זהו שלילי וודאי

shirili1

New member
זהו שלילי וודאי

עשיתי היום בדיקת דם,והתקשרו להגיד לי שהתשובה שלילית לא הלכתי לעבודה, לא רציתי שיראו את פני נפולות. בכל אופן כמו שאמרתן כל סוף הינו גם התחלה חדשה אז לא מתיאשת וממשיכה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שירילי ../images/Emo14.gif

אני מקווה שלא תתרגלי להסוות את הפנים. שלא תתרגלי לשמוע שליליים. מצטערת שזה מה שקיבלת יקירה
אבל כמו שאמרת, סוף זה תמיד התחלה. אז היום בוכים, ונותנים לפנים ליפול עד הרצפה ועד החצר למטה. מכניסים את הראת מתחת לכרית ובוכים ומרחמים על עצמנו. מחר הפנים כבר יחזרו למקום, ורק צל קטן ישאר מעל הגבות, כי העיינים לא יהיו צוחקות כרגיל. מחרתיים פשוט תמצאי את עצמך מתכננת בשצף קצף את המהלכים הבאים
מוכרחים להמשיך לחתור, כי אי שם המעלה הזרם מחכה לך תינוק קטן.
נועם

רומי 007

New member
בים ההודעות

ההודעה העצובה שלך כמעט הלכה לאיבוד. יופי שאת לא מתייאשת יופי שלא הלכת לעבודה מגיע לך גם יום אחד של התפנקות. מקווה שבפעם הבאה יצליח ושבוע שלם לא תלכי לעבודה ורק תחגגי.

../images/Emo14.gif כמה עצוב...

אבל טוב שאת לא מתייאשת! תהיי חזקה ותמשיכי לחתור כדי להשיג את המטרה.

saga

New member
../images/Emo4.gif

מצטערת לשמוע שהחודש לא הלך, אבל מצד שני שמחה לראות שאת לא מתייאשת ויש בך את הכוח להמשיך. אז אני באה לתת לך
גדול שידחוף אותך קדימה, ולהזכיר לך שיהיה טוב.
לחיי הצלחה מסחררת בחודש הבא

זוליק

New member
כמה עצוב לי ../images/Emo7.gif

קיוויתי שאני אהיה האחרונה שאבשר על שלילי, אך אני רואה שזה ממשיך בשרשרת. כנראה שזה לא החודש שלנו... שמחה על האופטימיות
ושואבת ממך כוחות, עד לפעם הבאה. שולחת לך

קייצית

New member
היי שירילי, מצטערת על השלילי

אצלי שאני לא הולכת לעבודה במצבים כאלה נהיה לי יותר רע. את מסוגלת לפנק את עצמך כשאת בבית ? זה הכי טוב, ללכת לקוסמטיקאית, לקנות משהו נחמד לעצמך, סתם לשבת בבית קפה, לשבת מול הים (יש לך ים ?) בכל מקרה כשאני נשארת בבית כשאני למטה אז בד"כ המצב שלי מחריף כי אני לא יודעת לפרגן לעצמי. מקוה שאת כן תדעי , מגיע לך !! מאחלת שבפעם הבאה את תצליחי. שלך, קייצית

למעלה