זהו, סיימתי את "גורל אחד" הדרום קוריאנית בנטפליקס

נדירליאל

Active member
אבל אל תדאגה, אני מתחיל רומן רומנטי חדש בשם: "הצעה עסקית". כמו כן, סדרת ריאליטי בישול דרום קוריאנית - מלחמות קולינריות.
הם טובים מאוד.
כמו שכתבתי, היסוד העל טבעי חזק ב"גורל אחד" [משהו שקרה לפני 300 שנים מתגלגל עד המאה ה- 21], ולכן היה משהו משעשע מאוד לראות את הפער ואת חוטי החיבור של חלקי העלילה.
סה"כ אני בעד טלוויזיה דרום קוריאנית.

זהו, סיימתי את "גורל אחד" הדרום קוריאנית בנטפליקס​

לטעמי, זאת הסדרה הכי חלשה מבין 4 הסדרות הקוריאניות שראיתי, היו בה 2 שחקנים מהסדרה השנייה שהמלצת עליה (סיזיפוס) שהם הפסיכופט שבסיזיפוס היה האבא של גיבורת הסדרה והרופא שהיה בסיזיפוס שהיה הרע.
את ה-2 הראשונות שראיתי פירטתי בתגובה #2 שלי.

לטעמי, זאת הסדרה הכי חלשה מבין 4 הסדרות הקוריאניות שראיתי, היו בה 2 שחקנים מהסדרה השנייה שהמלצת עליה (סיזיפוס) שהם הפסיכופט שבסיזיפוס היה האבא של גיבורת הסדרה והרופא שהיה בסיזיפוס שהיה הרע.
|נצלש| התחלתי לראות את הסדרה בתיאבון, הוד מלכותך, 8 פרקים, ראיתי כבר את הפרק הראשון ויש חשק לראות עוד ...
למען הסר ספק, זאת הייתה |המלצה| לצפות בסדרה :)

נדירליאל

Active member
|נצלש| התחלתי לראות את הסדרה בתיאבון, הוד מלכותך, 8 פרקים, ראיתי כבר את הפרק הראשון ויש חשק לראות עוד ...
למען הסר ספק, זאת הייתה |המלצה| לצפות בסדרה :)
התחלתי אתמול לצפות בסדרה שנקראת:

Bon Appetit, Your Majesty בנטפליקס.​

ראיתי חצי מהפרק הראשון, לעת עתה נראה מעניין, יש בישולים, זה גם מעניין אותי.

Lion_Heart

Well-known member
tbh- אני ראיתי את סיזיפוס ודיי נהנתי...אבל כרגע. תחקור אותי תחת אזהרה, לא זוכר מה היתה העלילה...טוב, זה הזמן לצפייה מחדש!

נדירליאל

Active member
אני כרגע צופה ב "חייה הסודיים של המזכירה שלי" וגם ב "שלום מר מתבודד"
הגעתי לפרק שני של "בתיאבון , הוד מלכותך" - לא מצליח לגמור את הפרק השני, כך שככל הנראה אפרד ממנה לטוטבת סדרה אחרת.
הרצון שלהם לתפוס כמה ציפורים במכה אחת עומד בעוכריהם. האקספוזציה מוגזמת מאוד - שני פרקים??

|נצלש| התחלתי לראות עכשיו את הסדרה העומדים מנגד, סדרה על אלימות במשפחה, כל גיבורי הסדרה הם מהסדרות הקוריאניות האחרות שראיתי :)
נושא האלימות במשפחה הוא נושא חשוב וטוב שיש סדרה על נושא חשוב זה (y)

נדירליאל

Active member
אני צופה במשאלתו של ג'יני
רומן רומנטי קלאסי. אבל יש הרבה חוש הומור, אבל כזה שלא יבריח חובבי ז'אנר זה.

נדירליאל

Active member
ועכשיו
"מניפולציה" בדיסני+
זה שמה האנגלי - Manipulated
לא קלה לצפייה, יש קטעים אלימים מאוד וקשים לצפייה, אבל קטעי אונס בבית הסוהר נחסכים מאיתנו, רק צעקות
אני צופה בפרק ביום, לא יותר.

למעלה