זהו..

draedalus

New member
זהו..

אין לי יותר לימודים..נכון כייף לי:) החברים שלי אומרים שאני מזוכיסטית...הם סתם אומרים את זה כי הם מקנאים בפירסינג שלי:) ואוו...קשה להאמין שכמה שאני אורזת תמיד נשאר עוד ועוד ועוד ועוד... אני גמרתי לימודים...כבר הזכרתי, אני יודעת...אבל זה קשה שלא לחשוב על זה... כשאני אהיה גדולה אני לא אעבוד כאורזת...לארוז זה קשה פיזית וכל המנטליות הולכת קאקן...אימא שלי מתחרפנת, ואני לא רוצה להגיע למצבה בגלל האריזה המטופשת הזאת... אז זהו, שיהיה לכם יום זיגמונד פרויד (ככל האפשר..)

חחחח

קרעת אותי! יש מקצוע כזה אורזת בכלל? ואיפה עשית פירסינג? לאן את עוברת בכלל? טוב סליחה אם אני קצת לא מעודכנת, קורה

justnoa

New member
אמממ

לא יודעת אם ככה קוראים לזה אבל איך קוראים לאנשים שארזו לנו את הבית?

ואי אתם לא יודעים איזה קטעזה הזכיר

אחותי וגיסי הרי עברו לגור בחו"ל בסיאטל קצקץ-הם ארזו את הבית אם עזרה של אנשים שאורזים עכשיו גיסי שם מחסניות ותחמושת צבאית על מנת להחזיר אותם לצה"ל הטמבלים שאלו שארזו- ארזו תמחסניות ואת הכדורים בעיטוף חבל על הזמן-ולקחו אותם לשדה תעופה- תתארו לכם אם היו רואים את זה בטרמינל מה היו עושים חבל על הזמן שלהם ישר מעצר הם התקשרו לשדה תעופה ואמרו להם שיחכו אם הדברים-תפחו תתיקים והוציאו תמחסניות ושאר הדברים-נתנו לי לטפל בזה אתם רואים איך הם ארזו את זה הייתם נקרעים מצחוק כל כדור וכדור עטפו אותו כנראה אלו אנשים שלא עשו צבא ולא ידעו מה זה תחמושת הייתם רואים את זה הייתם נקרעים אני לקחתי את זה ושמתי בתחנה שלי סיפרתי ליומנאי והבאתי לו את זה שזה עוד עטוף הוא היה על הרצפה מרוב צחוק ומוסר השכל שעוטפים תשימו אלף עניים

JMSixfeetsmall

New member
חחח...

האורזים שארזו את הבית שלנו (לפני שבועיים) חשבו שהמיקרוגל שלנו (הוא מושכר על ידי אינטל) ושאלו אותנו אם לארוז אותו, כמובן שאמרנו לא אבל הם בכל זאת ארזו את הצלחת של המיקרוגל, ואת הבגדים של אמא שלי.. שאמרה להם לא לארוז... אז היא הייתה צריכה לקנות מלתחה חדשה..:0) ד"א... אסור להם לארוז בטריות ונרות אבל מותר להם לארוז תחמושת? חחח

justnoa

New member
ובעברית יש מילה?

אורזים כמו שאמרו קודם נשמע הכי הגיוני או ארזנים חיחי..

justnoa

New member
אבל

הם לא רק מעבירים את הדברים הם לא רק סבלים או מעבירים הם גם אורזים.... מה עם זה?

נו הם גם אורזים!

גם אורזים גם סבלים וגל מובילים! הכל במחיר אחד! הסבלים אורזים את כל הדברים הגדולים טלויזיות מיטות מזנון שולחן וכל אלה. אני מרגישה כמו דניאל פאר עכשיו חחחח.

סיווני רק חסר לך תמשקפיים שתהיי

אחורה וקדימה של אןטובוס
חחחח טוב מה לעשות כתבתי מהר לפעמים קורים פדיחות לא???? בכל אופן לקחתי לתשומת ליבי טנקס

draedalus

New member
מה עם אלא

שבחנויות אתה בא אליהם והם אורזים לך את מה שקנית למתנות? היו כאלה במינכן...

justnoa

New member
אממ

אלה לא המוכרים? כאילו לרוב המוכר אורז תמתנה או שאתה אורז לעצמך בצד

לא לא הבנתם על מה אני מדבר

זו לא רשת מכירה וכמובן לא חנות אלו היו שרות הובלות שהם ארזו את הבית על מנת להכין הכל לחו"ל . תראו-אלו חבר'ה שלא עשו צבא פה אני עומד על מה שאני אומר הם הכניסו תחמושת ומחסניות של הצבא וזה מה שהצחיק אותי תתארו לכם מה זה היה עושה אם היו עולים עליהם ברשויות בארה"ב ועוד לפני שהיה ה11.9 וכל ההתראות שלהם -בליין פח"ע(פיגוע חבלני עויין)

justnoa

New member
אמממ

נראה לי ששירשרת להודעה הלא נכונה או משהו או שסתם לא הבנתי מה הקשר

למעלה