זהו!

McKoogel

New member
זהו!

תנקי את השירותים היא אמרה, "אני רוצה אותם מצוחצחים!" פניתי לעבר האיזור האיום, 3 תאי נשים ו2 גברים חיכו לי מעוררי תהיות לגבי מה הזוועה שמצפה לי היום... בנשים הכל היה בסדר, נו אז כמה פדים מלאי דם, כמה טמפונים משומשים ומפיות, רגיל... נכנסתי לשירותי הגברים, שם חיכתה לי הזוועה, חצי קילו של חרא מרוח על כל האסלה ומסביב הרבה נייר טואלט מלא חרא. הבטתי בזוועה, תהיתי למה זה מגיע לי ומי המלוכלך שמחרבן ככה בשירותים ציבוריים
דמעות זלגו מעיני בעוד אני מתלבטת אם לעזוב עכשיו ולהרוס את העתיד הזוהר שלי ברשת...הרגשתי כמו אישה קשת יום עם 3 ילדים בבית רעבים ללחם. החלטתי כי אמשיך במלאכת הניקיון וכי איני מוותרת (אחרי הכל הרמתי עכבר מת לפני כמה חודשים אז מזה כבר הרבה חרא מרוח? מסתבר שלא עיקלתי את כמות הזוועה כיאות). בעוד אני משפשפת את כמויות החרא חשתי כי כל תחולת המעיים שלי עולה מעלה וכיוון שלא אכלתי עדיין אכן זו היתה תכולת המעיים, הקאתי מיצי קיבה מגעילים לתוך האסלה מחשש כי יכריחו אותי לנקות גם את זה... מעצם העובדה כי הקאתי לתוך חרא ומהריח הנפלא הקאתי שוב
שפכתי על האסלה כמות תעשייתית של "דגריזר" ונעלתי את השירותים. חזרתי אל מנהלתי הנחמדה בתחושת גועל עזה ומזגתי לי קולה להעברת הגועל בעוד אני שומעת את המילים מהדהדות בי ..."צאי לפינוי"
חשתי כי הסוף קרב אך החלטתי לתת לענין הזדמנות נוספת, לקחתי את המפתח ויצאתי לכיוון חדר הזבל, שם זה היכה בי! 4 פחי זבל מלאים מחכים לי + עגלת קרטונים כפול מהגודל (הלא כל כך קטן) שלי. מעל הזוועה חגים 4 דבורים (לא דבורים צהוב שחור אלא דבורים הגדולים האלה השחורים)
עדיין לא התגברתי על הטרואמה מכיתה ב'. בעודי מנסה להוציא את השקיות ומבינה אני כי 4 פחים+ 3 קילומטרים לפח +עגלת קרטונים= כשעתיים עבודה בחום של 12 בצהריים מול כולם בגן העיר עם דבורים מאיימים לאן שלא תסתכל, הבנתי כי זהו! ניסיתי להגיע לפשרה ולנסות את העובדה כי אין מצב ואוכל לסחוב את הפחים הללו...תסמכו על המנהלת שלי שתמצא פתרונות יצירתיים! "תחלקי אותם לחצי" כלומר 8 פחים?!!!?
האם הזכרתי כי לא קשרו את שקיות הפחים בלילה ולכן בנוסף לכל אצטרך להרים פריט פריט אל הפח? הזכרתי כי אני ג'ינג'ית ונשרפת מהר? הזכרתי כי יש לי כוח של פודל ויתפסו לי כל השרירים מסחיבת הפחים? הזכרתי כי אני אסטמתית והשתחררתי מבית חולים לפני שבועיים? כן!!!!
למנהלת אכפת? לא!!!
החלטתי שזהו! לא אכפת לי שאוטוטו פותחים את הסניף והיא תשאר לבד, לא אכפת לי שעכשיו פסח ויש לחץ וכולם חדשים שם חוץ ממני (ועוד אחד אבל תנו לי להעצים את הסיטואציה) אכפת לי שיש לי משמרות לכל השבוע ואין מחליף? לא!!!!!! אמרתי יפה שלום ועזבתי את המקום גאה בעצמי (וקצת מבואסת כי אהבתי את העובדים האחרים והכל) ושלום על ישראל! (יותר נכון על אמריקה אבל טוב נו) אז זהו! אתם מוזמנים להגיב לי בתמיכה רבה ובכלל מה אתם חושבים הייתי צריכה להשאר? ללכת עוד קודם כשהקאתי? הגיבו בכיף... יום טוב

champ

New member
תמיכה? אממממ.....

חשבת לרגע על התוצאות? על לויאליות למקום העבודה? מה שבינך לבין המנהלת זה דבר אחד. אבל למה לדפוק את המערכת?? בכל אופן, אולי עבודה כזאת באמת לא הכי מתאימה לך... מאחל לך הצלחה במציאת עבודה חדשה!

אממ...

איפה את עובדת? איזה מן דבר זה בנאדם אחד שאמור לבצע את כל מה שתיארת? אני ממש מבינה אותך...

