זהו... 16:35

נעמי 1

New member
זהו... 16:35

נפרדנו אחרי 35 חודשים. מחר הראשון באוגוסט. יום חדש. חודש חדש. פרק חדש. ממשיכים הלאה. נעמי, חוזרת לאופטימיות.

פרק חדש ../images/Emo25.gif

תקופה חדשה, אווירה שונה, פנים חדשות. איך סבתא שלי היתה אומרת , במקום שבו נסגרת דלת אחת, נפתחת דלת אחרת. בהצלחה מותק

סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר

מאחלת לך אופטימיות נצחית

פיראט*

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo66.gif

נעמי... תמשיכי לחייך אל הצד היפה של החיים... כי אין תחליף לאופטימיות.

giulietta

New member
נעמי לי../images/Emo20.gif

נכון... זה מעייף להתחיל שוב מחדש... כל כך קל ונוח וטוב להיות עם הישן והמוכר... אבל לפעמים אין ברירה... ומה שמפתיע בדיעבד זה לגלות שהשינוי היה הרבה יותר קל ממה שחששנו.. בהצלחה נעמי. ג´ול

../images/Emo24.gif חברה שלי...

מי כמוני יודע עד כמה הפרידה הזו קשה לך...כמעט בלתי ניתן לדמיון... אני שמח שאת אופטימית (לא שלרגע בודד פיקפקתי בזה) ושאת ממשיכה הלאה.
ובשולי החדשות...גם לי הוא יחסר...

נקיטה...

New member
נעמי...

סיום... התחלה... סיום... התחלה... התחלה נפלאה, אישה קסומה.
ענת

נשית~37

New member
לנעמי...../images/Emo20.gif

זה קשה...זה יכאב...אבל זה פתח למשהו חדש. ג´ולייטה כתבה יפה ואני מזדהה עם דבריה, ההתחלות קשות אבל בדיעבד מתגלות כדבר הכי נכון לעשותו, בעיקר כשמגיעים לנקודה שאין ממנה חזרה. בהצלחה לשניכם
.

nightroll

New member
את יודעת מה אומרים...

אחרי שזוכים באוסקר, התהילה הורסת את הנישואים...

זהר nj

New member
אנלא יודע

על מה הברכות ו האיחולים אבל אם מדבר בנעמי ..אז מזל טוב!!! בהצלחה!! היי מאושרת!!! ו סעממאאאק על מה מדובר בדיוק?

שייכת

New member
כל סוף הוא התחלה חדשה...

טובה יותר. ב ה צ ל ח ה. וכמובן, איך לא בשעה כזו, בוקר טובבבבבבבב מהמעריצה שלך, שייכת

נעמי´לה היקרה שלי../images/Emo24.gif

אופטימיות, נחישות וחוזק - זה את. אוהבת אותך

טליה34

New member
נעמי

דלת נסגרת ואחרת נפתחת. תמיד. לפחות כך אני מאמינה....וזו תמצית האופטימיות. מה שלא יהיה......רק בהצלחה.

למעלה