זהו,

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
זהו,

לחמתי מול עוד מילחמה שלי! אוי כמה היא כואבת...ואין לי מושג מה יהיו התוצאות אך העיקר שהתמודדתי מול הצורך להישען על משהו בכדי לא ליפול,כשלמעשה התחלתי לשקוע.אז ויתרתי על המשענת היקרה,הצבתי לה עובדה שאנני מובן מאליו,בי לא משחקים,אני לא שק איגרוף,אני לא ספוג יחס כזה גם אם יהיה עלי להיפרד מהמשענת הזו. אני יודעת שאם אפרד מהמשענת הזו יהיה לי בהתחלה קשה אולי,אך לפחות אני ירגיש יציבה ועם הזמן הכאב שלי יגיע להבנה שהמעשה היה הכי נכון שיש! בעולמנו יש המון שיעורים,כל יום שיעור אחר.קל בינוני וקשה.אנחנו בוחרים איך להתמודד עימם. g99...

יה-יה

New member
את יודעת מה הכי אהבתי בהודעה...?

את המשפט: "...ואין לי מושג מה יהיו התוצאות..." אנחנו אף פעם לא יודעים באמת מה יהיו התוצאות. איזה הוא החלק שבנו, ש"יודע" את התוצאות? זה שכותב את התסריטים הדמיוניים... זה שמונע מאיתנו לעשות דברים, כי הוא "יודע" את התוצאות... זה שדוחף אותנו לעשות דברים, כי הוא "יודע" מה טוב בשבילנו... טוב שלא שאלת אותו. בהצלחה

*g99

New member
תודה יה יה.אני רוצה להוסיף

משהו,אני ממש לא מתמקדת באיך זה יסתיים,כי עכשיו אני צריכה להתרכז במה שעושה לי טוב,ומה שלא עושה טוב לשים בצד בלי לחשוב מה יקרה אחר"כ...העיקר שעכשיו ה"רע" יעלם והטוב ישרור לו. אני יודעת שהאושר נימצא איתי כרגע.אני לא אומרת שכל הזמן טוב,אך מה שממש מציק,אני מזיזה כי זה לא עושה לי טוב שהוא לידי כרגע. g99...

*g99

New member
תודה,

ומה שעושה לי יותר טוב,זה לדעת שעוד אנשים מבינים מדוע אני כה מאושרת.זה מראה לי שהם מבינים את מטרת ערבע ההסכמות וחיים באושר או לפחות עוברים את התהליך הלא קל הזה. תודה! g99...

למעלה