זהו.

chiff4

New member
נחמד שהוא הציע לא להצביע לשינוי

דווקא ביום שהוא פורש הוא סוף סוף קיבל קצת שכל

netc

New member
איש גדול טומי

ואני לגמרי מזדהה עם האימרה שלו "שינוי לא ראויה לאמון הציבור" כל עוד טומי,פורז,לבני,זנדברג,בריזון וכל החבורה הייתה שם, המפלגה מבחינתי חיה ונשמה, והייתה ראויה לכל האמון שנתנו בה ב-7 השנים החולפות...אבל המפלגה הפכה למפלגת עסקנים, אנשים קטנים שלא מבינים דבר וחצי דבר בפוליטיקה, והם גמרו את המפלגה. אני מקווה שיום יבוא ומישהו יתעשת ויחזיר לנו את שינוי, שינוי שלנו, שאנחנו כל כך אוהבים ורוצים לראות בפוליטיקה. כי זאת בדיוק המפלגה שתהיה חסרה ב-28 במרץ בקלפי... היום, עם עזיבת טומי, ניתן להכריז כי המפלגה מתה

netc

New member
זאת בדיוק הבעיה

שאין מפלגה שמבחינת מצע אני יכול להסכים לגמרי עם האידיאולוגיה שלה...שינוי התאימה לי כמו כפפה ליד. אני מניח שבבחירות הקרובות התמיכה תהיה בתפנית של עוזי דיין, אבל לפי הסקרים גם הוא לא מצליח לעבור את אחוז החסימה, ולאחר הבחירות נצטרך למצוא בית של קבע... אני מחכה לראות לאן כל פורשי שינוי יילכו...

tapr

New member
האידאולוגיה לא השתנתה

ולהפך, אני חושב שהדרך תהיה עכשיו יותר ברורה. בכל מקרה, זאת בהנחה שנשרוד. בינתיים אני מאמין שקיים סיכוי.

Sashka7

New member
ואנחנו נמשיך לממש את האידיאולוגיה

שלנו ואת כל האני מאמנין של כל אחד מחברי שינוי גם עכשיו כאשר ברור שטומי עזב. אין לי ספק שעכשיו מחכים לנו ולמפלגה ימים קשים, אך אנחנו נתגבר ונמשיך לפעול למען אותם אנשים שזקוקים לנו!!! שינוי היא לא רק אנשים שעומדים בראשה, שינוי היא אידיאולוגיה ודרך חיים! סשה

טדי 31

New member
../images/Emo45.gifמבחן הרעיונות

נכון, היום קיבלנו סטירה מיושב-הראש של המפלגה! זה לא יהייה קל, אבל: אנו מכירים את הדרך עצמה של "שינוי" ולרובנו היא מתאימה.הרבה יותר קשה בחיים להתמודד עם קהל חדש שיתריס מולנו: אבל היו"ר שלך עצמו אמר , וכיו"ב.זהו מבחן אישי לכ"א מאיתנו והעמידה בו גם תעניק משמעות מחזקת לרעיונות וגם תעשיר אותנו .

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

עצוב, אבל לצערי הרב נכון. אני מרגיש שאיבדתי את הבית, וכרגע אין לי בית חדש, לא משהו שאני יושב עליו כמו כפפה על יד. תמיר.

Sashka7

New member
אכן יום קשה...

אני הייתי מאלה שקיוו ומאוד ציפו שטומי בסוף לא יפרוש וישאר בשינוי איתנו. אבל לבסוף אחרי שבועיים של הירהורים ומחשבות מצידו הוא החליט ששינוי היא כבר לא הבית שלו והוא עזב אותנו. עצוב לי על זה כי אני מאוד מעריכה את טומי ואני חושבת שהוא כן היה צריך להישאר ולהנהיג אותנו. בכל מקרה אני מאחלת לו הרבה הצלחה בכל דרך שיבחר בה! אולי הוא יבוא לביקור
היום הוא אכן יום חדש לשינוי, זהו בעצם יום שבו התחיל עידן חדש . אני מקווה ששינוי החדשה, הבלי טומי, תמשיך לפעול ותצליח בדיוק כמו בפעם שעברה בבחירות לכנסת ה-16 עם טומי. ערב טוב.

למעלה