זהו סיפור חיי....

נסיה 5

New member
זהו סיפור חיי....

יש לי שני הורים ושתי אחיות אחת עם הפרש של 9 שנים והשניה 6 שנים ואני האחרונה.
לשתיהן יש שני ילדים ובעלים :)
נולדתי לקוית שמיעה ואמי החליטה להגיש את חייה על מגש הכסף כדאי שאני אתקדם בחיים ואהיה רגילה לכל דבר.
כמו כל אחד שמוגבל בפעילות פיזית היה לי קשה בסביבה הרגילה ומצאתי את עצמי מתבודדת מאנשים וצמאה להעניק לכולם המון אהבה ושמחה.
הצלחתי לפעמים ולפעמים לא...
התחלתי את חיפוש אהבה שלי בגיל יחסית מאוחר בגיל 24.
לא היו לי חברים וחברות בגלל טראומות הילדות שעברתי במסגרות חינוך....
בגיל 24 הייתי בשלה לזוגיות וגם הייתי מסודרת כלכלית. היה לי עבודה.
ניסיתי את מזלי באתרי היכרויות נפלתי כמו כולם על כל מיני כאלה שרצו אותי וכאלה שלא רציתי אותם.
היה הרבה מאוד ג'יפה באתרים האלה אך לא התייאשתי...
עד שנפלתי על מישהו עובד באגד במקום מגוריי. ב13.5.2010 הכרתי את הבחור.
הוא היה "פנוי רגשית" אחרי פרידה של חצי שנה מאקסית, היה לנו קליק ראשוני טוב מאוד והחלטנו להמשיך הלאה.....
הסכמתי שיוריד אותי בביתי ושאלתי אותו איך הוא מכיר את האיזור הוא אמר לי שהיתה לו איזה "דייט" בקרבת האיזור שלי שכנה בעצם...
היה נחמד ביננו מאוד...
היתה לו משפחה באזור הדרום הוא פירנס את הוריו לגמרי... מחצית מהמשכורת שלו הלכה להוריו שמימן להם אוכל, חלק מתשלומי הבית, והרבה סיגריות עבור אביו...
לא היה לו בכלל כסף לכלום ואני החלטתי לסייע לו חלקית באוכל, שכר ארנונה ודירה.
הוריו לא אהבו את זה שיש לו חברה שנכנסת לחייו וטוב לו...
הבחור לא רצה כל כך להתחתן איתי ובמקום מסויים התחלתי לפקפק בקשר שלי איתו.
אבל הדברים התגלגלו הלאה והרגשתי שיש כל הזמן מתח באוויר בגלל הוריו, לא היה לי שקט מהם, כל הזמן היו טלפונים והם ליכלכו עלי המון וזה לא היה נכון בכלל...
והוא דיבר על האקסית שהיתה לו והרגשתי שאני לא במקום הנכון איתו אבל אהבתי אותו אהבה עיוורת..
והמשכתי להעניק לו הרבה אהבה, חום, חיזוקים, כיף (שילמתי הרבה פעמים על הופעות, מלונות ועוד) ולימדתי אותו את דרכי החיים כמו קניות ועוד....
האחיינים שלי החלו לפתח כלפיו קשר חזק ועמוק ואני הרגשתי שמשו מפריע וזה היה ההורים שלו...
ביום הולדתי הוא הציע לי אירוסין והסכמתי כי ראיתי שהוא מעוניין בי.
החלטנו להתחתן ב13.3.2010 סגרנו אולם, שמלה והכל כשאת רוב הכסף אני שילמתי והכל.
פתאום אמו החליטה שהיא רוצה לבוא אל מקום מגורנו, והיתה שבוע בביתו אני לא הורשיתי לבוא אליו כשאמו היתה שם, ואז היה לי הרגשה חזקה ביותר שהיא הלכה אל האקסית שהיתה לפני ואמרה לה כנראה שהיא תהיה הכלה ולא אני, ועדיין הוא לא הראה לי סימנים שהוא רוצה אותי והיה מושפע כל כך חזק מהוריו שעשו לו שטיפת מוח רעה נגדי...
היחסים הידרדרו וב4.12 הורי החליטו לבוא לביתו ושאלו אותו חד משמעית האם הוא רוצה להתחתן איתי התשובה שלו היתה:
מה יוצא לי מזה אם אני מתגרש ממנה בעוד שנה?
הייתי בהלם, אמי שאלה אותי מיד מה אני רוצה לעשות אמרתי שאני לוקחת את כל הדברים שהיה לי בביתו אל בית הוריי...
בזה גמרנו את הסיפור.