McKoogel

New member
נכון זו זוועה?

היתי חיבת לעזוב את הענין... עקב העובדה כי אני לא רוצה פה תביעות של החברה אני יגיד שזו רשת מזון מהיר אמריקאית מוכרת מאוד....אני מניחה שהבנתם מי אלה...או לפחות צומצמו אפשרויות..הזכרתי מוכרת ממממאאאוודד?

עכשיו אני עוד יותר מבינה אותך

כאחת שבנעוריה עבדה בבורגראנץ', אני ממליצה לך בחום שלא לחזור למקום בסגנון אלא למלצר. ברשתות האלו את מרוויחה שכר מינימום אבל עושה הכל - זו עבודה הרבה יותר קשה ממלצרות בכל המובנים, אבל לא מקבלים שום תגמול עליה. אה - והיות שמדובר בשכר לפי שעה, הבוס שם במשמרת כמה שפחות עובדים, ככה שמי שבמשמרת צריך לעשות הכל לבד... בקיצור - עשית בשכל, רק חבל שלא ברחת קודם.

get well

New member
גם אני עבדתי בבורגר ראנץ'

אבל זוכרת דווקא את התקופה כאחת הטובות. אהבתי את הצוות ואת הלקוחות. בסופו של דבר אחרי שנה וחצי של עבודה עזבתי כי התחלפו המנהלים וכל הותיקים עזבו מה שכן עבדתי שם בגיל 15 16, ובגיל כזה אף אחד לא לוקח אותך למלצרות. זה מה יש בגיל כזה

בגיל 16 זה אחלה

אבל בגיל 18, כמו קוגל, זה כבר נהיה מעיק. ובכלל, מאוד מנצלים את הנוער במקומות אלה. כשאני עבדתי בבורגראנץ' ניסו לעבוד עלינו שנעבוד בהתנדבות ושיחקו לנו על המצפון אם לא רצינו לעזור אחרי שיצאנו מהמשמרת. הבנתי שזה נוהל קבוע במקומות האלו.

גם אני עבדתי שם...

אצלנו השירותים לא היו במצב כזה מזעזע, אבל אני כל כך כל כך מבינה אותך. אני ממש מזדהה ומבינה. עד היום אני לא מסוגלת להבין איך החזקתי שם שנה וחצי. ואין שום דבר רע בזה שעזבת אותה באמצע. שום לויאליות ושום כלום. לרשת הזאת לא מגיע אף טיפת לוייאליות. בהצלחה! מגיע לך יותר טוב מזה

McKoogel

New member
כל עוד עובדים בתוך

כלומר שירותים בפנים אז זה סבבה אבל שלנו בחוץ כלומר שירותים ציבוריים בעעעעעעעעע

בדרך כלל במקרים כאלו

יש חברת נקיון חיצונית של הבניין שמנקה... הבוסית שלך גם לא בסדר וגם פרייארית - למה שעובדים שלה ינקו?

McKoogel

New member
זה המדיניות של הרשת

זה לא הבוסית שלי פראירית אלא מאסטר החברה בארה"ב פשוט נצלן!

אנחנו קצת נסחפים....?!

היי אז בתור אחד שעובד באותה רשת שאת עובדת אני יאלץ לא להסכים איתך קודם כל מה קשור מאסטר החברה בארה"ב? ואיך הגעת לזה שהוא נצלן? חוץ מזה מה עם לפנות לאנשים אחרים שמעל המנהלת שלך? יש 101 אנשים ברשת שהם מעל המנהלת שלך ויעשו הכל כידי לשפר את המצב, חשבת על זה? חשבת אולי להגיד למנהלת שלך שאת לא מסוגלת? בטוח שלא אז הכי קל ללכת בשיטה הקלה - לעזוב אם קצת היית מבינה את מדיניות הרשת וכמה אכפת לה מהעובדים שלה אולי היית חושבת אחרת. בכל אופן חבל שזה נגמר ככה מאחל לך הצלחה להיכן שתפני והצעתי לך היא פשוט לדבר בפעם הבאה חג שמח....

McKoogel

New member
אכפת להם מהעובדים?

נו באמת....... איזה כיף להיות מורעל! המדיניות ברשת היא שהעובדים עושים הכל: קופות מטבח ניקיון שירותים פינוי זבל סגירות ופתיחות דליורי ומשלוחים זה ניצול שעובדים צריכים לנקות שירותים ציבריים

yellow cheese

New member
לא קונים באותה רשת ולא עובדים בה.

מגיע לאותה רשת לפשוט רגל. למה
כי הם מנצלים בני נוער תמימים וזה הכי רע שיכול להיות. זנות מה שהולך שם. ועוד שתי 'חברות' שלי התחילו לעבוד באותה הרשת.

McKoogel

New member
!!

מילים כדורבנות... תמימים אני לא בטוחה אבל ניצול אכן כן

למעלה