זהו!

האלי

New member
זהו!

אני בדירה החדשה שלי. התקינו לי קו טלפון (כך שאני יכול להכנס שוב לפורום). מתחיל באושר את החיים החדשים שלי. אף על פי שלפי מצבי המשפחתי החדש הייתי צריך לעבור לפורום גרושים גרושות, מקווה שתסכימו שאשאר פה איתכם
שלכם האלי. (שהולך לקרוא את כל מה שהוא החמיץ)

האלי, שתיהיה לך בהצלחה בדרכך

החדשה. עד לפני 3 חודשים לא הייתי מודע בכלל לקיומו של הפורום הזה, והייתי חושב שמי שלא זקוק לו ונכנס בכל זאת הוא סתם מזוכיסט
. אבל לאור התמיכה שאנשים נותנים פה אחד לשני, אני מבין מדוע אתה רוצה להשאר בפורום הזה. ושוב פעם, בהצלה

מיקי, התהפכו היוצרות - הפעם אני

מסכימה איתך... גם אני חושבת שהפורום הזה נותן מענה ותמיכה כמעט לכל דורש. גם אני לא לא הכרתי את הפורום הזה עד לפני כשבועיים, ומשהכרתי - לא חשבתי שאשאר, ובכל-זאת, משהו בחום האנושי פה, באיכפתיות, באמפטיה - גרם לי להישאר... ולך האלי - שיהיה לך רק טוב. אני בטוחה שבבוא העת, תגיע האחת והיחידה שתדע להעריך את מכלול תכונותיך הייחודיות והמופלאות, המשולבות בחוכמה, ודעת, סימפטיה, אהבה, ורצון כן לעזור. ובינתיים - תהנה לך - מעצמך. מחייך. מעוצמתך. רק טוב. זיו

יש לך המון להשלים! והמון בהצלחה

ובטח שתישאר, כי יש לך כל כך הרבה מה לתת מהחכמת חיים שלך. יש משפטים שאני שומעת את עצמי מצטטת אותך, מעתיקה ממך ממש ואנשים ממקומות אחרים לגמרי של עצמם, מתחברים לכך. "מנצחים אינם מוותרים, מוותרים אינם מנצחים ומי שלא מנצחים ולא מוותרים- הם טיפשים" נכון, שלמדתי טוב את הפתגם?

ברונטית

New member
בשעה טובה

ומי כמוך יודע שלא צריך להיות "נשוי במשבר" על מנת לעזור לאחרים. Welcome to the club בהצלחה.

האלי, מסכימים שתישאר ולא מוותרים..

ע ל י ך. ברכות עם המעבר לבית החדש, לחיים החדשים. שתפיק מהם אושר ואהבה. הישאר איתנו בשמחה, ותרום לנו מחכמתך ונדיבותך.

ברכות ו...../images/Emo49.gif

אמנם באיחור קל, אך מברך הכל הלב. מקווה שתתחיל להנות מכל רגע (הלוואי ותשתף אותנו). המון מזל טוב

סולו

New member
ברכות

ברכותי האלי - כיף לך שאתה נמצא במקום שאתה רוצה להיות בו ושאתה מאושר בו!!! אני מקווה שתמשיך להשפיע מטובך גם עלינו, המתלבטים, המתייסרים והשואלים. תמשיך להנות מעצמך ומהחיים !

למעלה