זהו.

MexMex

New member
זהו.

היה 510 עכשיו 600. בקושי התרומם בשני לפני, היום גם ברביעי הולך...מהראשון והשני צריך להזהר
אבל כל זה מסיבוב בדיקה על הכביש אחרי המוסך. מחר מסלול לכבוד יום כיפור, ואז נראה באמת מה יצא... M.

45degrees

New member
630 זה לכוסיות ששוקלות מעט מדי...

690 זה לגברים אמיתיים שהוואבוס שלהם כבדים מדי בשביל מנועים קטנים..... אם כבר אז 730 RULES!!! כמובן שהכל תאורטי - מי בינינו יכול לשפץ מנוע כל שעתיים עבודה

כRובי

New member
פחחחחח....אתה בכלל אין לך זכות

דיבור כאן
ואגב, עידכון פירות השבוע האחרון שנקטפו מהדואר: אני אומנם עדיין ממתין למשאבת הבלם (13 מ"מ) אך הקליפר בעל ארבעת הבוכנות והמתאם שלו כבר נמצאים לידי. הורכבו זוג פלסטיקים כתומים ומ-ר-ה-י-ב-י-ם במקום האדומים המקוריים בצידי מיכל הדלק. הגיעו גם זוג כפפות שטח (יפייפיות
)

Little Max

New member
גמר חתימה טובה גם לך ../images/Emo4.gif

ובהתאם לרוח החג השורה עלינו, אני מגביל את עצמי מכתיבה בפורום האופנועים בגלל שגם אין לי אופנוע
ותתחדש על הרכישות החדשות. רק תזכור, שלא משנה כמה שיפורים תכניס, הבעייה במהירות שלך, היא לא האופנוע...
Little Max

Le Duke

New member
איזו בעיה במהירות יש לו?

זכור! הטבלה לא משקרת (טבלת אליפות ה-SMIL).

Little Max

New member
אין לכRובון שום בעיה עם המהירות

יא דוכס, בדיוק כמו שאין שום בעיה לאדם בלי אופנוע סופרמוטו לכתוב בפורום. הדברים נאמרו כעקיצה חייכנית בתגובה לעקיצתו החייכנית (אני מקווה...) של הכRוב. יובהר בזאת להלן: אין לכרוב שום בעיה עם מהירות, כשהאופנוע שלו במצב נסיעה... Little Max

כRובי

New member
כמובן שחייכנית...

בעצם, רגע ! מה זאת אומרת "במצב נסיעה"???

MexMex

New member
ההודעה הזאת לא שווה כלום.

בלי תמונות
(באנגלית זה נשמע יותר טוב, אני חייב להודות...)
M.

למעלה