זמן קצר אחרי הפרידה ייצרנו קשר, מיוזמתי הוא סיפר לי שהיה חולה מאוד מאוד ותיכנן באותו ערב לבוא להוריו ולהגיד להם שיקבלו אותי כחלק מחייהם או שלא יראו את הבן שלהם יותר..
אבל אני לא קניתי את זה כי ידעתי שהוא לא אהב אותי כל כך ודיבורים לחוד ומעשים לחוד...
במהלך התקופה היינו און אנד אוף ושבא ממנו או ממני, והוריו לא אהבו את זה בכללושוב ניסו לפגוע בי בדרכים שונות ואז הוא שוב התחיל לפגוע בי ואני השבתי לו לעיני כל הנוסעים באוטובוס (היה נהג) והטחתי בו שהוא לא גבר אלא סמרטוט.
באותו רגע לא היה דרך חזרה ולא רציתי..
שנתיים תמימות התחלתי לנסות לשקם את עצמי והלכתי לנסות כל מיני דברים הלכתי לפסיכולוג, הלכתי לסדנאות שיראו לי איפה טעיתי בזוגיות ובי, ומפעם לפעם הייתי בקשר במסנג'ר איתו.
הוא סיפר לי שחזר לאקסית, אחרי זמן מה היא החליטה להיפרד ממנו סופית, ושוב היה לבד והיה שתיקה במסנג'ר והבנתי שיש לו שוב מישהי..
והמשכתי לחפש והתחלתי לחשוב שאולי עשיתי משהו לא בסדר והייתי צריכה לחזור אליו.
ופתאום הגעתי לכאן לפורום הזה שכאן וכל הוותיקים העניקו לי כל כך הרבה כוח וחיזוקים, כמו מלאך עם כנפיים שמחבק חזק את האדם הבוכה ככה הרגשתי בפורום הזה...
כל כך הרבה תמיכה, ותקווה הענקתם לי, וגם גלית שהיתה איתי כל כך הרבה זמן והעניקה לי המון המון כוח לא ידעתי איפה להיות.
המצב הנפשי שלי הדרדר מאוד ועל הדרך גם משפחתי היתה מפורקת לגמרי האחיינים שלי לא רצו להיות איתי, ואמי... מצבה הבריאותי הדרדר יותר ויותר ככה שמצאתי את עצמי הולכת לעבודה, עושה שיעורי נהיגה ונוסעת מהר מהר להרבה בתי חולים.
אמי לקחה מאוד מאוד קשה את הסיפור שהיה כאן ושיגע אותה שהוא המשיך בחייו כשעשה לי צלקת רגשית איומה ביותר...
בהמשך הזמן המשכתי לחפש שוב ושוב... הלכתי לכל מיני מיסטיקנים למיניהם והם אמרו לי שבחודש מאי 2012 אכיר מישהו רציני שיכול לבוא לחתונה מישהו שהוא יאהב אותי כאילו אני עולמו ובמהלך השנה הבאה אקים משפחה ויהיה לי עבודה טובה. ככה אמרה לי אחת המיסטיקניות....
במהלך התקופה של השנתיים החלטתי לבקר את האקסית במקום עבודתי ולשאול אותה מה קרה פה היא אמרה שהיא החליטה להיפרד ממנו כי ראתה שהוא לא טוב בכלל.. ובנוסף שאלתי אותה אם אמו ביקרה אותה היא אמרה שכן ועל המקום הבנתי שאמו החליטה שהיא תהיה הכלה, התחושה שלי היתה נכונה, אבל גם היא היתה שבורה כמוני.
התחלתי להוריד במשקל חיי לא היו חיי....
רק שיברון לב היה לי מהפרשה הזאת, וגם שראיתי את אמי מפרפרת בין חיים למוות ואבי היה עייף ומותש מכל הבלאגן שהיה מסביב לאמי.
והבקשה שלי אמי היתה שלפני שהיא תלך לעולמה היא רוצה לראות אותי מתחתנת ומולידה ילדים.
באחד הדייטים ראיתי אותו ואת החברה שלו שגרה כמה בניינים אחרייהוא כמעט התנגש בי בכוונה... ראיתי אותו והוא התקרב אלי עם הפגוש של האוטו ונתן לי "נשיקה" עם אוטו הוא ניסה לדרוס אותי כנראה אך אני הייתי חכמה וברחתי מהר....
ופתאום התגלה הבשורה האקס מתחתן, הוא מתחתן עם מישהי שהיתה שכנה שלי כמה בניינים רחוק ממני.
הוא מתחתן בחודש יוני.
נשברתי, פשוט נשברתי חשבתי שאני רוצה לגמור עם חיי.... קיללתי אותו ואת האישה העתידית שלו קללות שאי אפשר לתאר...
ואז... הגיע האור האמיתי.

