זהו? אתם כבר חורפים? אני נשפכתי על הספה...וכעת התעוררתי מי מכין קפה?
ש שמים1 New member 3/12/05 #1 זהו? ../images/Emo3.gif אתם כבר חורפים? אני נשפכתי על הספה...וכעת התעוררתי מי מכין קפה?
א אלמרה New member 3/12/05 #2 שתיתי קפה אכלתי ת'עוגיות... שוחחתי עם חברה טובה טובה. קראתי בבלוג של אחרת. אפילו הגבתי לה שם. דוקא נחתי אחה"צ חשבתי לאגור כח ללילה... אבל איפה! כולם נמים... גם חנה קמה דנה נמה... והעייפות מפעילות היום כנראה תכריע אותי ואצנח למיטה. אלא אם כן.... נו?
שתיתי קפה אכלתי ת'עוגיות... שוחחתי עם חברה טובה טובה. קראתי בבלוג של אחרת. אפילו הגבתי לה שם. דוקא נחתי אחה"צ חשבתי לאגור כח ללילה... אבל איפה! כולם נמים... גם חנה קמה דנה נמה... והעייפות מפעילות היום כנראה תכריע אותי ואצנח למיטה. אלא אם כן.... נו?
א אלמרה New member 3/12/05 #8 מה? תפוח אדמה! חשבתי שאת מארגנת מלחמת כריות, או ערב פיז'מות, מסיבת ריקודים או משהו... ברחו כולם בינתיים... אז מה נשמע?
מה? תפוח אדמה! חשבתי שאת מארגנת מלחמת כריות, או ערב פיז'מות, מסיבת ריקודים או משהו... ברחו כולם בינתיים... אז מה נשמע?
ל לוקחת לריאות New member 3/12/05 #13 ממממממממממממממממממממ מאשרת את התחת הזה.... איך את יודעת מה אני אוהבת חבל"ז