זהו?

ולי יש שוק, למעשה שוקיים ../images/Emo13.gif

ואת רשאית בגללי עכשיו למחוק את התוכנה אני מבטיחה לא להפריע...
דינה.מית נהגת יפה (לפעמים פחחחחחח)

תבור.

New member
אני לא אשם אני לא ../images/Emo122.gif

זה הם התחילו.. הוא או היא כתבו בעיתון אני רק הבאתי דברים בשם אומרם... אז למה תמיד כועסים על מביא הבשורה .... מכיוון שאצלי בעבודה חסמו (מעניין למה ??) את כל הגישה למערכות כאלו כנראה שהפסדתי המון הצעות נישואים בבקר ...

viviti

New member
ועוד כמה פנינים........

שעזרו לי להדיר אצבעותי מהתוכנה הנ"ל... "אנחנו רק מדברים...... אז מה אם אני נשוי.." "אפשר לשאול אותך שאלה אחת?" מפי ילד בן 18 "כל הנשים באודיגו סנוביות!" "למה את לא עונה???" "אפשר לקבל טלפון.. .... אפשר לחשוב.. בשביל מה את פה? " וכמובן... "את רוצה לראות אותי בנטמיטינג..." וזה לא נגמר.....

ואני שמחה דווקא

ששקט ורגוע כאן היום, ואז בערב לא אצטרך לעשות השלמות, כמו בכל הימים הארוכים ההם, של הפטפוטים שלכם, והפספוסים שלי. חבר´ה, סוף סוף מתחשבים, באלו שלפעמים גם קשה עובדים. והתמיכה שאני הייתי זקוקה לה כרגע, שאיזושהי פיה טובה תעבוד במקומי, ואני קצת אוכל ללכת לעשות חיים משוגעים.

viviti

New member
ועוד פיה...........

אמנם עתיקה אבל גדוללללללללהההההההה

מייקי69

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif דינההההההההההה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

תכיני את הממחטות. אני פה בהתמוטטות קלה חיסלתי סיגריות (ואני לא מעשנת במשך היום בכלל) זקוקה נואשות לתמיכה !!!! אבל רק בערב אוכל להתפנות לה. גם לספר וגם להתחבק. בינתיים..... הכינו את הממחטות אני איפה שהוא באמצע שבין פרח לבין פסי. ובעברית - האקס.... הפחד..... הולכת לעשות תרגילי נשימה, עד הערב..... האומללה-התורנית

../images/Emo24.gif../images/Emo121.gifמכינה, מכינה

(סורי, זה היה הכי דומה לממחטה) עם אקסים אין לי ניסיון אבל עם פחדים יש לי למכביר ויש לי גם אהבה זה עוזר לפעמים
דינה.מית אזרת בסבלנות

מזל טוב לכל חוגגי היומולדת ../images/Emo65.gif

באמת כמות החומר כאן היא אדירה ומי שמפספס כמה שעות יש לו שעורי בית נוספים להשיג את מה שהיה ובוודאי לשמור על הקצב עם מה שמתווסף כל רגע שבוע טוב אנשושים }{

למעלה