נסיה 5

New member
המשך...

ב22.5.2012 היה לי דייט עם מישהו שהכרתי בדיוק מאותו אתר שהכרתי את הקודם.
הוא הגיע מעיר אחרת והוא רצה להכיר מישהי רצינית ולא ידע לאן הדברים יתגלגלו....
הוא עזב את מקום מגוריו ואת אמו (אין לו אבא ואחים :() ונסע לעבודה חדשה במקום מגוריי והוא היה בודד ועצוב וזמן קצר אחרי התאקלמות מצא אותי ואני אותו
היה לנו קליק מצויין מצאנו את עצמנו מדברים שעות ארוכות ופשוט הרגשנו טוב מאוד...
הוא היה נרגש ואני הייתי הססנית וחשדנית.
אבל נתתי צ'אנס..
בפגישה השלישית הוא שמע בומים מאחד הבניינים אמרתי לו שזה הקודם לפניו חוגג חינה
בפגישה החמישית הוא אמר שנתחתן החורף ולא נהיה יותר בודדים ועצובים.
הימים והלילות התגלגלו והוא עשה את כל המאמצים לרפא את לבי בחיבוקים, נשיקות, ומילים חמות וחזקות. כשאני סיפרתי לו את כל מה שעברתי היו לי דמעות והוא ליקק את דמעותיי.
כשאני רעדתי במיטה הוא חיבק אותי חזק חזק ולא הרפה ממני.
היה לו סבלנות אדירה וכל פעם שראה אותי לבו פעם בחוזקה.
הוא ראה גם שמשפחתי היתה מפורקת במיוחד האחיינים לא ידעו איך לקבל אותו אחרי הטראומה שהיתה מהקודם....
אבל הוא לא וויתר
הוא לקח פרח שבור והשקה בהמון אהבה וחום עד שגדלתי...
ביום החתונה של הקודם בעבודה החליטו לקחת אותי מחוץ למקום מגוריי שלא אתנגש עם הקודם ואפילו שלא אבוא לחתונה שלו לראות אותו.. כל כך פחדו עלי מבחינה רגשית.
ובליל היום החתונה שלו הלכתי לגור פעם ראשונה עם הבחור שאהב אותי כל כך.
באותו לילה חזרתי אל ביתו הקאתי את הנשמה שלי אבל ראיתי שובל של פרחים יפים בכל הבית וראיתי אותו מחזיק בונבוניירה של לב ואמר לי שאני הבחורה שחיפש כל כך הרבה זמן
הימים תגלגלו והלילות היו חמים וכיפים
בחודש אוקטובר קיבלתי הצעת נישואין בצימר :)
הוא סיפר לי שאני האישה שחיפש במשך 20 שנה.... ואני הליידי שלו (שיר הסלואו שחלם מגיל 13 שיתגשם)
זמן קצר אחרי האירוסין אמו קיבלה אירוע מוחי וזה זירז את הגשת תהליך החתונה.
