זהו עשיתי את זה...

pardoi

New member
זהו עשיתי את זה...

לאחר הרבה הרבה הרבה חמשבה...היום הגשתי מכתב התפטרות... קשה לי קצת עם זה אבל אני יודעת שזה לטובה...אני כבר באה בלי חשק, כבר לא כזה כיף לי כמו שהיה לי בהתחלה...אני אתגעגע להרבה אנשים...אבל אני בטוחה שעם הרבה אני אשאר בקשר... גאה בעצמי שהיה לי את האומץ... שבת שלום לכולם ושנה טובה

עדידי20

New member
היי! קודם כל....

זה שאת שלמה עם ההחלטה זה הדבר הכי חשוב! איפה עבדת אם אפשר לשאול? או לפחות באיזה תחום? ומה את מתכננת הלאה? מחפשת עבודה חדשה? מה שלא יהיה, שיהיה המון בהצלחה!

pardoi

New member
אז ככה

עבדתי בשירות לקוחות אינטרנט, במקום שתכל'ס יש שם אחלה אנשים רק שלאחרונה הבוסים לא ממש מפרגנים... בעסה לי לעזוב אנשים שאני אוהבת לעבוד איתם כי הם אחלה אנשים אבל אני עדיין אשאר איתם בקשר לגבי עבודה חדשה אני מחפשת משהו פקידותי בהיי טק, בהרצליה פיתוח (אני גרה בהרצליה) אגב העבודה הנוכחית שלי היא בפתח תקווה ככה שזה יהיה לי יותר נוח, והשכר יותר גבוה על אותן שעות

מזל טוב ../images/Emo48.gif

כל הכבוד על שהגעת להחלטה ומימשת אותה. יש כבר כיוון לגבי עבודה חדשה?

pardoi

New member
יש כיון

מחפשת להיות פקידת קבלה או עוזרת אדמינסטרטיבית בהיי טק וכאלה יש לי ראיון ביום שני למקום ממש נחמד וגם יום ראשון שלאחריו מקווה שילך טוב תכל'ס לקחתי סיכון שעזבתי בלי מקום חדש אבל לא הייתי מסוגלת יותר (אגב הררש צוות שלי -מרוב שהיא רואה באיזה מצב על הפנים אני מגיעה לעבודה, הציעה לי שעל השבועיים האלה היא תשלם לי ואני אשאר בבית... אבל אני לא מוכנה, יש שיקראו לי פריירית אבל אני רוצה לסיים בדרך הכי יפה, שיזכרו אותי לטוב ולא כרע...)

למעלה