכירה אותו, שהיא יודעת שהוא לא ירצה להישאר בלי תשובה, שבאמת לא היה איכפת לו שהיא תגיד לו לא הוא היה מעדיף לשמוע כן אבל לא לקבל תשובה בכלל... ואסף לא יודע אולי קרה משהו ? אולי משהו חשוב ולא היה לה זמן ? אסף רוצה להתקשר ולשאול אותה אם הכל בסדר, אבל הוא לא יכול הוא כבר העיק עליה מספיק. בקיצור אסף חוץ מלפרוק תיסכולים רוצה להזהיר אותכם, שאל תתפתו לאינטרנט בכלל אל תתפתו ליחסים מורכבים, אלוהים חנן אותנו ביכולת מוזרה להקשיב רק לזין שלנו עדיף להשתמש בה.

עמליה

New member
איזה יופי...

היא חיה , היא אפילו טוענת שהיא שמחה ומאושרת , סבבה לה.

גיל.

New member
לא הייתי נותן למקרה בודד להשפיע עלי

באופן כל כך קיצוני. אני אישית מכיר כמה זוגות שיצרה המדיה של האינטרנט, הם מאושרים, הם מחייכים והם נפלאים ביחד. נכון, כמו בחיים גם בהכרויות אינטרנט ישנן אכזבות. לא תמיד האדם שמאחורי הצ`אט הוא גם האדם שאיתו נפגשים (ולפעמים היא מתגלה כפעילת חמאס, אז באמת צריך להזהר), אבל כמעורה בענייני הפורומים השונים, וכאדם שבעצמו יזם פגישות פורום בביתו, אני יכול להעיד שהמדיה הזו פשוט נפלאה! לא הייתי מאבד תקווה. האינטרנט, גם הוא דרך טובה להכיר אנשים.

just me..

New member
עמליה..

אני מצטרפת למילותיו של גיל.. גם אני מכירה לא מעט זוגות שהכירו באינטרנט. לי בעצמי היה את הקשר הכי מדהים שהיה לי מימי דרך פה.. אבל כן, זה יכול להיות מסוכן. ובזה את צודקת.. אבל אני חושבת שכל בנאדם שנכנס למדית האינטרנט חייב להציב מולו כמה כללים אשר אותם הוא מקיים ויהי מה. ועם כל הכבוד שיש לי.. אסף לא צייט לאותם כללים הכי בסיסיים. אסף נתן לעצמו להיסחף אחרי הצורך ולא אחרי הרגש. כן, הרבה אנשים למדו לקח ממקרה זה. וחבל באמת שצריך לקרות כזה מקרה מזעזע פעם בכמה זמן רק כדי להזהיר את קהל היעד אשר משתמש באמצעי הזה למטרת הכרויות. מאחלת לעצמינו שנדע לזהות סכנות, אך עם זאת לא לפחד לפתוח את ליבינו לדברים טובים ונפלאים שתאמינו או לא.. גם הם קורים בדיוק באותה מידה כמו המסוכנים והמפחידים. מי יתן ומקרה כזה לא יחזור על עצמו. אבל אל תתנו לפחד שבדבר למנוע ממכם להפתח ולהכיר את האנשים שמסתתרים מאחורי המילה הכתובה. אני יכולה לומר לכם שאני הייתי כבר בכמה מפגשי אינטרנט ויש לי אחלה חבר`ה מפה. האינדבדואליסטיות שחוגגת במקום הזה איפהשהו צריכה להגיע לסיומה. צאו מהמחשב ותכירו אנשים. תחיו את חייהם. תהיו ביחד איתם. תרגישו טוב איתם ;-)

עמליה

New member
אני לא בטוח שהבנת...

הבעיה הייתה שכן נתתי לרגש להשפיע, לא נפגעתי פיזית אלה ריגשית. זה כבר לא משנה , זה לא עבר אבל לאט לאט זה מתחיל להעלם. אסף , עמליה, בריז`ט.

עמליה

New member
אני לא בטוח שהבנת...

הבעיה הייתה שכן נתתי לרגש להשפיע, לא נפגעתי פיזית אלה ריגשית. זה כבר לא משנה , זה לא עבר אבל לאט לאט זה מתחיל להעלם. אסף , עמליה, בריז`ט.

למעלה