זהו?!

SHMEKadam

New member
זהו?! ../images/Emo201.gif

זהו, שבק? הגחתם לשנה, עשיתם 4 הופעות חימום, הוצאתם אלבום (מצוין), הופעת השקה אחת, ונעלמתם חזרה על ערפל התהילה? ככה אתם משאירים אותנו עם טעם של עוד, עם דיסק ביד וכלום בפיתה? לא מצפה שתחרשו את המדינה, אבל מה איתכם? יש לא לעשות יח"צ, ויש להתנדף מהתודעה. זה לא מה שציפיתי, בכל זאת. אולי הייתה לכם התפרצות של כישרון ורעיון על אלבום, וטוב מאוד שהוצאתם אותה אל הפועל. אבל אנחנו צמאים לעוד. אני רק מקווה שכל הציניקנים לא צדקו, ושבאמת כל העסק הזה היה בשביל שיהיה לכם קצת פחות ריק בכיס (ואני בד"כ לא מזלזל בשיקולים של אמנים). זהו. רק רציתי להגיד את אשר על לבי. גילוי נפש מאת אדם ליברמן בא לסיומו. תגובות?

K180

New member
עדיין אי אפשר להגיד את זה!

מה עם הקליפ שחמי הבטיח פה? מה עם הסרט התעודי? רק אם תהיה תקופה ארוכה בלי שום חידושים אחרי אלו יהיה מותר להתייאש, בינתיים - לא!

SHMEKadam

New member
מצטער...

פשוט כל כך הרבה פעמים התאכזבתי מהשבק... קשה לי להאמין כרגע שיהיה המשך נורמלי למה שהם התחילו... מקווה לטוב.

vc15

New member
ואללה צודק..

אחי שתבין.. שבק כל פעם באים בבום והולכים להרבה זמן.. אבל שהם חוזרים.. אווווווווו אווווווו שהם חוזרים!! שווה כל שנייה!! חמי הבטיח שבקרוב יוצא קליפ וסינגל חדש של השבקקקקק!!! ושלא לדבר על הסרט כמובן.. אז כמו שכבר נאמר פה.. עד אז אלוהים גדול.. ושבק ס' אימפריה!!!!!

shaylev69

New member
תאמין לי אדם שאין לך מה לדאוג

הסיבות העיקריות שהם נעלמו שזה שיש להם עוד עיסוקים וגם הדיסק לא הכי מצליח לכבוש את הקהל שלא זוכר את שבק עובדה ברורה היא שלא משמיעים אותם ברדיו בטוח שיהיו הופעות והקליפ השני אמור לצאת בקרוב אז יהיה בסדר רק קצת לאט תמשיכו להאמין

l i s H A

New member
משהו אחד שהפריע לי.

"וגם הדיסק לא הכי מצליח לכבוש את הקהל שלא זוכר את שבק..עובדה ברורה היא שלא משמיעים אותם ברדיו" אחד הדברים הלא נכונים היא להתסמך בהצלחה של דיסק על השמעות ברדיו.. יכול להיות שהדיסק באמת לא מצליח אבל אחד הסממנים לזה הוא ממש לא הרדיו.. קח לדוגמא את היהודים מציאות נפרדת תפץ תאוצה מטורפת והקהל הלך וגדל באותה תקופה, כמו שכבר אמרו "הקהל הצביע ברגליים" והרדיו עדיין שמו פס נורא נורא גדול עליהם, והתעלם מהם כלא היו.(יש שיאמרו, עד שבאה נינט) הנקודה היא שרדיו הוא כן מייצג, וזה היה נורא כיף ומשמח אם הדיסק החדש היה זוכה ליותר הכרה ברדיו אבל לא, זה לא מייצג את אחוזי הקנייה שלו אם לא הבנתי אותך נכון, מצטערת
(הלוואי שלא יתפתח מפה דיון ענק)

ToMa7

New member
עוד פעם מספידים אותם?! אתם רציניים!?

היה על זה נושא כבר פה דיברנו תירגעו הכל בסדר מכירים את המשפט 'השקט שלפני הסערה' :) אם לא תכירו אותו עכשיו וחכו זה ישתלם בסוף :p ש.ב.ק.ס אימפריה !!!!!=]

natan44

New member
אופטמיות זה יפה

אבל סרט הם הבטיחו כבר ליפני שנים ובהופעה כבר היית "מכירת כטיסים" כמה זמן לוקח להוציא אותו למה הם מחכים?? חמי דיבר כאן ליפני חודש ובנתיים כלום אני יודע שלכל אחד יש עיסבוקים משלו מוקי עם אלבום חדש וחמי ומירו בשלהם אבל כל כך הרבה זמן של שקט זה ניראה שזה הולך להישאר ככה למרות שאני מתתת שיהיה כבר משוו ומתפלל לזה כל פעם שאני שומע אותם באמפי אז יאללה שבק תראו לנו אתכם מחכה ומתגעגע

SHMEKadam

New member
על זה בדיוק אני מדבר נתן...

זו הבעיה בשבק. הם נעלמים בשנייה כמו שהם מופיעים בשנייה... וככה פתאום הם יפסיקו להופיע ולקדם את האלבום... ככה אני רואה את זה כרגע. ועל תתנו לי את הסרט כדוגמא, כי אני שומע שהוא "אוטוטו יוצא" כבר מ-2004...

M C A

New member
מ-2003 אבל מי סופר

איתך בכל מילה אחי שבק חשובים מדי כדי להתנדף אל האוויר שוב.

shaylev69

New member
להגיד לך דברים כדי להרגיע אותך אני לא יכול

נכון הם לכאורה לא כאן... נכון הם אומרים פה ושם דברים אבל אחרי שיצא לי לדבר פה ושם עם פילוני תאמין לי שהם עובדים ותאמין לי שהכל יהיה לטובה רק עוד קצת סבלנות ואם כבר אז בואו נעזור לדחוף את האלבום אני לבד לא יכול לשכנע את גלגלצ לשדר יותר שבק

למעלה