בזמן סידורי החתונה שנינו היינו רק בבתי חולים הוא עם אמו בגלל אירוע מוחי ואני בגלל אמי שכרתו לה אצבע ברגל ולא הורשתה לרדת מהמיטה ושתיהן היו במצב נפשי קשה מאוד התרוצצנו בין בתי חולים וחיפשנו את כל סידורי החתונה שלנו היה קשה ומתיש אבל האהבה שרחשנו אחת כלפי השניה זה מה שהרים אותנו למעלה והניע אותנו להתקדם קדימה.
ב11.12.2012 התחתנו באולם צנוע יחסית וכולם כל כך שמחו לשמוע שאנחנו מתחתנים.
חלום שרציתי והתגשם להתחתן בחנוכה עצמה כולל עם הרב.
שנינו היינו כבר מבוגרים בגיל הוא התקרב לגיל 40 ואני לגיל 30...
ורצינו ילדים...
בחודש ינואר חודש אחרי החתונה התבשרתי שאני בהריון כל כך שמחנו והתרגשנו..
התהליך היה מלווה בפחדים אבל היה לי קל יחסית.. זה כבר סיפור אחר
בחודש ספטמבר האחרון התבשרתי שיש לי עבודה קבועה במקום ציבורי
וב24.9 נולד לנו תינוק (חודש לפני תאריך לידה המשוער) הוא הפך את חיינו לשלמים יותר.
והיה לי בדיוק גיל 30
הכל בחודש אחד אפשר להגיד וואוו אחד גדול..
במהלך תקופת ההריון פתאום אבא של הקודם מתקשר אל אמי ומבשר לה שהבן שלהם חזר בתשובה מלאה, ואין להם שום קשר עם הבן בשום צורה ודרך...
שמחתי.
אמי שמחה מאוד מאוד לגלות ולראות שהחלומות שלה התגשמו (אמי מאוד מאוד חולה היא התעוורה מסוכרת סמויה, חולת דיאליזה, וצינתור בלב והחיים שלה כעת מאוד מאוד קשים ומעייפים ככה שלא נותר לה הרבה לחיות כנראה
)
אני אוכל לומר באמת.
אהבה מסוגלת לרפא פצעים אמנם יש לי צלקת כמו מספרי אושוויץ שיש לניצולי שואה ככה אני מרגישה אבל כשאני הולכת לישון מחובקת ומנושקת איתו ומשעינה את ראשי וידי על החזה שלו אני יודעת שהגעתי הביתה, אל הלב החם והאוהב של בעלי וכשאני קמה בבוקר ורואה אותו אני יודעת שאני לא לבד והוא יהיה איתי תמיד.
לא ידעתי מה זה אהבה של גבר עד שפגשתי אותו.
הוא נותן לי כוח לחיות, ואני אוהבת אותו כל כך...
זהו סיפור חיי

תודה לכם שעזרתם לי בתקופה האפלה ההיא.
ולכל המיואשים והבודדים והמחפשים ורואים רק ג'יפה.
תמשיכו לחפש שוב ושוב תמיד תהיו עם יד על הדופק, תהיו מאושרים וחזקים.
ולהיות מי שאתם, מי שרוצה אותכם יאהב אותכם כפי שאתם ומי שלא שלחו אותו ממכם שלא תיפגעו
כמוני.
המון בהצלחה!!!

