זהו

oranit8

New member
זהו

יצאתי לאזרחות אני חודש וחצי אזרחית ואני מרגישה את הקושי שבמציאת עבודה אצלי זה יותר קשה כי אני מגמגמת וחוסר הביטחון שלי בשמיים אני התחלתי לעבוד ויצאנו לחופש של חודש התפקיד שלי זה לארוז ולמיין לפי סוגים פירות הדר אני מפחדת שלא התקשרו אלי כדי לחזור לעבודה כרגיל זה מין מצב מבלבל לפי דעתי הממונים עלי מרוצים ממני למרות הגימגום שלי הייתי בהדרכה של תחילת העבודה במקום הנוכחי שלי והבוס שלי אמר לי שינפיק לי כרטיס עובד ... הבעיה היא שאני מפחדת שיפטרו אותי בגלל טעויות העבר "טעות בין מיון סוג א סוג ב " , עכשיו הם סימנו עמדות כדי ידעו מי טועה ומי לא מי אוז טוב ומי לא בגלל חוסר הביטחון שלי שקשור לגימגום אני מרגישה שהימים שלי שם ספורים ואיני יודעת כיצד להתמודד אני רוצה להוכיח להם שלמרות הגימגום שלי אני יכולה לעשות הכל ולהראות להם שיש לי ביטחון עצמי בשמיים מה אני עושה כיצד אני מעלה את החוסר ביטחון העצמי שלי שיורד בעקבות הגימגום לפעמים קופץ לי לראש מחשבה על המוות שזה פיתרון יותר טוב

Impious

New member
שוב התחלנו עם הורידים? ../images/Emo3.gif

מכירה את זה שאת מתאמצת בצורה כל כך מוגזמת שזה רק גורם ליותר ויותר טעויות? אם את לא מכירה, אל תנסי להתאמץ, נסי לפעול בעבודה הזאת בטבעיות, אני מניח שכולם שם טועים פה ושם בקטנה, בני אדם הם לא מכונות. (עדיין) כך שגם אם יש קצת פשלות, לא להתרגש, לא לספור את הימים לסוף, פשוט להמשיך בידיעה שהכל יכול לקרות, ולא בהכרח דברים רעים, יש גם סוף טוב לפעמים לא? מה את עושה? ברגע שהסרטים האלה מתחילים בראש של "בא לי למות" או "כל כך הולכים לפטר אותי" או לא יודע מה, כל הדברים השליליים האלה שעוברים לך בראש, נסי לזהות אותם ופשוט לעצור שם, תביני, הדרך למטה לא ארוכה. וחוצמזה, זה בסה"כ עוד מקום עבודה, לא חסרים מקומות עבודה. תכיני את עצמך בכל מקרה ל"גרוע מכל", יפטרו אותך? אוקיי, סבבה, אולי זאת לא העבודה בשבילך, מנסים את המזל במקומות אחרים, בכל מקרה מדובר בעבודות מזדמנות ולא עבודה שאת באמת בונה עליה למשך שארית חייך נכון? קיצר, לקחת את העבודה הזאת יותר בקלות, עבודה זה לא הכל בחיים. שתהיה לך שבת שלום ונשמח לשמוע איך הולך לך.

en kenoy

New member
כנסי

אם את רוצה לטפל בבעיה במקום להגיד כמה שקשה, יש טיפול ששמו פלונאסי שהוא היחיד שבאמת מביא לך כלים, אל תצפי לדבר ב100 אחוז טוב, אבל עם ההשקעה הנכונה, תגיעי למקומות שלא תלחמי עליהם, אם את רוצה עוד פרטים רק תגידי, ואם מישו אומר לך שזה חרטא אל תאמינו לו, אלה אנשים מתוסכלים. שבת שלום.

vicz

New member
../images/Emo18.gif

כל טיפול משפיע בצורה שונה על כל בן אדם. יש כאלה שפורחים אצל קלינאי תקשורת ויש אנשים כמוני שלא הצליחו ליישם את זה בחיים האמיתיים. יש מי שטיפול פסיכולוגי עוזר להם. לכן לא ניתן להמליץ בצורה גורפת על טיפול זה או אחר. אני חושבת שהבעיה כאן היא גישה. פיטורים הם אכן דבר מפחיד וכיוון שזו הפעם הראשונה שיתכן שייפטרו אותך אז זה מפחיד עוד יותר. אין מה להאשים את הגמגום. מפטרים גם אנשים לא מגמגמים. נכון שעבור מגמגם זה הרבה יותר קשה כיוון שהפחד שלו מלחפש עבודה גדול יותר, אבל זו ממש לא סיבה לחשוב על לשים קץ לחייך. הקפידי לעבוד בצורה טובה וכך לא תהיי בסכנת פיטורים. אם מעירים לך כי התבלבלת במקום מסוים, קבלי את הערה בצורה חיובית והבטיחי להשתדל יותר. בואי נסתכל על הצד החיובי: את בחורה חרוצה (במקום לשכב בבית על הספה כמו שק תפוחי אדמה יצאת מיד עם השחרור לחפש עבודה ולהתפרנס בכבוד), שלא חוששת מעבודה קשה (ומיון זו עבודה מאוד קשה), את מתכננת ללמוד ופועלת להשגת המטרה שלך. בקיצור - כל החיים לפניך. חשבי חיובי - במקום בו פסימי רואה קושי, אופטימי רואה אתגר.

oranit8

New member
לא יודעת

אני לא יודעת כיצד לבטא את מה שאני מרגישה טוב לי שם בגלל זה אני מתעקשת על המקום העבודה . מה אני אגיד לך אני מקווה שהל יסתדר על הצד הטוב ביותר ... הייאוש שלי כבר התחיל כבר התחלתי לחלום על זה !!! איני מחליפה מקומות עבודה על ימין ועל שמאל כי היה לי קשה להתקבל לשם אני מקווה שבאמת כמו שהוא אמר לי שאני אקבל טלפון לחזור לעבודה עוד השבוע אבל כן אני אלך לראיונות עבודה וכדומה ואציע את המועמדות שלי לכל מיני משרות . מה אני אעשה עם החוסר ביטחון הזה

למעלה