זהו...

אמאלולי

New member
זהו...../images/Emo7.gif

אז זהו. עכשיו זה סופי ורשמי - השלילי השלישי! דווקא כשהכל נראה כל כך טוב ומבטיח - עם שני עוברים יפים בני 8 תאים וללא שברים, עם תמיכה מקסימלית והמון אופטימיות ואפילו מכשפה שטרם נתנה את אותותיה. לא מוצאת מילים לתאר את הכאב והעצב שאין להם סוף. ואתמול בערב כשהשכבנו את לולי לישון הוא חיבק בובה של דובי ואמר שזהו אחיו הקטן... ואני? אני חיבקתי אותו חזק ונישקתי וליטפתי ואמרתי לילה טוב בשקט ויצאתי מהחדר כדי לבכות. וממשיכה עד עכשיו. נכון, כלפי החוץ הכל נראה רגוע וחייכני (למעט כשהאיש מתקשר לבדוק שהאישה שלו עוד מתפקדת) אבל הלב - הלב לא מפסיק לבכות לרגע.

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo24.gif אין מה לומר. רק קחי חיבוק

גדול ונקווה נקווה שהטיפול הבא יהיה הטיפול האחרון.

ayoosh

New member
שולחת ../images/Emo39.gif

ושללולי יהיה כמה שיותר מהר אח אמיתי עם
משלו לחבק...

einav8

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת....

מם 1971

New member
מצטערת../images/Emo24.gif

ומאחלת לכם בכל ליבי שהטיפול הבא יהפוך אתכם למשפחה של ארבעה (לפחות!)

בבוצי

New member
קבלי חיבוק גדול../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע, מאחלת לך שבפעם הבאה תצליחי וללולי יהיה עוד אחים.

אמאלולי ../images/Emo14.gif ../images/Emo24.gif

לא מצאת מילים כדי לתאר את הכאב, כי הן לא קיימות, אבל אנחנו מכירות את התחושה... צמרמורת עשית לי לגבי מה שכתבת על לולי הקטן.... ואחרי שאם 1971 כתבה שתהיו משפחה של 4, אולי בגלל זה היה צורך לטיפול הרביעי (ואחרון!!!!!!) רק הצלחות!!!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אמאלולי ../images/Emo14.gif

שונאת את הרשמי הזה, זה שמכריח אותנו להודות שזה שלילי ושהכל נגמר
. אל תסתירי את הדמעות יותר מידי. כשתלכי לישון שימי ראש על כתפו של האיש ותבכי את הכל החוצה. לא כל הזמן צריך להיות חזקים. צריך גם כוח להיות חלשה, להתפרק, לבכות ולהתייאש לרגע. אחרי הבכי תבוא ההקלה, והידיעה שבפעם הבאה זה יהיה חיובי באופן רשמי ומתמשך
.
נועם

אמאלולי

New member
תודה ../images/Emo24.gif

באופן כל כך חריג אני פותחת את המחשב בערב מהבית. (מנצלת את הדקות שהאיש עושה ללולי אמבטיה
) חייבת לומר תודה לכולכן על התגובות החמות והמסרים האוהבים.(שוב דמעות בעיניים... אוף! הכל מצליח לגרום לי לבכות היום) חייבת לסגור... אני.

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך מקווה שלולי יחבוק בקרוב אח/ות ולא רק
מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הרביעי יהיה האחרון

neta2

New member
אוי אני ממש מצטערת../images/Emo7.gif

אין מזור לכאב הזה. ובמיוחד לאור העובדה שהיו עוברים יפים, והיתה אופטימיות.. כנראה זה שאלה של סבלנות וזמן
מקווה כי הרביעי יהיה המנצח.

זקיקית

New member
קבלי חיבוק גדול ותבכי את כל הבכי

החוצה. זה כואב, אבל הזמן ירפא. אני שולחת לך את כל הכוחות כדי לעבור את המשבר, לצאת מחוזקת ולהמשיך לטיפול הבא ואינשאללה האחרון!!!

לי מ ו ר

New member
אוי מתוקה

אין לי מילים לנחם. כל שלילי יותר כואב ויותר פוצע. שולחת לך חיבוק חם ודואג.

למעלה