sani48

New member
וואו נסיה היקרה

איזה סיפור מרגש,תודה רבה ששיתפת אותנו,זה נותן תיקווה להרבה אנשים שגם נימצאים בתקופות קשות,אני שמח מאוד שבסופו של דבר מצאת את האחד שלך,ושאתם כל כך מאושרים ביחד,והילד שלכם מקסים
,אין דבר יותר משמח מילדים
,שיהיה המון המון מזל טוב,מאחל לכם להיות מאושרים ככה ביחד לנצח,תשתדלי להיות יותר בפורום שיצא לך,את מקור השראה להרבה אנשים

qween6

New member
נסיה היקרה

הי חמודה,אין לי מילים לתאר כמה ריגשת אותי בסיפור חייך.אני רק כחודשיים כאן,כך שלא הכרתי אותך ולא היתה לי הזכות לעזור לך,וכל הכבוד למי שתמך בך כאן.
חייך רצופים קשיים וטראומות,ובכל זאת הצלחת והגעת אל האושר והנחלה. שמחה עבורך שאת מאושרת בנישואייך וחובקת ילד מקסים. מאחלת לך המון אושר ,והלוואי בריאות להורייך .
יש בסיפור שלך הרבה מן הגורל,ויד מכוונת,יד אלוהים הביאה אותך ליעוד שלך.
לא סתם אומרים הכל לטובה,והכל משמיים,את ההוכחה לכך.
שמחה עבורך.

Megie

New member

וואו..
כל כך ריגשת אותי, עד דמעות..
התרגשתי לקרוא כל שורה, ולראות את התמונה של הבייבי המדהים.
תמיד ידעתי כמה את מיוחדת ומדהימה, ורק חיכיתי שתמצאי את האושר שלך.. לקרוא את זה עכשיו- זאת המתנה הכי גדולה בלהיות חלק מהפורום הזה.. במיוחד לאור ההכירות שלי עם המקרה ואיתך..
הייתי שם מאז, ועכשיו..קיבלתי את הדבר הכי גדול שיכולתי לבקש- הסוף המדהים לכאב שעברת- מול ההתחלה שאיחלתי לך בחיים שקיבלת היום.
אנשים כמוך- שראויים לאושר אימיתי, מקבלים אותו.. הדרך הקשה שעברת, בנתה אותך.. והיום את מחייכת, ואני מחייכת איתך..
עשכיו לי את היום, תודה ששיתפת ונתת לי ולנו בכלל, להיות חלק מהשמחה שלך.
אני מאושרת בשבילך וגאה בך על התהליך שעשית.. אני רואה איך התחזקת ויצאת מחוזקת..
את מספקת כוח להרבה אנשים כאן, אני אוהבת אותך ושמחה שאת כאן.

נסיה 5

New member

המון המון תודה מגי, גם את עברת תקופה לא קלה וגם את מדהימה לא פחות....
כנראה שזה מה שעושה אותנו חזקים לא רק הזוגיות אלא האמונה שנוכל להתגבר על המכשולים דרך חלומות, תקווה והמון אהבה.
תודה לך!!

מקסימונת שלי את !

החזרת אותי אחורנית .....

אני זוכרת אותך בתקופה ההיא, אתה הכאב, והתסכול מאותו אקס נוראי שהיה לך ,

אני זוכרת ילדונת מקסימה, שהיתה מקור לאינסוף רעיונות מדהימים לכל מי שהתלבט איך לחגוג עם בן או בת הזוג,

ביישנית וחולמנית

עדיין יש לי את הקערה השקופה שהבאת לי את עם הממתקים והמכתב
היא שמורה לי עד היום..

אני מאחלת שתדעו המון נחת ואינסוף ימים של אושר עם הקטנטן ועם בעלך, אין ספק שאתם מקור השראה ענקי לכולנו, אותם אנשים שמאבדים את האמונה קצת כל יום ..

ושאני מחכה לפגישה שניה, הפעם עם הפיצי !

מעריצה אותך ואת הכח שבך,

תמיד נמשיך להיות לך מקום לתמיכה או אוזן קשבת, מתי שתצטרכי.

למעלה