נגמרה העונה הראשונה..!! אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: שחקן אהוב: דמות שנואה: שחקן שנוא: איזה פרק הכי אהבתם: איזה פרק פחות אהבתם: מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: זהו...
אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: ניני!! שחקן אהוב: ידידיה ויטל!! דמות שנואה: רוח'לה
ואילן! שחקן שנוא: טל מוסרי (לא יודע לשחק טוב) ולירון לב. איזה פרק הכי אהבתם: 29. נראה אולי גם 30. איזה פרק פחות אהבתם: הפרקים הראשונים. משעממים!! מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: לילי תשב בכלא.
זה לא נגמר, לעונה הראשונה יש שני חצאים, כאשר היום מסתיים החצי הראשון שהכיל כ - 30 פרקים. ממחר החצי הראשון ישודר שוב בשידורים חוזרים. החצי השני שמכיל אותו מס' פרקים ייעלה בערוץ הילדים ב - 1 לספטמבר.
דבר ראשון חדשה כאן ואני בת, קוראים לי שירה! דבר שני מחר יתחילו שידורים חוזרים של העונה הראשונה, בסופם תתחיל העונה השניה אז עכשיו כל אחד יגיד: דמות אהובה: איה שחקן אהוב: מיקי קם משחקת מעולה את רוחל'ה דמות שנואה: אלינור ואילן שני מופלצים שחקן שנוא: לא יודעת... איזה פרק הכי אהבתם: אני אהבתי פרק 27 עם הקקטוסים איזה פרק פחות אהבתם: לא יודעת.. לא עולה לי מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה: אהמ.. בסוף הכל טוב.. בטוח! אם מי ניני יהיה? בטח אדם+איה מיקה+אבי דורי+נטשה דדי+דגנית מה רוני עם ניני? או שכל אחד יהיה לבד? או ימצאו בני זוג אחרים? אם תרדו יש
דמות אהובה:מהבנות-מיקה ובנים -ניני שחקן אהוב:אבי קרוניק דמות שנואה:רוני שחקן שנוא:לילי (אני לא זוכרת איך קוראים לשחקנית..) איזה פרק הכי אהבתם:29 ונראה לי 30 איזה פרק פחות אהבתם:זה הפרק שדגנית ירתה באבנר!! (כמו שמיכאל אומר)ב-ו-ר-י-נ-ג!! מה נראה לכם הולך להיות העונה הבאה:אמ... אסיה תטפל באיה וניני