זהו...

לאו13

New member
זהו...../images/Emo10.gif

נגמרה העונה הראשונה..!! אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: שחקן אהוב: דמות שנואה: שחקן שנוא: איזה פרק הכי אהבתם: איזה פרק פחות אהבתם: מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: זהו...

h a s

New member
אני:

אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: ניני!! שחקן אהוב: ידידיה ויטל!! דמות שנואה: רוח'לה
ואילן! שחקן שנוא: טל מוסרי (לא יודע לשחק טוב) ולירון לב. איזה פרק הכי אהבתם: 29. נראה אולי גם 30. איזה פרק פחות אהבתם: הפרקים הראשונים. משעממים!! מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: לילי תשב בכלא.

shoooko

New member
../images/Emo27.gif

דמות אהובה:מממ מהבנים-ניני,מהבנות-מיקה ונטשה שחקן אהוב:מממ מהבנים-מיכאל?מהבנות-שירה ועדי דמות שנואה:מממ אסיה מעצבנת אותי
סליחה...יעל
שחקן שנוא:אין
איזה פרק הכי אהבתם:של אתמול אולי
ואולי של היום
איזה פרק פחות אהבתם:מממ
מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה:הסדרה הולכת להסתיים בפרק 60.

yaki123

New member
אנשיםםם יש לי 2 שאלותתת../images/Emo26.gif

למה רשום במתב דיגיטל פרק 30 ואחרון
מה זה נגמר
אמרו שיש 60 פרקים
אם יש 60 פרקים,מתי תתחיל העונה השנייה

Sr Tomerica

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

זה לא נגמר, לעונה הראשונה יש שני חצאים, כאשר היום מסתיים החצי הראשון שהכיל כ - 30 פרקים. ממחר החצי הראשון ישודר שוב בשידורים חוזרים. החצי השני שמכיל אותו מס' פרקים ייעלה בערוץ הילדים ב - 1 לספטמבר.

תשובה + ../images/Emo58.gif

דבר ראשון חדשה כאן ואני בת, קוראים לי שירה! דבר שני מחר יתחילו שידורים חוזרים של העונה הראשונה, בסופם תתחיל העונה השניה אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: איה שחקן אהוב: מיקי קם משחקת מעולה את רוחל'ה דמות שנואה: אלינור ואילן שני מופלצים שחקן שנוא: לא יודעת... איזה פרק הכי אהבתם: אני אהבתי פרק 27 עם הקקטוסים איזה פרק פחות אהבתם: לא יודעת.. לא עולה לי מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: אהמ.. בסוף הכל טוב.. בטוח! אם מי ניני יהיה? בטח אדם+איה מיקה+אבי דורי+נטשה דדי+דגנית מה רוני עם ניני? או שכל אחד יהיה לבד? או ימצאו בני זוג אחרים? אם תרדו יש
אם אני לא טועה לפי מה שקראתי אסיה (יעל) מתה

לאו13

New member
אויי שכחתי לענות..חיחי

דמות אהובה:מהבנות-מיקה ובנים -ניני שחקן אהוב:אבי קרוניק דמות שנואה:רוני שחקן שנוא:לילי (אני לא זוכרת איך קוראים לשחקנית..) איזה פרק הכי אהבתם:29 ונראה לי 30 איזה פרק פחות אהבתם:זה הפרק שדגנית ירתה באבנר!! (כמו שמיכאל אומר)ב-ו-ר-י-נ-ג!! מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה:אמ... אסיה תטפל באיה וניני

למעלה