זהו

SHEX

New member
מותר לחלוק על דעתך?../images/Emo95.gif

לי אכפת מהפורום, ואני מאמין שגם לעוד אנשים פה. ופעילות של פורום זה משהו שנמצא בידינו, ולא בידי אפחד אחר. אם תרצו להחזיק את הפורום, הוא יישאר.

X Slider

New member
זה משהו נמצא בידינו

אבל כל עוד זה בידיים של 6 אנשים זה קצת קשה

Lord VoIdemort

New member
נמ

זה שאנחנו נשארים פה חודשיים אחרי שהפורום התפגר זה כבר אומר שאנחנו רוצים להחיות אותו, לא? מה שצריך זה פשוט תחרות לוגו או משהו עם פרסים של תפוז >_<

dararo

New member
אני מסכים איתך אבל...

מה נעשה? איזה פרסים של תפוז? איזה פרסים אפשר כבר לחלק של אפקט הפחד????? תן רעיון ונעשה אותו וככה נחייה את הפורום

NitsNats©

New member
אני דווקא לא מסכימה איתו.

זה שאנחנו שישה אנשים לא מונע מאיתנו להוות קהילה [מה גם שאנחנו יותר משישה אנשים, אז בכלל]. ה"נשארים פה" הזה שנמי כתב בהודעה שלו - מה הכוונה נשארים פה? אולי באים לחפש הודעות חדשות, אבל לא כותבים אותן, אז מכאן נובעת הבעייה. אם כל אחד מאיתנו היה גם כותב הודעות בעלות תוכן מדי פעם [אני לא מאשימה אף אחד, מדברת גם על עצמי, כמובן] הפורום לא היה מת. לא בטוח שהיו מגיעים לכאן עוד אנשים, אבל הוא בהחלט לא היה מת. אז קדימה, לעבודה
.

SHEX

New member
בזה אנחנו יכולים לעזור../images/Emo95.gif

אני וניץ ננסה לארגן פרס כלשהו מתפוז, אבל אנחנו לא יכולים להבטיח את זה. מה שאנחנו כן יכולים להבטיח, זה שאנחנו מתחייבים לקנות פרס מגניב ביותר מאתנו, אם לא נצליח להשיג מתפוז. אתה לוקח אחריות על תחרות?

Lord VoIdemort

New member
אמ

כבר עשיתי תחרות עם פרסים של תפוז בפורום אחר, אין לי בעיה לעשות גם פה >_<

Lord VoIdemort

New member
כן רק ש

המנהלים צריכים לסדר תפרסים קודם, במקרה הזה, זה אתה וניצן >_<

Charmed Gal

New member
אני בעד "אפקט הפחד" גירסת הפורום.

בואו נחשוב על דרך מקורית ומשעשעת לעשות לנו מן משחק של "אפקט הפחד" בפורום! כמו להסתכל 10 דקות בלי הפסקה על תמונה של איזה בחור ענק ושמן בחוטיני או משו.

Moreiro

New member
הוא ראה אותי כמה ימים ברצף ../images/Emo121.gif

זה קצת דפק לו את השכל

SHEX

New member
כן, בחדר של מור..../images/Emo95.gif

יש הרבה דברים מפחידים כמו תמונות של בחורים שמנים בחוטיני, מקקים מהלכים, מיכלים עם נחשים ארסיים, והכי גרוע, מה שבאמת מפחיד את כל מי שנכנס לחדר שלה ---------------- תמונות של מטליה אוריירו!

למעלה