זהו.

Cobe Anan

New member
זהו.

זה לא היה הפתעה. זה עמד באוויר כבר הרבה זמן, לא משהו שלא ציפינו לו. אתמול בערב סיימנו להעמיס ביחד את האוטו- בגדים, מחשב, מערכת, בובה של קרנף.. לא חפצים- חיים שלמים. פשוט להעתיק אותם למקום אחר. לא קרוב, אבל גם לא כל כך רחוק, פשוט- לא כאן. שעת היציאה היתה מאוחרת בלילה, אבל לא יכולתי להישאר. מבעד לעצב החיים ממשיכים- יומולדת לידידה משותפת. בשעה 1800 בערך נפרדנו לשלום- חיבוקים אחרונים, לא משהו רגשני, בלי למחות דמעות, בלי להביט אחורה. זה לא שכאן לא טוב- שם פשוט מחכה לחלק מאיתנו עתיד יותר טוב. בשעה 0400 עוד התקשרתי, הם היו כבר ליד אשדוד. מצחיק, דווקא אני הייתי אמור להתחיל שם את החיים החדשים שלי.. עכשיו הם בטח ישנים, חולמים חלומות מתוקים על מציאות חדשה, מציאות של ים, שמש, עבודה.. הם לא חולמים על החברים שנשארו מאחור, מחפשים למי להרים טלפון כשצריך מישהו.. בעצם יותר טוב ככה. מגיע להם ליהנות, לפרוש כנפיים. מגיע להם. אבל למה לי מגיע להישאר מאחור?!

liontamer

New member
ביום שהמג"ד שלך יעלה מולך בקשר

"רטקסס כאן קודקוד..." ותהייה לך ידידה שאוהבת אותך גם את תקבלי אחת לאון מלך הקרנפים

liontamer

New member
זה לא פשוט בכלל כל הסיפור הזה

זה אולי היה תלוי באוויר וידענו שאי אפשר לעצור את זה והתכוננו אבל בימים האחרונים פשוט הסתובבתי עם תחושה של עצם בגרון, העיניים כל כך אדומות שאנשים שאלו אם עישנתי משו. ידעתי שחסר רק טריגר קטן, הקטן שבקטנים כדי שאני אשבר ויתחיל לבכות כמו ילדה קטנה בת 4. רואה את כל האנשים שאני כל כך אוהב שכל כך טוב לי איתם, שתמיד אני דואג שיהיו סביבי יושבים בפאב שלנו, וכל כך טוב, וכל שיר שעובר פתאום עושה לי להיות רגשנים כמו אישה בהריון... ולדעת שאתה צריך לקום וללכת, אפילו שטוב לך, אבל אתה לא יכול להשאר ככה... אתה צריך כבר את העצמאות שלך, את השקט שלך... ויושבים, ומדברים, והחברים עוזרים לך להכניס את החיים לקופסאות ולך תסביר להם שזה לא זה, שזה כולה אילת ובשנייה הם אצלך, אבל לא. זה לא כמו לקפוץ בערב למרפסת של הקוצ'יני, וזה לא כמו לראות חבר שלך בצומת וללכת לצלם איתו שקיעה ולא ללכת סתם לשבת איפשהו עם הגיטרה אחי שלי! לצערי הדירה שלנו עוד לא מסודרת במאה אחוז, ועוד אין אינטרנט... אבל כבר יש וורמס, ואנחנו כל כך מחכים לכם שתבואו אוהב המון רוייקה

Cobe Anan

New member
אוהב אותך הרבה אח!

העלית לי חיוך עכשיו כשהזכרת את הצומת..

dod_basim

New member
wow

נכון, אני לא מזכרון ולא רואה אותך על בסיס יומיומי אבל אני מבין לדברייך. זה דבר מטורף לעבור לאילת, אבל למרות כל הקשיים אני בטוח שתצליח ותהנה. ואגב החיים לא נכנסו לקופסאות, החיים זה כל החברים שעדיין סביבך (אם כי קצת יותר רחוקים ומנותקים) אז לפחות ישכבר וורמס ואינטרנט יהיה זה בטוח ואני מבין שזכרון לא הייתה גם ככה מספיק רחוקה אז מזל שיש את אילת... מקווה לבוא לבקר בקרוב (אפילו לצלול בא בחשבון) שיהיה רק בהצלחה והתאקלמות קלה ונעימה. אוהב יואב

למעלה