זהו אישרו לי את הבקשה להיות חיל בודד. עכשיו צריך להתחיל להפנים שאני סוף סוף, לטובה ולרעה, לבד.
T trigotrigo New member 4/9/07 #1 זהו אישרו לי את הבקשה להיות חיל בודד. עכשיו צריך להתחיל להפנים שאני סוף סוף, לטובה ולרעה, לבד.
L lollapalooza New member 4/9/07 #2 עכשיו זה הזמן למזער כמה שיותר את ה"רעה" ולפתח כמה שיותר את ה"טובה", אני מניחה.
A AndreaCorr © New member 6/9/07 #5 אמנם כבר אמרתי אבל אני אגיד שוב - אני ממש שמחה בשבילך. תמיד חשבתי שיש משהו מאד עגום במונח "חייל בודד", אולי תמיר את זה במקום בודד ל-עצמאי? בכל מקרה, מקווה שתקח את זה לכיוונים הטובים יותר ותצמח מהלבד הזה. בהצלחה.
אמנם כבר אמרתי אבל אני אגיד שוב - אני ממש שמחה בשבילך. תמיד חשבתי שיש משהו מאד עגום במונח "חייל בודד", אולי תמיר את זה במקום בודד ל-עצמאי? בכל מקרה, מקווה שתקח את זה לכיוונים הטובים יותר ותצמח מהלבד הזה. בהצלחה.
T trigotrigo New member 6/9/07 #6 אני נושא עיניים לעצמאות המוחלטת ביום שבו אוכל להגיד שאיני תלוי באף אחד, אני מניח שאני אהיה שלם יותר
י יעל ניסן New member 8/9/07 #7 לא יודעת עם שלם יותר אבל מועצם יותר, זה כן. כשאדם לומד שהוא יכול לסמוך על עצמו, זו המתנה הכי אפקטיבית שיש למצבי החיים שלו לתת לו. הכי לימונדה מלימונים
לא יודעת עם שלם יותר אבל מועצם יותר, זה כן. כשאדם לומד שהוא יכול לסמוך על עצמו, זו המתנה הכי אפקטיבית שיש למצבי החיים שלו לתת לו. הכי לימונדה מלימונים